Logo bg white

Blijf op de hoogte

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis door onze reisverhalen te lezen of kom meer te weten over wat ons bezig houdt.

07 juni 2024

Reisevenement en een rondje Westkaap (Zuid-Afrika)

Begin mei naam Gemma deel aan We Are Africa, een voor ons zeer interessant reisevenement in Kaapstad. In drie dagen stonden er 45 afspraken ingepland met partners uit heel Afrika. Intensieve, maar zeer inspirerende en waardevolle dagen! In de dagen voorafgaand en tijdens We Are Africa was er ruimte voor diverse Kaapstad ervaringen zoals een helikoptervlucht, catamaran tocht en een Lion's Head hike in de vroege morgen. Na de show verbleef ze bij de Morukuru Beach Lodge bij De Hoop Nature Reserve, Delaire Graff nabij Stellenbosch en Babylonstoren ten noorden van Stellenbosch.

Lees verder
Blank
Door: Gemma Hanrath
29 maart 2024

Inspectiereis Brazilië

Eind september 2023 reisde reisspecialist Alexander af naar Brazilië. Dit gigantische land beslaat bijna de helft van Zuid-Amerika, en biedt enkele van 's werelds meest adembenemende natuurlijke landschappen, prachtige kleurrijke steden, een smakelijke keuken en een zeer gastvrije bevolking. In zo’n 3 weken deed Alexander vele delen van het land aan, bezocht hij Tico’s favoriete accommodaties en ontdekte hij verschillende nieuwe pareltjes. Lees hier het verslag van zijn reis:

Lees verder
Blank
Door: Alexander Paalman
01 maart 2024

Inspectiereis Vietnam, Cambodja & Thailand

In de herfst van 2023 vertrok reisspecialiste Annalena naar Vietnam & Cambodja. Beide bestemmingen zijn ongekend populair en haar bezoek was de uitgelezen kans om onze favoriete accommodaties weer eens opnieuw onder de loep te nemen en ook een aantal nieuwe resorts en hotels te bezichtigen. Op de terugreis was er daarnaast tijd voor een tussenstop op het Thaise eiland Koh Kood, evenals in Bangkok. Lees hier een verslag van haar reis.

Lees verder
Blank
Door: Annalena Hartmann
04 november 2023

Inspectiereis Sri Lanka

In augustus 2023 reisde Charissa opnieuw af naar het super gevarieerde Sri Lanka. Gedurende drie weken deed zij verschillende delen van het land aan, herinspecteerde ze een groot deel van het Tico-portfolio aan accommodaties en ging op safari in verschillende nationale parken. Resultaat: ze werd opnieuw verliefd. Na een aantal bewogen jaren is Sri Lanka zó klaar voor bezoekers! Lees hier een verslag van haar reis.

Lees verder
Blank
Door: Charissa Martens
15 augustus 2023

Inspectiereis Borneo

In de lente van 2023 stond er een zeer interessante nieuwe inspectie voor reisspecialiste Fraukje op het programma. Het hoofddoel van deze reis was Borneo, want het werd tijd dat hier opnieuw een kijkje genomen werd in onze favoriete accommodaties. Op de heenreis was er daarnaast tijd voor een bezoek aan het Capella Singapore en The Sanchaya op Bintan Island.

Lees verder
Door: Fraukje van Nes

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat