Logo bg white

Latijns-Amerika

Rondreis Colombia

Beste reistijd Dec t/m feb, juli en augustus

Voor iedereen die in Zuid-Amerika een reis naar een uniek, nog onontdekt, veelzijdig en schitterend land wil maken, is één van onze Colombia rondreizen een absolute aanrader!

Ontdek gastvrij Colombia tijdens een van onze Colombia reizen

Door de aanwezigheid van prachtige koloniale steden, archeologische vindplaatsen, de koffieregio, besneeuwde bergtoppen in de Andes, een indrukwekkende biodiversiteit in de Amazone, parelwitte stranden en een bijzonder vriendelijke bevolking is Colombia één van de meest diverse landen van Zuid-Amerika. Colombia is daarnaast het enige land in Zuid-Amerika dat zowel een kustlijn aan de Grote Oceaan als aan de Caribische zee heeft. De diversiteit maakt Colombia een perfecte bestemming voor een prachtige rondreis.

Colombia rondreizen en arrangementen

Wij hebben diverse prachtige Colombia rondreizen en arrangementen samengesteld! Deze Colombia rondreizen en korte programma's dienen ter inspiratie en passen wij in overleg heel graag nog aan op uw specifieke wensen.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
18 dagen
Vanaf € 4.450,– p.p.
december t/m februari, juli & augustus

Colombia reis | Colombia Delight

Een prachtige rondreis door Colombia waarbij u kennis maakt met vele hoogtepunten van het land. Zo bezoekt u onder andere Bogotá, het Colombiaans Koffiegebied, Jardín, Medellín, Nationaal Park Tayrona en sluit u de reis af in het prachtige Cartagena de Indias.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 4.300,– p.p.
juli t/m december

Colombia reis | Natuurlijk Colombia

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door Colombia staat het Amazone gebied centraal. U bezoekt ook het koffiegebied van Colombia, het koloniale dorp Villa de Leyva en de historisch rijke stad Cartagena aan de Caribische kust en tenslotte Isla Múcura.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.850,– p.p.
december t/m februari, juli en augustus

Colombia reis | Todo de Colombia

Tijdens deze veelzijdige rondreis Colombia bezoekt u in 20 dagen vele hoogtepunten van het land. Na een bezoek aan Bogotá reist u in zuidelijke richting af naar Villavieja (nabij de Tatacoa woestijn), San Agustín, Popayán en brengt een bezoek aan de lokale markt Silvia. Hierna reist u in noordelijke richting naar het koffiegebied, Medellín en Nationaal Park Tayrona. U sluit de reis af in Cartagena de Indias.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 3.900,– p.p.
december t/m februari, juli en augustus

Colombia reis | Familiereis Colombia

Deze 18-daagse familiereis Colombia laat u kennis maken met de steden Bogotá, Medellín en Cartagena de Indias. U reist door het Andes gebergte en verblijft in typische Colombiaanse dorpjes als Villa de Leyva en Barichara, met vele mogelijkheden tot wandelen, mountainbiken en raften. Aan de Caribische kust bezoekt u het prachtige Tayrona National Park en sluit uw familiereis af met een heerlijk verblijf op het prachtige tropische eiland Isla Múcura waar u kunt zwemmen, snorkelen, kajakken en duiken.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.240,– p.p.
Dec t/m feb, juli en augustus

Combinatiereis | Colombia en Panama

Tijdens deze 18-daagse rondreis Panama Colombia bezoekt u de hoogtepunten van deze twee buurlanden. Naast de Colombiaanse steden Bogotá, Medellín en Cartagena bezoekt u het koffiegebied, 'Zona Cafetera'. In Panama brengt u een bezoek aan Panama Stad en het Nationale Park Portobelo. U verblijft tijdens deze rondreis Panama Colombia in de mooiste accommodaties!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Prijs op aanvraag
december t/m februari, juli & augustus

Colombia arrangement | Bosko

Op zo’n 2 uur rijden van de levendige stad Medellín vindt u het Embalse Peñol-Guatapé, een gigantisch kunstmatig meer bezaaid met tientallen kleine eilandjes. Aan de oevers van dit meer ligt Bosko, een exclusieve accommodatie met slechts 6 vertrekken.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Prijs op aanvraag
december t/m februari

Colombia arrangement | Corocora Camp

Corocora Camp is een exclusief tentenkamp gelegen in een privé reservaat in de Los Llanos regio ten oosten van de hoofdstad Bogotá. Corocora Camp bestaat uit slechts 4 tenten, dus exclusiviteit is gegarandeerd.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 360,– p.p.
december t/m februari, juni t/m augustus

Colombia arrangement | Nationaal Park Tayrona

Het Parque Nacional Natural Tayrona (Tayrona PNN) is een van de belangrijkste en mooiste nationale parken van Colombia. Park Tayrona bevindt zich aan de Caribische kust op ca. 1 uur rijden ten noordoosten van Santa Marta.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 660,– p.p.
Dec t/m feb, juli en augustus

Colombia arrangement | Providencia

Ten noordwesten van het vasteland van Colombia liggen de Caribische eilanden San Andrés, Providencia en Santa Catalina. De eilanden liggen diep in het Caribische gebied; 800 km van Cartagena en 290 km van Nicaragua. Providencia is kleiner dan San Andrés en is nog niet ontdekt door het massatoerisme.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.275,– p.p.
Juli t/m december

Colombia arrangement | Amazone

Tijdens deze 4-daagse reis maakt u kennis met de Colombiaanse Amazone. U verblijft in een rustieke lodge in het Amazonewoud van waaruit u excursies in de jungle maakt. Ook Puerto Nariño en de Tarapoto meren, een excursie naar La Isla de los Micos en een bezoek aan een lokale Indianen gemeenschap staan op het programma.

Lees meer

Er zijn voor Colombia nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Veelzijdige privé Colombia rondreizen

Colombia is bijna 28 keer zo groot als Nederland en biedt een enorme diversiteit aan landschappen, bewoners, steden en bezienswaardigheden. Colombia biedt als reisbestemming dus een veelheid aan mogelijkheden voor een individuele rondreis op maat! Niet voor niets is de slogan ‘Colombia, the only risk is wanting to stay’. Wij vervoer aan op basis van privé transfers en (voor de langere trajecten) binnenlandse vluchten. Op deze manier ervaart u Colombia op een uiterst comfortabele manier!

"Onlangs hebben wij een fantastische reis gemaakt naar Colombia en Panama. De service van Tico is fantastisch. Geen zorgen en puur genieten van alles wat er gebeurd en de verschillende culturen. Colombia en Panama waren zeker aanraders. Het Zuid-Amerikaanse en de Caribische kust evenals de fantastische privé cruise door de San Blas Eilanden. De volgende reis staat alweer in de planning en uiteraard met Tico!"
Nick & Bo

Verblijf in de meest sfeervolle accommodaties


De voorkeursaccommodaties van Tico zijn geselecteerd op hun sfeer en kleinschaligheid en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding. U heeft de keuze uit 3-sterren accommodaties, superieure en soms luxe klasse accommodaties. Colombia reizen zijn door de vliegverbindingen mooi te combineren met de reisbestemming Panama.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van bijzondere Colombia rondreizen op maat en kennen deze bestemming goed. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw rondreis Colombia.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Genieten!

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, fantastisch eten en de bezienswaardigheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat