Logo bg white

Azië

Thailand reizen

Beste reistijd November t/m maart

Het land van de glimlach is en blijft een heerlijke en zeer gevarieerde vakantiebestemming in Azië. De vriendelijke bevolking, het lekkere eten, de afwisselende natuur en het aanbod aan hele fijne accommodaties maken Thailand tot een favoriet voor velen!

Thailand Reizen

Het veelzijdige Thailand is zo'n twaalf keer groter dan Nederland en is uitgestrekt over ruim 2.000 kilometer. Thailand staat voornamelijk bekend om haar paradijselijke eilanden maar heeft veel meer te bieden!

Haar prachtige natuur in het noorden van het land, eeuwenoude koningssteden en vooral haar ontzettend vriendelijke bevolking maken het reizen door Thailand erg geliefd en aangenaam.

Thailand is dé perfecte eerste kennismaking met Azië!

Onze Thailand reizen en arrangementen

Wij verzorgen individuele rondreizen Thailand, welke op maat voor u zijn gemaakt. Dit zijn onze favoriete Thailand reizen en arrangementen.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
14 dagen
Vanaf € 10.695,– p.p.
november t/m april

Thailand reizen | Luxe reis Noord-Thailand

In twee weken tijd maakt u tijdens deze luxe reis Thailand kennis met de prachtige cultuur en natuur van Noord-Thailand. Tijdens uw reis verblijft u in de meest luxe en unieke accommodaties van dit gebied! U begint de reis in Bangkok en reist over land naar de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai. Na een bezoek aan deze bijzondere plekken reist u verder naar de gezellige stad Chiang Mai. U sluit uw heerlijke reis door Noord-Thailand af in een luxe tent, al uitkijkend over de omgeving van de Gouden Driehoek.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 3.655,– p.p.
november t/m april

Thailand arrangement | Tented Camp Golden Triangle

Glamping in het noorden van Thailand! Het Four Seasons Tented Camp Golden Triangle is een uniek kampement gelegen nabij de Gouden Driehoek, het drielandenpunt van Thailand, Myanmar & Laos. Gedurende 3 dagen en 2 nachten verblijft u in een luxe tent al uitkijkend over de prachtige omgeving.

Lees meer

Er zijn voor Thailand nog 10 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Oude koningssteden Ayutthaya & Sukhothai

Thailand heeft de cultuurliefhebber ontzettend veel te bieden! Twee culturele hoogtepunten zijn de oude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai ten noorden van Bangkok. Hier vindt u prachtige eeuwenoude tempels welke u al fietsend door de steden kunt bezoeken.

Lees verder
Beste reistijd November t/m Maart
1 / 4

Met Tico naar Thailand reizen

Per comfortabel privévervoer en onder begeleiding van onze lokale Engelssprekende gidsen maakt u kennis met dit veelzijdige land. Verken samen met uw gids het bruisende Bangkok en maak kennis met deze metropool. Maak wandelingen in het noorden, bezoek de eeuwenoude koningssteden Ayutthaya en Sukhothai en kom tot rust op de paradijselijke eilanden.

"Wat hadden jullie een prima reisprogramma voor ons verzorgd: het was echt allemaal top! Leuke hotels, prima gidsen en chauffeurs (jullie agent is echt een hele goede en zorgvuldige reisagent) en dan al die leuke plekken die we hebben aangedaan. Veel dank ook voor het heerlijke flesje witte wijn op locatie voor mijn verjaardag. "
Mw. van Amstel

Waarom met Tico naar Thailand reizen?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Thailand. Zij kennen de verschillende plekken uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos uw ideale reis samenstellen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Unieke accommodaties

Wij selecteren graag bijzondere en unieke accommodaties voor u welke een positieve bijdrage leveren aan de ervaring van een bestemming.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat