Logo bg white

Azië

Vietnam reizen op maat

Beste reistijd December t/m april

In Vietnam vindt u in één reisbestemming een grote diversiteit aan landschappen. Zo kent Vietnam hoge bergtoppen, vruchtbare rivierdelta, uitgestrekte rijstvelden, mysterieuze grotten, bijzondere rotsformaties, sprookjesachtige baaien en oogverblindende watervallen. Haar voornaamste steden zijn hectisch maar kleurrijk en kennen ongekend veel bezienswaardigheden. Deze uiterst vriendelijke en zeer gastvrije bevolking verwelkomt u altijd met respect en een bescheiden glimlach.

Vietnam reizen

Tico Reizen biedt al vele jaren indrukwekkende Vietnam reizen op maat aan. Onze voorbeeld Vietnam reizen en arrangementen kunt u gebruiken om zo tot uw ideale rondreis Vietnam op maat te komen. Van de prachtige hooglanden van zowel Noord- als Centraal-Vietnam, tot het tropische zuiden bij de vruchtbare Mekong delta en de paradijselijke stranden in het zuiden. Vietnam heeft alle componenten in huis voor uw droom rondreis Vietnam op maat! Het land laat zich ook uitstekend combineren met andere bestemmingen in Azië zoals Thailand, Laos & Cambodja.

Vietnam reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben enkele prachtige Vietnam voorbeeldreizen en bijzondere arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. In de Vietnam op maat voorbeeldreizen worden diverse hoogtepunten van het land in verschillende volgordes gecombineerd. De arrangementen zijn korte programma’s die u aan uw reis kunt toevoegen. De voorbeeld Vietnam rondreizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Wij zijn u graag van dienst met het uitwerken van een mooie offerte.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 6.515,– p.p.
December t/m april

Vietnam reizen | Vietnam Deluxe

Een prachtige 19-daagse luxe rondreis Vietnam langs de belangrijkste hoogtepunten waarbij u verblijft in de mooiste en meest exclusieve hotels. U brengt een bezoek aan de hoofdstad Hanoi, maakt een schitterende cruise door Halong Bay, bezoekt de stad Hoi An en reist af naar het zuiden voor een bezoek aan Saigon en de Mekongdelta. U sluit de reis af op het paradijselijke eiland Con Dao.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 3.685,– p.p.
December t/m april

Vietnam reizen | Vietnam Delight

Een complete 22-daagse individuele reis Vietnam naar zowel de hoogtepunten van het authentieke noorden als het welvarende zuiden, afsluitend met een paradijselijk verblijf op het eiland Phu Quoc.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 3.560,– p.p.
December t/m april

Vietnam reizen | Ho Chi Minh

De ‘Ho Chi Minh’ is een zeer veelzijdige 23-daagse op maat gemaakte vakantie van Zuid naar Noord-Vietnam. Een tocht, grotendeels over land, langs de vele hoogtepunten.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 3.545,– p.p.
November t/m augustus

Combinatiereis | Angkor Wat & Vietnam in de zomervakantie

Een prachtige reis naar Angkor Wat & Vietnam die u ook goed in de zomervakantie kunt maken. U begint uw reis bij de betoverende tempels van Angkor en vliegt vervolgens naar Saigon in het zuiden van Vietnam. Hier verkent u tevens de bruisende Mekongdelta, het meest vruchtbare gedeelte van Vietnam. Per binnenlandse vlucht vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u de omgeving van Hué verkent. Over de Hai Van Pass reist u naar Hoi An waar u deze heerlijke reis aan het strand afsluit.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 11.495,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Deze aangename 25-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Gedurende deze luxe Indochina rondreis verblijft u in fantastische en luxe accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen. U start uw reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand om van hieruit verder te vliegen naar de gezellige stad Luang Prabang in Laos. U vervolgt uw reis naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam en bezoekt in het noorden ook het sprookjesachtige Halong Bay. Vervolgens vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u het gezellige stadje Hoi An bezoekt. Per binnenlandse vlucht reist u verder naar het zuiden van Vietnam voor een bezoek aan Saigon en de Mekongdelta. U reist vervolgens naar Siem Reap in Cambodja waar u de eeuwenoude tempels van Angkor bezoekt. Tevens bezoekt u de hoofdstad Phnom Penh. U sluit uw reis af op een privé-eiland aan de Cambodjaans kust.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 5.395,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De hoogtepunten van Indochina

Een prachtige 27-daagse reis waarbij u de hoogtepunten van Indochina (Vietnam, Cambodja en Laos) aandoet. In Vietnam bezoekt u de hoofdstad Hanoi en reist u naar het sprookjesachtige Halong Bay. U bezoekt de keizerlijke stad Hué en reist over de bekende Hai Van Pass naar de gezellige stad Hoi An. Per binnenlandse vlucht reist u af naar Ho Chi Minh City, gelegen in Zuid-Vietnam. Via de vruchtbare Mekongdelta reist u verder naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Uiteraard mag een stop in Siem Reap niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Indochina. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude en indrukwekkende tempels van Angkor. Vervolgens reist u over land naar het slaperige zuiden van Laos waar u verblijft op het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. Per binnenlandse vlucht reist u naar het gezellige stadje Luang Prabang, de ideale afsluiter van uw indrukwekkende reis!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.055,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Noord Vietnam & Cambodja

Een prachtige Vietnam en Cambodja reis van 23 dagen op maat langs de hoogtepunten van Noord-Vietnam en Cambodja. Een bijzondere reis die Tico geheel op maat voor u kunt maken!

Lees meer
Uniek arrangement
10 dagen
Vanaf € 1.315,– p.p.
November t/m maart

Vietnam arrangement | Authentiek Noord-Vietnam

In tegenstelling tot het drukkere zuiden heeft het noorden van Vietnam nog een aantal prachtige ongerepte plekken gelegen tussen de prachtige bergen en rijstvelden. U reist u tijdens dit arrangement af naar Ninh Binh, Mai Chau en de prachtige Topas Eco Lodge gelegen in de omgeving van Sapa.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.186,– p.p.
December t/m maart

Vietnam arrangement | Paradise Luxury Cruise door Halong Bay

Prachtige luxe Halong Bay cruise gedurende 3 dagen / 2 nachten aan boord van één van de jonks uit de Paradise Luxury Cruises vloot, een heerlijke onderbreking in uw reis door Vietnam.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.810,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | Six Senses Con Dao Island Resort

Het gerenommeerde en uiterst exclusieve Six Senses Con Dao Resort op het nog ongerepte eiland Con Dao biedt de luxe reiziger een heerlijke locatie om de reis door Vietnam in alle rust en comfort af te sluiten.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 570,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | Strandverlenging Phu Quoc

Een verblijf op het eiland Phu Quoc in het diepe zuiden van Vietnam, voor de kust van Cambodja: een heerlijke verlenging van uw vakantie door Vietnam.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 700,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | l'Alyana Ninh Van Bay

Voor de luxe reiziger is een verblijf in het l'Alyana resort in Ninh Van Bay een prachtige toevoeging aan een rondreis door Vietnam. Het exclusieve karakter van het verblijf draagt bij aan een unieke ervaring.

Lees meer

Er is voor Vietnam nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Hoi An

‘De Stad van de Vrede’, wat ‘Hoi An’ letterlijk betekent, is eigenlijk pas in de laatste paar decennia echt bekend geworden bij toeristen. Niet voor niets werd het oude culturele centrum van Hoi An op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Het pittoreske havenstadje is schitterend gelegen aan de Thu Bon rivier. Al wandelend door Hoi An waant u zich in een levend museum.

Beste reistijd December t/m april
1 / 3

Wat kan Tico voor u betekenen?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individuele reizen. Dat betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. U bepaalt wat u wilt doen tijdens uw vakantie en u kunt dan ook zelf bepalen wanneer u wenst te vertrekken en hoe lang de reis mag duren. Dit zal voor een reis door Vietnam dan ook niet anders zijn!

"Wij kijken terug op een geweldige vakantie! Vietnam is een interessant en boeiend land met vele bezienswaardigheden en zowel Chinese, Franse als Amerikaanse invloeden en sporen. En daarnaast heerlijke stranden en restaurants om lekker te ontspannen."
N. Buijs

Vietnam's eilanden en paradijselijke stranden behoren tot de mooiste van Azië en de Vietnamese keuken tot één van de meest verfijnde keukens van Zuidoost-Azië. Maar buiten het natuurlijke schoonheid, beschikt Vietnam over een spectaculair cultureel erfgoed. Haar voornaamste steden zijn hectisch maar kleurrijk en kennen ongekend veel bezienswaardigheden. Iedere stad heeft vele boeddhistische tempels en in Centraal-Vietnam treft u vele overblijfselen van het Cham imperium. Wij maken de reis exact zoals u het wenst. U kunt dan ook zelf bepalen welke reisbestemmingen u graag terug wilt zien in uw reis door Vietnam. Zo ontstaat er eigenlijk altijd een unieke reis, speciaal voor u op maat gemaakt.

Waarom met Tico een Vietnam reis maken?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Vietnam reizen op maat. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat