Logo bg white

Latijns-Amerika

Colombia reizen

Beste reistijd Dec t/m feb, juli en augustus

Voor iedereen die in Zuid-Amerika een reis naar een uniek, nog onontdekt, veelzijdig en schitterend land wil maken, is één van onze Colombia rondreizen een absolute aanrader!

Ontdek gastvrij Colombia tijdens een van onze Colombia reizen

Door de aanwezigheid van prachtige koloniale steden, archeologische vindplaatsen, de koffieregio, besneeuwde bergtoppen in de Andes, een indrukwekkende biodiversiteit in de Amazone, parelwitte stranden en een bijzonder vriendelijke bevolking is Colombia één van de meest diverse landen van Zuid-Amerika. Colombia is daarnaast het enige land in Zuid-Amerika dat zowel een kustlijn aan de Grote Oceaan als aan de Caribische zee heeft. De diversiteit maakt Colombia een perfecte bestemming voor een prachtige rondreis.

Colombia rondreizen en arrangementen

Wij hebben diverse prachtige Colombia rondreizen en arrangementen samengesteld! Deze Colombia rondreizen en korte programma's dienen ter inspiratie en passen wij in overleg heel graag nog aan op uw specifieke wensen.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 15.650,– p.p.
december t/m februari, juli & augustus

Colombia reizen | Colombia Deluxe

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis bezoekt u enkele prachtige hoogtepunten van Colombia terwijl u geniet van een verblijf in de meest exclusieve accommodaties van het land. U reist via Bogotá naar Barichara en bezoekt Medellín en het koffiegebied in het departement Antioquia. U vliegt naar de Caribische kust voor een verblijf nabij het Tayrona National Park en in de Sierra Nevada de Santa Marta. U sluit de reis af in de prachtige koloniale stad Cartagena de Indias.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 9.850,– p.p.
december t/m februari, juli en augustus

Colombia reizen | Familiereis Colombia

Deze 18-daagse familiereis Colombia laat u kennis maken met de steden Bogotá, Medellín en Cartagena de Indias. U reist door het Andes gebergte en verblijft in typische Colombiaanse dorpjes als Villa de Leyva en Barichara, met vele mogelijkheden tot wandelen, mountainbiken en raften. Aan de Caribische kust bezoekt u het prachtige Tayrona National Park en sluit uw familiereis af met een heerlijk verblijf op het prachtige tropische schiereiland Isla Barú.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
op aanvraag
november t/m april

Colombia arrangement | Casa Oropéndola

Op zo'n uur rijden van de Caribische kust vindt u Casa Oropéndola. De privé villa ligt in de Sierra Nevada de Santa Marta, en vanaf het terras heeft u een ongerept uitzicht op het prachtige berglandschap en de Caribische zee. De maaltijden worden verzorgd door uw persoonlijke chef, en samen met een privégids kunt u prachtige wandelingen in de omgeving maken.

Lees meer

Er zijn voor Colombia nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Coffee Cultural Landscape

Het koffiegebied van Colombia staat beter bekend als ‘Coffee Cultural Landscape’ of ‘Eje Cafetero’. Het gebied omvat 6 regio's en maar liefst 24.000 koffieboerderijen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor ongeveer 35% van de Colombiaanse koffieproductie. In dit gedeelte van Colombia vindt u glooiende groene heuvels, velden vol bamboe en hoge bergtoppen. De natuurlijke schoonheid van dit gebied is enorm.

Beste reistijd december t/m februari, juli & augustus
1 / 3

Veelzijdige privé Colombia rondreizen

Colombia is bijna 28 keer zo groot als Nederland en biedt een enorme diversiteit aan landschappen, bewoners, steden en bezienswaardigheden. Colombia biedt als reisbestemming dus een veelheid aan mogelijkheden voor een individuele rondreis op maat! Niet voor niets is de slogan ‘Colombia, the only risk is wanting to stay’. U reist op basis van privé transfers en (voor de langere trajecten) binnenlandse vluchten. Op deze manier ervaart u Colombia op een uiterst comfortabele manier!

"Na Vietnam nu met Tico naar Colombia geweest, wederom perfect georganiseerd, zowel in de voorbereiding als uitvoering. We hebben al veel gereisd en met verschillende (specialistische) reisbureau’s de reis samengesteld. Tico behoort tot een van de beste, een aanrader en op naar de volgende reis!"
Tico-reizigers

Verblijf in de meest sfeervolle accommodaties


De voorkeursaccommodaties van Tico zijn geselecteerd op hun sfeer en kleinschaligheid en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding. U heeft de keuze uit 3-sterren accommodaties, superieure en soms luxe klasse accommodaties. Colombia reizen zijn door de vliegverbindingen mooi te combineren met de reisbestemming Panama.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van bijzondere Colombia rondreizen op maat en kennen deze bestemming goed. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw rondreis Colombia.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Colombia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een Colombia programma uit wat exact aansluit bij uw wensen!

Genieten in Colombia

Alle reisonderdelen zijn voor u georganiseerd dus u hoeft tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van het heerlijke land, de bestemmingen, de zeer gastvrije lokale bevolking en de bezienswaardigheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat