Shinta Mani Wild in de Cardamom Mountains


Shinta Mani Wild is een werkelijk unieke accommodatie gelegen in de ongerepte wildernis van Cambodja. Het tentenkamp is gelegen in het Cardamom National Park op de grens met het Bokor National Park en het Kirirom National Park. Samen maken deze parken deel uit van één van de grootste wildernissen in Zuidoost-Azië.

Het kamp, bestaande uit 15 luxueuze en individueel ingerichte tenten (sommigen zelfs met 2 slaapkamers!), is gebouwd aan de oevers van de rivier en wordt omringd door de tropische bossen. Vanuit uw tent heeft u prachtig uitzicht op de kolkende rivier en de kleine watervallen.

Het gebied bestaat uit met jungle bedekte bergketens en is de thuisbasis voor wilde olifanten, beren, gibbons, tijgers en vele andere diersoorten. Tijdens uw vrije dagen maakt u schitterende excursies onder begeleiding van professionele gidsen. Zo kunt u o.a. gaan wandelen, birdwatchen, mountainbiken, een tocht maken per boot, kajakken op gaan ziplinen. Voor de ultieme ontspanning kunt u onbeperkt gebruik maken van de fantastische spabehandelingen.

Uw verblijf hier is op All-Inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes en ervaringen zijn inbegrepen. Er worden dagelijkse 'sundowners' (drankjes bij zonsondergang) georganiseerd op verschillende buitenlocaties en picknicks in de natuur zoals op een berg, bij een waterval, aan boord van een boot of tijdens een expeditie.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat