Logo bg white

Azië

Exclusieve Japan reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Reis af naar het land van de rijzende zon en beleef deze unieke en uiterst exclusieve reisbestemming.

Eeuwenoude tradities in een hypermoderne samenleving

Japan is uniek, en met geen enkele andere bestemming te vergelijken. In deze prachtige reisbestemming in Azië vind je nog eeuwenoude tradities versus de supermoderne techniek. Van tempels en kastelen uit de tijd van de shoguns tot de allernieuwste snufjes op elektronica gebied. Van lieflijke oude dorpjes in bosrijke gebieden tot hypermoderne grote steden. Rijd met de supersnelle hogesnelheidstrein dwars door het land en wandel ontspannen over een eeuwenoud samuraipad.

Unieke Japan reizen en arrangementen

Wij hebben enkele schitterende Japan reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Japan reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Japan reizen specialist assisteren wij u graag met een reisvoorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
15 dagen
Vanaf € 4.525,– p.p.
Gehele jaar

Japan reizen | Rondreis 'Honshu Delight'

Maak kennis met de mooiste bezienswaardigheden van het hoofdeiland Honshu tijdens deze 15-daagse rondreis Japan. U bezoekt o.a. Kyoto, Hiroshima, Kanazawa, Takayama, Tokyo en maakt de schitterende historische wandeling over de Nagasendo Highway.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 6.250,– p.p.
Gehele jaar

Japan reizen | Luxe kennismakingsreis Japan

Heeft u geen zeeën van tijd en wilt u graag kennismaken deze unieke reisbestemming in Azië? Dan is deze luxe vakantie Japan dé ideale reis voor u. Tijdens deze 10-daagse reis brengt u een bezoek aan de metropool Tokyo, reist u per Shinkansen trein naar het natuurpark Hakone en sluit u af in Kyoto, het culturele hart van het land. U verblijft in de mooiste hotels en ryokans.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.075,– p.p.
Januari t/m mei & oktober t/m december

Japan arrangement | Yakushima Island

Verleng uw reis door Japan met een verblijf van enkele dagen op Yakushima Island, een paradijs voor natuurliefhebbers. U kunt op het eiland heerlijk zelf rijden met een huurauto en genieten van de schitterende natuur. Houdt u er rekening mee dat Yakushima Island gezien de vele neerslag het hele jaar door, geen ideale strandbestemming is.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.495,– p.p.
April, mei, oktober, november

Japan arrangement | Taketomi Island (Okinawa)

Sluit uw reis af op het schitterende en nog zeer ongerepte eiland Taketomi, onderdeel van de Okinawa eilanden. Deze eilandengroep in het diepe zuiden van Japan is een heerlijk toevluchtsoord wanneer u alle tijdens uw reis opgedane indrukken wilt verwerken.

Lees meer

Er is voor Japan nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Mount Fuji

De machtige maar zeer verlegen Mount Fuji is met 3.776 meter Japan's hoogste berg. Deze indrukwekkende vulkaan ligt op het hoofdeiland Honshu en laat zich zelden zien, zeker in het voor- en najaar en in de zomer. Actieve reizigers kunnen naar de top in de maanden juli en augustus.

Beste reistijd Gehele jaar
1 / 5

Een culinair paradijs

De Japanse keuken is zó verfijnd, en er is zoveel meer dan de voor ons zo bekende sushi en sashimi!

In ieder plaatsje waar u stopt, kunt u heerlijk eten en u hoeft er niet eens naar te zoeken. In de typisch Japanse ryokans, waar u tijdens uw Japan reis kunt verblijven, krijgt u in de avond vaak de mooiste gerechtjes voorgeschoteld in de vorm van een traditioneel kaiseki diner (een aantal kleine gerechtjes variërend van miso soup, sashimi, gestoomde of gebakken vis/vlees of tofu, tafelzuren, rijst en tempura). Op de lokale markt van Tokyo (Tsukiji) eet u de verste sashimi die u ooit heeft geproefd en voor de lunch kunt u genieten van een heerlijke kom 'ramen' (Japanse noedelsoep).

In metropool Tokyo zijn in verhouding de meeste sterrenrestaurants te vinden ter wereld en het aanbod is dan ook gigantisch. Uiteraard assisteren wij u graag bij het maken van enkele reserveringen tijdens uw reis door Japan. Maar legt u zeker niet teveel vast en laat u verrassen door ook gewoon eens ergens binnen te wandelen. Zelden zal u worden teleurgesteld.

Blank
"Al vele jaren stond Japan op mijn lijstje. En wat ben ik verrast door dit fascinerende land, haar uiterst vriendelijke bevolking en het overheerlijke eten. Het respect onderling in dit zeer dichtbevolkte land is overweldigend. Het reizen door Japan was uiterst comfortabel. Wij verbleven in een mix van traditionele ryokans en westerse hotels; een perfecte combinatie. Ik hoop volgend jaar terug te kunnen gaan!"
Pascal

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

In een markt met veel aanbieders is het lastig om een keuze te maken. Dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Tico Reizen is beslist niet de voordeligste aanbieder in de markt en dit alles heeft een reden.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. U reist hier veelal zelfstandig, zonder al teveel begeleiding. U ontvangt dan ook een duidelijk informatiepakket en veel goede tips en instructies.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een fantastische kookles, neem een kijkje bij de sumo worstelaars of woon een traditionele theeceremonie bij met een geisha.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat