Logo bg white

Ga met ons mee op reis!

Op deze pagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen geschreven door onze specialisten. Ga met ons mee op reis in deze interessante blogs en laat u inspireren!

Tegenwoordig kunt u ons ook vinden op YouTube waar wij verschillende video's uploaden van onze studiereizen.

11 juli 2019

De mooiste accommodaties van Myanmar

Myanmar blijft nog altijd mijn favoriete bestemming in Azië. De ontelbare prachtige tempels, eeuwenoude pagodes, de bescheiden en vriendelijke bevolking en de weinige andere toeristen maken Myanmar de ideale vakantiebestemming! Tijdens mijn inspectiereis vorig jaar heb ik een aantal van de mooiste accommodaties in het land mogen bezoeken. In deze blog informeer ik je graag over de 4 mooiste pareltjes!

Lees verder
Blank
Door: Jelisa Davids
05 juli 2019

Top 5 mooiste natuurreizen

Onze wereld kent zo ontzettend veel mooie plekken. Van jungle tot woestijn, van bergen tot strand, er is genoeg te beleven en te bezoeken! Hou jij van natuurrijke reisbestemmingen? Dan is deze blog iets voor jou! We hebben onze Top 5 mooiste natuurreizen voor je samengesteld.

Lees verder
Blank
Door: Gemma Hanrath
12 juni 2019

Tips voor een layover in Singapore

Onlangs vloog ik op uitnodiging van Singapore Airlines met deze luchtvaartmaatschappij via Singapore naar Indonesië. Op de terugreis had ik een layover van ongeveer 9 uur waarin SA mij meenamen om de stad te verkennen. Eigenlijk had Singapore mij nooit echt getrokken en ik was er dan ook nog nooit eerder geweest. Bij Singapore dacht ik altijd aan een moderne stad in Zuidoost-Azië, met veel wolkenkrabbers, teveel westerse invloeden, een stad zonder ziel. Wat had ik het mis, en wat is Singapore een geweldige stad!

Lees verder
Blank
Door: Jelisa Davids
05 juni 2019

Mijn reis naar het ongerepte Sulawesi (Indonesië)

Op uitnodiging van het Indonesische ministerie van toerisme en Singapore Airlines, vertrok ik eind mei naar Sulawesi om dit bijzondere eiland te verkennen. Sulawesi stond al een tijdje op mijn lijstje met plekken die ik ooit nog eens wil bezoeken. De bijzondere dodencultuur van Tana Toraja intrigeerde me en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik het geweldige nieuws hoorde dat ik voor Tico mee mocht op deze reis!

Lees verder
Blank
Door: Jelisa Davids
01 mei 2019

Bezoek de eeuwenoude tempels van Angkor (Wat) in Cambodja

Grote kans dat het bezoek aan de wereldberoemde tempels van Angkor het hoogtepunt is tijdens je reis door Cambodja. Dat gold in ieder geval voor mij, maar ik hou dan ook enorm van tempels en de kalmte en vrede die ze uitstralen. Een bezoek aan de eeuwenoude tempels van Angkor was dan ook iets wat ik heel graag wilde doen tijdens mijn reis door Cambodja, en met mij duizenden andere toeristen! Dat is ook niet gek als je bedenkt dat het tempelcomplex het grootste religieuze monument ter wereld is!

Lees verder
Blank
Door: Jelisa Davids

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat