Indische Oceaan

De Indische Oceaan ligt ingeklemd tussen Afrika, Zuid- en Zuidoost Azië en Australië. Er liggen vele eilanden en eilandgroepen in deze op twee na grootste oceaan ter wereld. In het Tico portfolio scharen wij de volgende bestemmingen onder de Indische Oceaan: Maldiven, Mauritius, Seychellen en Sri Lanka.

Charissa Martens • Reisexpert Indische Oceaan

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Een greep uit onze voorbeeldreizen

Deze prachtige voorbeeldreizen laten u kennismaken met al het moois wat de Indische Oceaan u te bieden heeft.

13 dagen
Vanaf € 10.500,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Mauritius Deluxe

Tijdens deze schitterende deluxe reis verblijft u in de meest luxe accommodaties van Mauritius en zal het u aan niets ontbreken. Alle accommodaties zijn bijzonder comfortabel en bieden veel privacy. Daarnaast zijn enkele prachtige unieke privé-excursies inbegrepen zoals een privé catamarantocht en stargazing bij uw hotel. Wanneer u houdt van wat meer privacy en luxe, dan is deze ontspannen Mauritius reis de perfecte keuze.

Lees meer
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 14.050,– p.p.
december t/m maart

Combinatiereis | Sri Lanka & de Malediven

Maak kennis met de allermooiste hoogtepunten van Sri Lanka en sluit de reis spectaculair af op de Malediven, de ultieme strandafsluiter. In Sri Lanka brengt u een bezoek aan het oude VOC-fort van Galle, gaat u op safari in het Yala National Park en u reist per trein door de hooglanden van Ella naar Kandy. U sluit de reis af in de Culturele Driehoek.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 12.600,– p.p.
Maart t/m oktober

Seychellen reizen | Seychellen Deluxe

Tijdens deze luxe Seychellen reis zal het u aan niets ontbreken. U verblijft in de meest comfortabele accommodaties van deze eilandengroep en zal kennismaken met het mooie eiland Praslin en hier verblijven bij Constance Lemuria. Hierna vliegt u door naar het exclusieve Four Seasons at Desroches Island. De reis wordt afgesloten bij het Anantara Maia resort op Mahé. Een heerlijke reis waarin u de mooiste eilanden van de Seychellen verkent en verblijft in de meest luxe accommodaties.

Lees meer

Wat kunt u van Tico verwachten?

Tico biedt prachtige op maat gemaakte reizen aan naar vele eilanden in de Indische Oceaan. We zijn goed bekend met de eilanden en doen er alles aan de reis van uw dromen te ontwerpen! We richten ons hierbij op luxe reizen met prachtige (wanneer mogelijk) kleinschalige accommodaties met geweldige wervice en de mooiste ervaringen. Het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw reis!

Genieten van uw reis

U reist privé en al het vervoer is inbegrepen. U wordt met vluchtjes, veerboten en/of helikopters vervoerd en ter plekke wacht u altijd een deskundige chauffeur. U hoeft enkel te genieten van de schoonheid van de Seychellen en te ontspannen!

Reisvoorstel op maat

U ontvangt van ons een prachtig, op maat gemaakt Seychellen reisvoorstel. De route is gevarieerd, de reis vindt plaats op de gewenste reisdata, de accommodaties zijn fantastisch en de reis is tot in de puntjes verzorgd!

Snelle service

Kort na uw offerteaanvraag zal een van onze reisspecialisten u contacteren met eventuele aanvullende vragen. Wij zullen u deskundig adviseren over de mogelijkheden, de mooiste eilanden en de meest waanzinnige accommodaties.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur voor een bestemming, maar wel een duidelijke wensen? Bekijk hieronder onze verschillende reisthema's.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat