Logo bg white

Afrika

Namibië reizen

Beste reistijd Mei t/m oktober

Met maar twee inwoners per vierkante kilometer is Namibië het meest dunbevolkte land van Afrika en zult u dan ook weinig bebouwing en steden aantreffen. Namibië is een geweldige reisbestemming welke u met een huurauto perfect op eigen gelegenheid kunt verkennen.

Namibië reizen

Al vele jaren biedt Tico bijzondere reizen aan naar Namibië; een onvergetelijke en zeer fotogenieke reisbestemming in Zuidelijk Afrika. Het uitgestrekte Namibië is uitstekend per huurauto te verkennen waardoor u in uw eigen tempo een rondreis Namibië kunt maken. De diversiteit aan natuur, de schitterende lodges, de diverse prachtige wildparken en niet te vergeten de kleurrijke Himba en Herero bevolking in Damaraland en Kaokoland zult u niet snel vergeten.

Het landschap bestaat uit (half)woestijnen en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateau’s, een ruige kustlijn, riviergebieden en de zoutpan in het Nationale Park Etosha. De prachtige en vaak kleinschalige lodges die wij voor u verzorgen tijdens uw privé rondreis Namibië maken uw reis compleet!

Namibië reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Onze Nambië reizen zijn ook uitstekend te combineren met andere bestemmingen in Afrika, zoals Botswana en Zuid-Afrika.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
15 dagen
Vanaf € 6.850,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reizen | Namibië Deluxe

Tijdens deze prachtige rondreis verkent u Namibië middels binnenlandse vluchtjes en verblijft u in de mooiste accommodaties. U bezoekt Etosha National Park, Twyfelfontein, Swakopmund en de beroemde Sossusvlei duinen. De reis wordt afgesloten in het prachtige Wolwedans reservaat.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 4.275,– p.p.
Mei t/m november

Namibië reizen | Individuele rondreis Namibië

Tijdens deze 18-daagse self drive rijdt u langs diverse prachtige wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.750,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië reizen | Self drive Namibia's wild side

Tijdens deze 18-daagse self drive rijdt u langs diverse prachtige wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 3.650,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië reizen | Individuele reis ongerept Namibië

Ongerept Namibië is een veelzijdige en kleurrijke 19-daagse self drive langs vele prachtige hoogtepunten van Namibië. Een van de mooiste reizen Namibië.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 340,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië arrangement | Etendeka Mountain Camp

Tijdens uw verblijf in de ecolodge Etendeka Mountain Camp maakt u op onvergetelijke wijze kennis met de natuur in Damaraland.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 300,– p.p.
Meit t/m oktober

Namibië arrangement | N/a'an ku sê lodge

De N/a’an ku sê lodge ligt nabij Windhoek en is gelegen in een 3.200 hectare groot gebied waar gewonde en wees geworden dieren worden opgevangen.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 230,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië arrangement | Okonjima Game Reserve

Het Okonjima Game Reserve is een prachtige tussenstop tussen Windhoek en Etosha waar u (revaliderende) cheeta’s en luipaarden van de AfriCat Foundation van dichtbij kunt zien!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 5.050,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië arrangement | Skeleton Coast Safari's

Skeleton Coast Safari’s biedt 4- en 5-daagse fly-in programma aan waarin u per vliegtuigje een bezoek brengt aan het prachtige Skeleton Coast gebied en overige hoogtepunten van Namibië.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 670,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië arrangement | Sossusvlei Desert Lodge

De Sossusvlei Desert Lodge is de enige &Beyond Lodge in Namibië. Een luxe en comfortable verblijf staan centraal bij deze prachtige kleinschalige lodge, gelegen in de NamibRand Nature Reserve.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 825,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië arrangement | Wolwedans Lodges

In de NamibRand woestijn het natuurreservaat Wolwedans met zijn vier prachtige, exclusieve en kleinschalige lodges in een onwaarschijnlijk mooie omgeving!

Lees meer

Er zijn voor Namibië nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Met Tico naar Namibië

Met maar twee inwoners per vierkante kilometer is Namibië het meest dunbevolkte land van Afrika en zult u dan ook weinig bebouwing en steden aantreffen. Namibië is een geweldige reisbestemming welke u met een huurauto perfect op eigen gelegenheid kunt verkennen. Op deze manier maakt u op uw eigen tempo kennis met het land, de diversiteit aan natuur, de kleurrijke bevolking en diverse prachtige wildparken. Het landschap bestaat uit woestijnen, halfwoestijn en en droge savannes. In Namibië bevinden zich de hoogste zandduinen ter wereld in de Sossusvlei, ruige rotswoestijnen, de prachtige Fish River Canyon, de Skeleton Coast, bergplateaus, een ruige kustlijn, riviergebieden, de zoutpan in Etosha National Park en kunt u een bezoek brengen aan de Himba’s en Herero’s in Damaraland en Kaokoland. Dat u Namibië op eigen gelegenheid veilig kunt verkennen en kunt overnachten in schitterende kleinschalige lodges maakt het land nog interessanter als reisbestemming!

"Het was een fantastische reis. Heel veel indrukken en alles was zeer positief. Mensen in onze omgeving raden we jullie sterk aan, dus wie weet. Alle mensen die we tegenkwamen waren verschrikkelijk aardig en behulpzaam. Eten en drinken was op elke locatie top. En de locaties waren fenomenaal."
Margaret & Rob

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Namibië reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Namibië reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat