Logo bg white

Familiereizen

Op deze pagina vindt u de reizen die zich perfect lenen voor een familiereis!

De leukste familiereizen!

Sommige van onze bestemmingen lenen zich door een directe vlucht, weinig tijdsverschil, kindvriendelijke accommodaties en/of korte rijafstanden ter plaatse uitermate goed voor een familiereis. Wij hebben daarom diverse reizen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika speciaal samengesteld voor het reizen met het gezin.

Zoeken
17 dagen
Vanaf € 10.360,– p.p.
December t/m januari

Combinatiereis | Vietnam en Cambodja in de kerstvakantie

Ontdek het veelzijdige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in het meer ontwikkelde Vietnam waar u in de zuidelijke metropool Saigon arriveert. Vervolgens vliegt u naar de hoofdstad Hanoi in het noorden van het land en reist u naar de omgeving van Mai Chau, bekend vanwege weelderige bergen, rijstvelden en de fascinerende cultuur van de bergvolkeren. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. U reist vervolgens door naar de prachtige Cambodjaanse kust waar u in alle stijl verblijft op een privé-eiland. U sluit deze combinatiereis tijdens de kerstvakantie af in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh vanuit waar u weer terug naar huis vliegt.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 12.150,– p.p.
april t/m september

Maleisië & Borneo reis | Familiereis West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige 23-daagse familiereis door West-Maleisië en Borneo. U reist langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo en overnacht in sfeervolle accommodaties geschikt voor het gehele gezin. Deze reis is perfect te maken in de zomervakantie!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 7.500,– p.p.
juni t/m augustus

Sri Lanka reis | Familiereis Sri Lanka

Deze heerlijke familiereis Sri Lanka laat u gedurende een periode van 3 weken kennis maken met het prachtige en zeer diverse Sri Lanka. U verblijft in fantastische familievriendelijke hotels, lodges en tentenkampen, gaat op safari en geniet van de prachtige stranden en culturele hoogtepunten. Er is daarnaast ruim voldoende tijd voor ontspanning.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 15.400,– p.p.
Gehele jaar, m.u.v. september

Japan reis | Familiereis Japan

Deze heerlijke familiereis Japan is speciaal ontworpen voor de hete zomermaanden en zit boordevol activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. U doorkruist het land grotendeels met de hogesnelheidstrein en maakt in een kleine 3 weken kennis met de hoogtepunten van het hoofdeiland Honshu.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 10.600,– p.p.
Mei t/m oktober

Peru reizen | Familiereis Peru

Deze zeer afwisselende familiereis Peru laat u kennis maken met enkele hoogtepunten van dit fantastische land. U verkent met uw gezin hoofdstad Lima, de Amazone, de Heilige Vallei, de Incastad Machu Picchu en Cuzco. U sluit de reis zeer ontspannen af aan de stranden van Máncora in het noorden van land.

Lees meer

Waarom met Tico op reis?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat