Logo bg white

Familiereizen

Op deze pagina vindt u de reizen die zich perfect lenen voor een familiereis!

De leukste familiereizen!

Sommige van onze bestemmingen lenen zich door een directe vlucht, weinig tijdsverschil, kindvriendelijke accommodaties en/of korte rijafstanden ter plaatse uitermate goed voor een familiereis. Wij hebben daarom diverse reizen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika speciaal samengesteld voor het reizen met het gezin.

Zoeken
16 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Seychellen reis | Familiereis Seychellen

Bent u van plan met uw kinderen af te reizen naar de Seychellen? Een fantastische keuze! Door het geringe tijdsverschil, de fantastische stranden en het ruime aanbod aan accommodaties zijn de Seychellen een prachtige reisbestemming voor het hele gezin. Tijdens deze familiereis Seychellen bezoekt u de 3 eilanden Praslin, Mahé en Desroches en verblijft u in kindvriendelijke accommodaties.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 18.500,– p.p.
Gehele jaar

Bhutan reis | Familiereis Bhutan & Thailand

Reis in de zomervakantie af naar het fantastische Bhutan en maak kennis met haar indrukwekkende, diepgewortelde cultuur. U reist met uw privégids en chauffeur naar o.a. Thimpu, het subtropische Punakha, de hoger gelegen Phobjikha-vallei en Paro. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan Bangkok en een heerlijke strandafsluiter op Koh Samui.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 17.500,– p.p.
mei t/m oktober

Reizen Zuid-Afrika | Zuid-Afrika & Mozambique

Deze Zuid-Afrika & Mozambique reis is een prachtige combinatie tussen indrukwekkende safari's en een tropische strandafsluiter. Reis, bijvoorbeeld met uw gezin in de zomervakantie, af naar het noordoosten van Zuid-Afrika, waar u o.a. safari's maakt in het Marataba-reservaat en Kruger en vlieg vervolgens naar Benguerra Island in Mozambique, voor enkele heerlijke dagen strand.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 15.500,– p.p.
Gehele jaar, m.u.v. september

Japan reis | Familiereis Japan

Deze heerlijke familiereis Japan is speciaal ontworpen voor de hete zomermaanden en zit boordevol activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. U doorkruist het land grotendeels met de hogesnelheidstrein en maakt in ruim 3 weken kennis met de hoogtepunten van het hoofdeiland Honshu.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 15.750,– p.p.
Mei t/m oktober

Familiereis Botswana & Mozambique

Tijdens deze geweldige familiereis leert u Victoria Falls en de mooiste gebieden van Botswana kennen. U verblijft in kindvriendelijke accommodaties ter plaatse, reist over land en met behulp van chartervluchtjes en alle accommodaties in Zimbabwe en Botswana worden aangeboden op all-inclusieve basis. De reis wordt afgesloten op het schitterende Benguerra Island op Mozambique.

Lees meer

Waarom met Tico op reis?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat