Logo bg white

Afrika

Namibië reizen

Beste reistijd Mei t/m oktober

Met maar twee inwoners per vierkante kilometer is Namibië het meest dunbevolkte land van Afrika en zult u dan ook weinig bebouwing en steden aantreffen. Namibië is een geweldige reisbestemming welke u met een huurauto perfect op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Namibië reizen, de ultieme selfdrives!

Al vele jaren biedt Tico bijzondere Namibië reizen aan. Namibië is een onvergetelijke en zeer fotogenieke reisbestemming in Zuidelijk Afrika. Het uitgestrekte Namibië is op een geweldige manier per huurauto te verkennen waardoor u in uw eigen tempo een rondreis Namibië kunt maken. De diversiteit aan natuur, de schitterende lodges, de diverse prachtige wildparken en niet te vergeten de kleurrijke Himba en Herero bevolking in Damaraland en Kaokoland zult u niet snel vergeten.

Het landschap bestaat uit (half)woestijnen en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpan in het Nationale Park Etosha. De prachtige en vaak kleinschalige lodges die wij voor u verzorgen maken uw Namibië reis compleet!

In november 2018 bezocht reisspecialiste Gemma het indrukwekkende Namibië. In deze video krijgt u een mooie impressie van haar bezoek aan de Sossusvlei.

Namibië reizen en arrangementen:

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Onze Namibië reizen zijn ook uitstekend te combineren met andere bestemmingen in Afrika, zoals Botswana en Zuid-Afrika.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
15 dagen
Vanaf € 8.950,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reizen | Wings over Namibia

Tijdens deze prachtige rondreis verkent u Namibië middels binnenlandse vluchtjes en verblijft u in de mooiste accommodaties! U bezoekt Etosha National Park, Twyfelfontein, Swakopmund en de beroemde Sossusvlei duinen. De reis wordt afgesloten in het onvergetelijke Wolwedans reservaat.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.880,– p.p.
April t/m november

Namibië arrangement | Hoanib Skeleton Coast

Het Hoanib Skeleton Coast Camp is gelegen in een afgelegen gebied in Kaokoveld in het noordwesten van Namibië. Deze unieke en zeer bijzondere accommodatie is enkel per vluchtje te bereiken vanuit Doro Nawas nabij Twyfelfontein. Het camp bestaat uit 8 ruime en-suite tenten en een algemene hoofdtent met lounge, dinerruimte en zwembad. Een luxe en onvergetelijke accommodatie in de uitgestrekte Namib woestijn!

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 6.000,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reizen | Namibië Delight

Tijdens deze 21-daagse Namibië vakantie rijdt u langs diverse prachtige wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties. Vanuit Windhoek begint u de reis in zuidelijke richting en bezoekt u de Kalahari Desert en de Fish River Canyon. Hierna staan Aus, het fantastische Wolwedans, de Sossusvlei, Swakopmund, Twyfelfontein en Etosha op het programma. U verblijf op twee locaties in Etosha zodat u kennis maakt met het hele park. Een prachtige kennismaking met alle hoogtepunten van Namibië!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.750,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië reizen | Namibia's wild side

Tijdens deze 18-daagse selfdrive Namibië reis rijdt u langs diverse prachtige wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties. De reis begint met een bezoek aan het indrukwekkende Okonjima Reserve. Hierna bezoekt u Etosha National Park, Etendeka Mountain Camp, Twyfelfontein en Swakopmund. U sluit de reis af bij de heerlijke Erongo Wilderness Lodge.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.650,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië reizen | Ongerept Namibië

Ongerept Namibië is een veelzijdige en kleurrijke 19-daagse individuele rondreis langs vele prachtige hoogtepunten van Namibië. U bezoekt de indrukwekkende rode zandduinen van de Sossusvlei, Swakopmund, Cape Cross, Twyfelfontein, Etendeka Mountain Camp en Etosha National Park. De reis wordt afgesloten bij het Waterberg Plateau. Dit is een van de mooiste individuele rondreizen door Namibië.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.000,– p.p.
Maart t/m november

Namibië arrangement | &Beyond Desert Lodge

De Sossusvlei Desert Lodge is een prachtige &Beyond Lodge gelegen in het NamibRand Nature Reserve nabij de Sossuvlei duinen, een van dé hoogtepunten van Namibië. U verblijft bij de Desert Lodge op all-inclusive basis, dus alle maaltijd en tours zijn inbegrepen. Genieten en ontspannen staat voorop tijdens een verblijf in een van de luxe en comfortabele suites. De &Beyond Sossusvlei Desert Lodge is de mooiste kleinschalige lodge, gelegen in de NamibRand Nature Reserve!

Lees meer

Er zijn voor Namibië nog 8 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Met Tico naar Namibië reizen

Met maar twee inwoners per vierkante kilometer is Namibië het meest dunbevolkte land van Afrika en zult u dan ook weinig bebouwing en steden aantreffen. Namibië is een geweldige reisbestemming welke u met een huurauto perfect op eigen gelegenheid kunt verkennen. Op deze manier maakt u op uw eigen tempo kennis met het land, de diversiteit aan natuur, de kleurrijke bevolking en diverse prachtige wildparken. Het landschap bestaat uit woestijnen, halfwoestijn en en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld in de Sossusvlei, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateaus, een ruige kustlijn, riviergebieden, de zoutpan in Etosha National Park en kunt u een bezoek brengen aan de Himba’s en Herero’s in Damaraland en Kaokoland. Dat u Namibië op eigen gelegenheid veilig kunt verkennen en kunt overnachten in schitterende kleinschalige lodges maakt het land nog interessanter als reisbestemming!

"Het was een fantastische reis. Heel veel indrukken en alles was zeer positief. Mensen in onze omgeving raden we jullie sterk aan, dus wie weet. Alle mensen die we tegenkwamen waren verschrikkelijk aardig en behulpzaam. Eten en drinken was op elke locatie top. En de locaties waren fenomenaal."
Margaret & Rob

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van een van onze Namibië reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat