Logo bg white

Azië

Japan reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Reis af naar het land van de rijzende zon en beleef deze unieke en uiterst exclusieve reisbestemming. Japan is een unieke bestemming met een bijzondere cultuur, heerlijke keuken en prachtige bezienswaardigheden. Ontdek het tijdens onze Japan reizen!

De mooiste Japan reizen op maat


Japan is uniek, en met geen enkele andere bestemming te vergelijken. In deze prachtige reisbestemming in Azië vindt u nog eeuwenoude tradities versus de supermoderne techniek. Van tempels en kastelen uit de tijd van de shoguns tot de allernieuwste snufjes op elektronicagebied. Van lieflijke oude dorpjes in bosrijke gebieden tot hypermoderne grote steden. Rijd met de supersnelle hogesnelheidstrein dwars door het land en wandel ontspannen over een eeuwenoud samuraipad. Als Japan reizen specialist assisteren wij u graag met een uniek reisplan op maat.

Japan reizen specialiste Charissa Martens reisde af naar Japan en schreef er een leuke blog over.

Unieke Japan reizen en arrangementen

Wij hebben enkele schitterende Japan reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Japan reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Japan reizen specialist assisteren wij u graag met een reisvoorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
22 dagen
Vanaf € 25.700,– p.p.
April t/m november

Japan reis | Japan Deluxe

Deze zeer volledige luxe reis Japan laat u in ruim 3 weken kennis maken met de mooiste hoogtepunten van de eilanden Honshu en Kyushu terwijl u verblijft in de meest exclusieve hotels en ryokans. U brengt een bezoek aan Tokyo, het beroemde kasteel van Matsumoto, Kanazawa, Kyoto, het kunsteiland Naoshima, en de steden Hiroshima en Nagasaki. De reis wordt afgesloten bij het werkelijk schitterende en zeer exclusieve Amanemu bij Ago Bay.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 15.500,– p.p.
Gehele jaar, m.u.v. september

Japan reis | Familiereis Japan

Deze heerlijke familiereis Japan is speciaal ontworpen voor de hete zomermaanden en zit boordevol activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. U doorkruist het land grotendeels met de hogesnelheidstrein en maakt in ruim 3 weken kennis met de hoogtepunten van het hoofdeiland Honshu.

Lees meer
Uniek arrangement
3 of 4 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Japan arrangement | Guntû cruise door Setouchi

Verwen uzelf en droom weg aan boord van het kleinschalige en zeer exclusieve schip waarmee u geheel verzorgd langs de prachtige eilanden van de authentieke Setouchi-regio vaart langs de lange kustlijn en haar vele eilanden. Met slechts 19 kajuiten voelt het eerder als een drijvende ryokan en u wordt aan boord dan ook op en top verwend met de meest verrassende culinaire hoogstandjes.

Lees meer

Er zijn voor Japan nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Mount Fuji

De machtige maar zeer verlegen Mount Fuji is met 3.776 meter Japan's hoogste berg. Deze indrukwekkende vulkaan ligt op het hoofdeiland Honshu en laat zich zelden zien, zeker in het voor- en najaar en in de zomer. Actieve reizigers kunnen naar de top in de maanden juli en augustus. Onze favoriete accommodatie is het glamping resort Hoshinoya Mount Fuji.

Lees verder
Beste reistijd Gehele jaar
1 / 6

Een culinair paradijs

De Japanse keuken is zó verfijnd, en er is zoveel meer dan de voor ons zo bekende sushi en sashimi!

In ieder plaatsje waar u stopt, kunt u heerlijk eten en u hoeft er niet eens naar te zoeken. In de typisch Japanse ryokans, waar u tijdens uw Japan reis kunt verblijven, krijgt u in de avond vaak de mooiste gerechtjes voorgeschoteld in de vorm van een traditioneel kaiseki diner (een aantal kleine gerechtjes variërend van miso soup, sashimi, gestoomde of gebakken vis/vlees of tofu, tafelzuren, rijst en tempura). Op de lokale markt van Tokyo (Tsukiji) eet u de verste sashimi die u ooit heeft geproefd en voor de lunch kunt u genieten van een heerlijke kom 'ramen' (Japanse noedelsoep).

In metropool Tokyo zijn in verhouding de meeste sterrenrestaurants te vinden ter wereld en het aanbod is dan ook gigantisch. Uiteraard assisteren wij u graag bij het maken van enkele reserveringen tijdens uw reis door Japan. Maar legt u zeker niet teveel vast en laat u verrassen door ook gewoon eens ergens binnen te wandelen. Zelden zal u worden teleurgesteld.

Als Japan reizen specialist geven wij u uiteraard graag de beste tips voor restaurants mee.

Blank
"We hebben een werkelijk superbe, intense, intensieve en avontuurlijke kennismaking met Japan en de Japanse cultuur beleefd dankzij de voortreffelijke organisatie door het Tico Reizen team."
Tico-reizigers
Blank

Tico, uw Japan reizen specialist

In een markt met veel aanbieders is het lastig om een keuze te maken. Dat begrijpen wij natuurlijk volkomen. Tico Reizen is beslist niet de voordeligste aanbieder in de markt en dit alles heeft een reden. Niet alleen verzorgen wij kwalitatief zeer hoogwaardige reizen met verblijf in mooie accommodaties, ook werken wij met één van de meest zorgvuldige, kundige en professionele lokale partners in het land. Voor uw vertrek ontvangt u dan ook een zéér uitgebreid informatiepakket ter begeleiding van uw Japan reis.

De beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is belangrijk, zeker in Japan. Bij uw reisdocumenten ontvangt u dan ook zer uitgebreide informatie met veel tips en instructies.

Unieke reis op maat

Samen met u stellen we een reis samen gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Volg een kookles of aanschouw een theeceremonie. De invulling en het tempo bepalen we samen met u.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, ál het transport, uw verblijf, tot aan alle excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat