Logo bg white

Azië

Bhutan reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Bhutan is een bestemming die niet alleen gezien moet worden, maar ook gevoeld, gehoord, geproefd en ervaren. Tijdens onze Bhutan reizen ontdekt u dit fascinerende koninkrijk in de Himalaya, en maakt u kennis met haar indrukwekkende geschiedenis en al haar unieke culturele lagen.

Exclusieve Bhutan reizen op maat

Verscholen in het majestueuze Himalaya-gebergte ligt het relatief kleine koninkrijk Bhutan. De hoogste top van het land bevindt zich op 7.000 meter en de laagste op 1.000 meter. Door deze enorme hoogteverschillen hebben rivieren over de jaren heen indrukwekkende diepe valleien en ravijnen weten te smeden. Iedere vallei heeft hierdoor een unieke schoonheid en deze schoonheid zal u gedurende uw tijd in Bhutan meer dan eens betoveren! Als Bhutan reizen specialist helpen wij u graag met een op maat gemaakt reisprogramma.

Bijzondere Bhutan reizen en arrangementen

Wij hebben enkele bijzondere Bhutan reizen en arrangementen voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Ze dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Bhutan reizen specialist assisteren wij u graag met een reisvoorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 27.400,– p.p.
september t/m april

Bhutan reizen | AMAN Bhutan

Tijdens deze luxe Bhutan reis verblijft u op 5 verschillende plekken in het prachtige Amankora. Na een verkenning van de hoofdstad Thimphu reist u verder naar de lager gelegen Punakha Valley. U geniet van de schoonheid van de Phobjikha Valley en maakt kennis met Bumthang. U sluit deze exclusieve Bhutan reis af in Paro, waar een bezoek aan het wereldberoemde Tiger's Nest niet zal ontbreken.

Lees meer

Bijzondere accommodaties

Bhutan beschikt over diverse high-end accommodaties. Overnacht gedurende uw reis in de gerenommeerde Aman-lodges, of in de bijzondere lodge van Six Senses.

Beste reistijd maart - april & september - oktober
1 / 3

Bruto Nationaal Geluk

Sinds 2011 wordt in Bhutan niet alleen het bruto nationaal product berekend, maar ook het bruto nationaal geluk. Het was koning Jigme Singye Wangchuk die kwam met het begrip bruto nationaal geluk, nadat hij kritiek kreeg op de slechte economie. Hij stelde dat de tevredenheid van de Bhutanezen van veel groter belang is dan het bruto nationaal product. Sindsdien wordt er hard gewerkt om de bevolking zo gelukkig mogelijk te houden. Bij belangrijke besluiten wordt altijd de vraag gesteld of de bevolking er gelukkiger, of minder gelukkig van zal worden. Het is dan ook niet verrassend dat Bhutan gezien wordt als een van de gelukkigste landen ter wereld.

Blank
"Boeken bij Tico Reizen is uitstekend bevallen. Wij kunnen deze reisorganisatie zeker aanbevelen. Alles is keurig verzorgd en ze reageren snel en deskundig op vragen en wensen."
Erica & John

Uw Bhutan reizen specialist

In een markt met veel aanbieders is het lastig om een keuze te maken. Dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Tico Reizen is beslist niet de voordeligste aanbieder in de markt en dat is zeker niet zonder reden. Niet alleen verzorgen wij kwalitatief zeer hoogwaardige reizen met verblijf in de mooiste accommodaties, ook werken wij met één van de meest zorgvuldige, kundige en professionele lokale partners in het land.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Authentieke ervaringen

Gedurende uw tijd in Bhutan verblijft u in de meest bijzondere accommodaties en maakt u op authentieke wijze kennis met het schitterende landschap en de unieke Bhutanese cultuur.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die ervaring die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat