Logo bg white

Azië

Vietnam reizen op maat

Beste reistijd December t/m april

In Vietnam vindt u in één reisbestemming een grote diversiteit aan landschappen. Zo kent Vietnam hoge bergtoppen, vruchtbare rivierdelta, uitgestrekte rijstvelden, mysterieuze grotten, bijzondere rotsformaties, sprookjesachtige baaien en oogverblindende watervallen. Haar voornaamste steden zijn hectisch maar kleurrijk en kennen ongekend veel bezienswaardigheden. Deze vriendelijke en zeer gastvrije bevolking verwelkomt u altijd met grote glimlach.

Vietnam reizen op maat

Tico Reizen biedt al vele jaren indrukwekkende Vietnam reizen op maat aan. De Vietnam reizen en arrangementen op onze website kunt u gebruiken ter inspiratie zodat u uiteindelijk uw ideale reis samen kunt stellen. Van de prachtige hooglanden in Noord- en Centraal-Vietnam tot het tropische zuiden met haar paradijselijke stranden. Vietnam heeft alle componenten in huis voor uw ideale reis naar Vietnam!

Onze Vietnam reizen op maat zijn ook goed te combineren met andere bestemmingen in Azië zoals Thailand, Laos & Cambodja.

Vietnam reizen op maat en arrangementen

Onze reisspecialisten hebben enkele prachtige Vietnam voorbeeldreizen en bijzondere arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. In de Vietnam op maat voorbeeldreizen worden diverse hoogtepunten van het land in verschillende volgordes gecombineerd. De arrangementen zijn korte programma’s die u aan uw reis kunt toevoegen. De voorbeeld Vietnam rondreizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig aan uw specifieke wensen worden aangepast. Wij zijn u graag van dienst met het uitwerken van een mooie offerte!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 8.395,– p.p.
December t/m april

Vietnam reizen | Luxe rondreis Vietnam Deluxe

Een prachtige 19-daagse luxe rondreis Vietnam langs de belangrijkste hoogtepunten van het land waarbij u verblijft in de mooiste en meest exclusieve hotels. U brengt een bezoek aan de hoofdstad Hanoi, maakt een schitterende cruise door Halong Bay, bezoekt de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An. Vervolgens reist u af naar het zuiden voor een bezoek aan Saigon en de Mekongdelta. U sluit deze reis af in misschien wel de mooiste accommodatie van Vietnam op het paradijselijke eiland Con Dao.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.295,– p.p.
December t/m april

Vietnam reizen | Hoogtepunten van Vietnam 'Delight'

Een complete 23-daagse reis door Vietnam waarin u een bezoek brengt aan de hoogtepunten van dit veelzijdige land. Zo bezoekt u de hoofdstad Hanoi, het bergdorpje Sapa, het sprookjesachtige Halong Bay en het prachtige Ninh Binh in het noorden van Vietnam. Vervolgens vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u een bezoek brengt aan de keizerlijke stad Hué en het gezellige stadje Hoi An. Per binnenlandse vlucht reist u vervolgens naar het zuiden van Vietnam waar u de metropool Saigon bezoekt, al fietsend en varend de Mekongdelta verkent en uw reis heerlijk afsluit op het eiland Phu Quoc.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.865,– p.p.
December t/m april

Vietnam reizen | Vietnam over land 'Ho Chi Minh'

Gedurende uw reis door Vietnam verplaatst u zich zoveel mogelijk over land en maakt u slechts gebruik van één binnenlandse vlucht. U reis begint in Saigon, vervolgens reist u naar de Mekongdelta, het meest vruchtbare gebied van het land. Vanaf hier reist u steeds verder in noordelijke richting met als volgende bestemmingen het kustplaatsje Mui Ne, het bergdorpje Da Lat, de toeristische kustplaats Nha Trang en het ongerepte kustplaatsje Quy Nhon. Uiteraard mag ook een bezoek aan het gezellige Hoi An niet aan deze reis ontbreken! Via de keizerlijke stad Hué reist u verder over land naar het Phong Nha National Park, bekend vanwege haar prachtige en grote grotten. Dan is het tijd voor uw enige binnenlandse vlucht naar Hanoi en sluit u deze heerlijke vakantie af aan boord van een prachtig schip waarmee u door het sprookjesachtige Halong Bay vaart.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 3.545,– p.p.
November t/m augustus

Combinatiereis | Angkor Wat & Vietnam in de zomervakantie

Een prachtige reis naar Angkor Wat & Vietnam die u ook goed in de zomervakantie kunt maken. U begint uw reis bij de betoverende tempels van Angkor en vliegt vervolgens naar Saigon in het zuiden van Vietnam. Hier verkent u tevens de bruisende Mekongdelta, het meest vruchtbare gedeelte van Vietnam. Per binnenlandse vlucht vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u de omgeving van Hué verkent. Over de Hai Van Pass reist u naar Hoi An waar u deze heerlijke reis aan het strand afsluit.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 4.325,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Combineer Vietnam & Cambodja

Ontdekt het prachtige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in het meer ontwikkelde Vietnam waar u de reist start in de hoofdstad Hanoi. Vervolgens verkent u aan boord van een jonk Halong Bay en reist u naar de omgeving van Ninh Binh, bekend vanwege de magische kalkstenen rotsformaties. In Vietnam bezoekt u tevens de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An, gelegen in Centraal-Vietnam. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. In Phnom Penh komt u meer te weten over het gruwelijke verleden van het land ten tijden van de Rode Khmer. U sluit deze reis af aan de Cambodjaanse kust.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 11.495,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Deze aangename 25-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Gedurende deze luxe Indochina rondreis verblijft u in fantastische en luxe accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen. U start uw reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand om van hieruit verder te vliegen naar de gezellige stad Luang Prabang in Laos. U vervolgt uw reis naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam en bezoekt in het noorden ook het sprookjesachtige Halong Bay. Vervolgens vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u het gezellige stadje Hoi An bezoekt. Per binnenlandse vlucht reist u verder naar het zuiden van Vietnam voor een bezoek aan Saigon en de Mekongdelta. U reist vervolgens naar Siem Reap in Cambodja waar u de eeuwenoude tempels van Angkor bezoekt. Tevens bezoekt u de hoofdstad Phnom Penh. U sluit uw reis af op een privé-eiland aan de Cambodjaans kust.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 5.395,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De hoogtepunten van Indochina

Een prachtige 27-daagse reis waarbij u de hoogtepunten van Indochina (Vietnam, Cambodja en Laos) aandoet. In Vietnam bezoekt u de hoofdstad Hanoi en reist u naar het sprookjesachtige Halong Bay. U bezoekt de keizerlijke stad Hué en reist over de bekende Hai Van Pass naar de gezellige stad Hoi An. Per binnenlandse vlucht reist u af naar Ho Chi Minh City, gelegen in Zuid-Vietnam. Via de vruchtbare Mekongdelta reist u verder naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Uiteraard mag een stop in Siem Reap niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Indochina. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude en indrukwekkende tempels van Angkor. Vervolgens reist u over land naar het slaperige zuiden van Laos waar u verblijft op het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. Per binnenlandse vlucht reist u naar het gezellige stadje Luang Prabang, de ideale afsluiter van uw indrukwekkende reis!

Lees meer
Uniek arrangement
10 dagen
Vanaf € 1.315,– p.p.
November t/m maart

Vietnam arrangement | Authentiek Noord-Vietnam

In tegenstelling tot het drukkere zuiden heeft het noorden van Vietnam nog een aantal prachtige ongerepte plekken gelegen tussen de prachtige bergen en rijstvelden. U reist u tijdens dit arrangement af naar Ninh Binh, Mai Chau en de prachtige Topas Eco Lodge gelegen in de omgeving van Sapa.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 895,– p.p.
februari t/m april

Vietnam arrangement | Luxe villa ongerept Quy Nhon

Gelegen tussen de populaire bestemmingen Nha Trang en Hoi An, ligt het havenstadje Quy Nhon. Deze kustplaats is vergeleken met andere plekken in Vietnam nog redelijk ongerept, en wordt nog niet veel door reizigers bezocht. Het Anantara Quy Nhon Villas is gelegen aan de kust, omringd door bergen en is de ideale bestemming voor diegene die graag iets meer van de gebaande paden reist. Een verblijf hier is de perfecte combinatie tussen authenticiteit en luxe!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.105,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | Het eilandgevoel in Ninh Van Bay

Het exclusieve Six Senses Ninh Van Bay ligt nabij de bekende badplaats Nha Trang. Hoewel, Nha Trang erg druk en toeristisch is, kunt u in Ninh Van Bay heerlijk genieten van de rust. Vanuit uw villa met eigen zwembad, gelegen boven de rotsen heeft u prachtig uitzicht en kunt u heerlijk ontspannen.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 385,– p.p.
januari t/m mei

Vietnam arrangement | De grotten van Phong Nha

Tijdens dit arrangement maakt u kennis met één van de mooiste nationale parken van Vietnam: het Phong Nha National Park. De omgeving staat bekend om de prachtige karst gebergten en grootste grotten ter wereld! Stap aan boord van een bootje, spring op de fiets of achterop een motor en verken deze nog ongerepte maar oh zo mooie omgeving!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.810,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | Six Senses Con Dao Island

Het gerenommeerde en uiterst exclusieve Six Senses Con Dao Resort op het nog ongerepte eiland Con Dao biedt de luxe reiziger een heerlijke locatie om de reis door Vietnam in alle rust en comfort af te sluiten.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 765,– p.p.
december t/m mei

Vietnam arrangement | Authentieke privécruise Mekongdelta

De Mekongdelta behoort tot één van de meest bezochte bezienswaardigheden van Vietnam en is dan ook niet te missen uit uw reis door Vietnam. Beleef de bedrevenheid van de lokale bevolking aan boord van uw eigen sampan waarmee u gedurende 3 dagen en 2 nachten over de rivier en verschillende kanaaltjes vaart. U gaat diverse malen van boord om al wandelend en fietsend deze vruchtbare omgeving te verkennen!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 645,– p.p.
oktober t/m april

Vietnam arrangement | Privécruise door Halong Bay

Beleef het prachtige Vietnam nog intenser aan boord van uw eigen jonk. Gedurende drie dagen (en twee nachten) verkent u de Bai Tu Long-baai, gelegen ten noordoosten van het beroemde Halong Bay. In de Bai Tu Long-baai varen beduidend minder schepen dan in Halong Bay maar dat is wat ons betreft onterecht. De baai is zeer vergelijkbaar en doordat er minder schepen varen, zal u hier een betere en exclusievere ervaring hebben dan in Halong Bay.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.800,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Luxe cruise Cambodja - Vietnam

Ervaar de machtige Mekong rivier aan boord van de Aqua Mekong cruise. Gedurende 4 dagen en 3 nachten vaart de Aqua Mekong van Phnom Penh in Cambodja, via de Mekongdelta naar Ho Chi Minh City in het zuiden van Vietnam. Tijdens deze cruise gaat u meerdere malen van boord om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Een zeer comfortabele manier om van Cambodja naar Vietnam te reizen en onderweg veel van de omgeving te kunnen zien!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 645,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | Strandverlenging Phu Quoc

Een verblijf op het paradijselijke eiland Phu Quoc, gelegen in het zuiden van Vietnam vlak voor de kust van Cambodja, is de ideale afsluiting van uw reis door Vietnam. Geniet van de prachtige stranden, het heerlijke eten en kom helemaal tot rust!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 975,– p.p.
December t/m maart

Vietnam arrangement | Cruise door Halong Bay

Prachtige luxe cruise door Halong Bay aan boord van de Paradise Luxury Cruise. Gedurende 3 dagen / 2 nachten verkent u de sprookjesachtige baai. Dit zeer aangename en kleinschalige schip heeft slechts 11 kajuiten en 4 suites. Laat u betoveren door de prachtige omgeving en laat u in de watten leggen door het servicegerichte personeel.

Lees meer

Er is voor Vietnam nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Hoi An

‘De Stad van de Vrede’, wat ‘Hoi An’ letterlijk betekent, is eigenlijk pas in de laatste paar decennia echt bekend geworden bij toeristen. Niet voor niets werd het oude culturele centrum van Hoi An op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Het pittoreske havenstadje is schitterend gelegen aan de Thu Bon rivier. Al wandelend door Hoi An waant u zich in een levend museum.

Beste reistijd December t/m april
1 / 3

Wat kan Tico voor u betekenen?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individuele reizen. Dat betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. U bepaalt wat u wilt doen tijdens uw vakantie en u kunt dan ook zelf bepalen wanneer u wenst te vertrekken en hoe lang de reis mag duren. Dit zal voor een reis door Vietnam dan ook niet anders zijn!

"Wij kijken terug op een geweldige vakantie! Vietnam is een interessant en boeiend land met vele bezienswaardigheden en zowel Chinese, Franse als Amerikaanse invloeden en sporen. En daarnaast heerlijke stranden en restaurants om lekker te ontspannen."
N. Buijs

Vietnam's eilanden en paradijselijke stranden behoren tot de mooiste van Azië en de Vietnamese keuken tot één van de meest verfijnde keukens van Zuidoost-Azië. Maar buiten het natuurlijke schoonheid, beschikt Vietnam over een spectaculair cultureel erfgoed. Haar voornaamste steden zijn hectisch maar kleurrijk en kennen ongekend veel bezienswaardigheden. Iedere stad heeft vele boeddhistische tempels en in Centraal-Vietnam treft u vele overblijfselen van het Cham imperium. Wij maken de reis exact zoals u het wenst. U kunt dan ook zelf bepalen welke reisbestemmingen u graag terug wilt zien in uw reis door Vietnam. Zo ontstaat er eigenlijk altijd een unieke reis, speciaal voor u op maat gemaakt.

Waarom met Tico een Vietnam reis op maat maken?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Vietnam reizen op maat. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat