Logo bg white

Afrika

Luxe Namibië reizen

Beste reistijd Mei t/m oktober

Met maar twee inwoners per vierkante kilometer is Namibië het meest dunbevolkte land van Afrika en zult u dan ook weinig bebouwing en steden aantreffen. Namibië is een geweldige reisbestemming welke u met een huurauto perfect op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Namibië reizen, de ultieme Afrika reisbestemming!


Al vele jaren biedt Tico bijzondere Namibië reizen aan. Namibië is een onvergetelijke en zeer fotogenieke reisbestemming in Zuidelijk Afrika. Het uitgestrekte land is op een geweldige manier per huurauto te verkennen waardoor u in uw eigen tempo een rondreis Namibië kunt maken. Onze reizen combineren de hoogtepunten van het land, zonder de reistijd uit het oog te verliezen. De diversiteit aan natuur, de schitterende en kleinschalige lodges, de diverse prachtige wildparken en niet te vergeten de kleurrijke Himba en Herero bevolking in Damaraland en Kaokoland zijn ingrediënten voor een schitterende reis. Mocht u de voorkeur geven aan binnenlandse vluchtjes, dan is de Wings over Namibia een schitterende optie!

Het landschap bestaat uit (half)woestijnen en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpan in het Nationale Park Etosha. De prachtige en vaak kleinschalige lodges die wij voor u verzorgen maken uw Namibië reis compleet!

Een luxe reis naar Namibië in 'Tico-stijl'

We hebben een aantal schitterende Namibië reizen samengesteld die u versteld zullen doen staan. Onze luxe reizen zitten boordevol unieke ervaringen en u verblijft onderweg enkel in de mooiste luxe, kleinschalige en duurzame lodges in de regio. Onze Namibië reizen zijn ook uitstekend te combineren met andere bestemmingen in Afrika, zoals Botswana en Zuid-Afrika.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 10.250,– p.p.
April t/m november

Namibië reis | Namibië Deluxe

Tijdens deze luxe Namibië reis rijdt u in 19 dagen langs de mooiste gebieden van het land, terwijl u verblijft in luxe en kleinschalige accommodaties. Er staat u een heerlijke verblijf te wachten in Habitas Namibia, u bezoekt de Sossusvlei-duinen, maakt een catamaran cruise in Swakopmund en maakt schitterende excursies in Twyfelfontein, Ongava en Etosha. De reis wordt in de Epako Safari Lodge afgesloten in Omaruru.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.400,– p.p.
April t/m november

Namibië lodge | Hoanib Skeleton Coast

Het Hoanib Skeleton Coast Camp is gelegen in een afgelegen gebied in Kaokoveld in het noordwesten van Namibië. Deze unieke en zeer bijzondere accommodatie is enkel per vluchtje te bereiken vanuit Doro Nawas nabij Twyfelfontein. Het camp bestaat uit 8 ruime en-suite tenten en een algemene hoofdtent met lounge, dinerruimte en zwembad. Een luxe en onvergetelijke accommodatie in de uitgestrekte Namib woestijn!

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 8.950,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reis | Wings over Namibia

Tijdens deze prachtige rondreis verkent u Namibië middels binnenlandse vluchtjes en verblijft u in de mooiste accommodaties! U bezoekt Etosha National Park, Twyfelfontein, Swakopmund en de beroemde Sossusvlei duinen. De reis wordt afgesloten in het onvergetelijke Wolwedans reservaat.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.070,– p.p.
april t/m november

Namibië lodge | Sossusvlei Desert Lodge

De Sossusvlei Desert Lodge is een prachtige &Beyond Lodge gelegen in het NamibRand Nature Reserve nabij de Sossuvlei duinen, een van dé hoogtepunten van Namibië. U verblijft op all-inclusive basis, dus alle maaltijd en tours zijn inbegrepen. Genieten en ontspannen staat voorop tijdens een verblijf in een van de luxe en comfortabele suites.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 10.150,– p.p.
April t/m november

Namibië reis | Namibië Delight

Tijdens deze schitterende rondreis Namibië rijdt u in een stevige 4WD huurauto langs diverse prachtige natuur- en wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties. Tijdens deze reis bezoekt u Etosha National Park, Twyfelfontein, Twyfelfontein, de kustplaats Swakopmund en Sossusvlei. De reis wordt afgesloten bij de unieke Desert Whisper nabij Solitaire.

Lees meer

Er zijn voor Namibië nog 3 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Met Tico naar Namibië reizen

Met maar twee inwoners per vierkante kilometer is Namibië het meest dunbevolkte land van Afrika en zult u dan ook weinig bebouwing en steden aantreffen. Namibië is een geweldige reisbestemming welke u met een huurauto perfect op eigen gelegenheid kunt verkennen. Op deze manier maakt u op uw eigen tempo kennis met het land, de diversiteit aan natuur, de kleurrijke bevolking en diverse prachtige wildparken. Het landschap bestaat uit woestijnen, halfwoestijn en en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld in de Sossusvlei, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateaus, een ruige kustlijn, riviergebieden, de zoutpan in Etosha National Park en kunt u een bezoek brengen aan de Himba’s en Herero’s in Damaraland en Kaokoland. Dat u Namibië op eigen gelegenheid veilig kunt verkennen en kunt overnachten in schitterende kleinschalige lodges maakt het land nog interessanter als reisbestemming!

"Het was een fantastische reis. Heel veel indrukken en alles was zeer positief. Mensen in onze omgeving raden we jullie sterk aan, dus wie weet. Alle mensen die we tegenkwamen waren verschrikkelijk aardig en behulpzaam. Eten en drinken was op elke locatie top. En de locaties waren fenomenaal."
Margaret & Rob

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van een van onze Namibië reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat