Logo bg white

Latijns-Amerika

Argentinië reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Argentinië is met haar enorme uitgestrektheid een schitterende reisbestemming en biedt vele mogelijkheden voor iedere reiziger. Reis af naar het land van de tango, maak kennis met het leven van de gaucho in de pampas, reis door de indrukwekkende ruige natuur in Patagonië, de wereldberoemde wijnregio Mendoza, torenhoge bergtoppen van het Andesgebergte en zoutmeren bij Salta of het idyllische merendistrict bij Bariloche.

De mooiste Argentinië reizen

Argentinië is een schitterend land in Latijns-Amerika en heeft door zijn langgerekte en grote oppervlakte een enorme diversiteit aan bezienswaardigheden. Van de Iguazú watervallen in het noorden tot de Perito Moreno gletsjer, El Chaltén en Vuurland in Patagonië. Deze bezienswaardigheden zorgen voor een bijzondere reis door Argentinië. De hoogtepunten zijn met reguliere en comfortabele binnenlandse vluchten, transfers en autohuur op een comfortabele manier te verkennen.

Argentinië reizen en unieke arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige Argentinië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Argentinië reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
21 dagen
Vanaf € 11.955,– p.p.
November t/m maart

Argentinië reizen | Argentinië Deluxe

Deze spectaculaire reis laat u in alle luxe kennis maken met Argentinië's mooiste hoogtepunten. U verblijft in de mooiste en meest exclusieve accommodaties en bezoekt o.a. Buenos Aires, de gletsjers in het ruige Patagonië, de omgeving van Bariloche en San Martin de los Andes en de wijnregio bij Mendoza. De reis wordt afgesloten bij de watervallen van Iguazú.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 4.225,– p.p.
Oktober t/m maart

Argentinië reizen | Argentinië Delight

In een goede twee weken maakt u kennis met Argentinië’s belangrijkste bezienswaardigheden tijdens deze individuele rondreis door Argentinië. U brengt een bezoek aan Buenos Aires, Península Valdés, Ushuaia, El Calafate en sluit uw reis af bij de watervallen van Iguazú. U zult veel hoogtepunten bezoeken tijdens deze individuele rondreis door Argentinië.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.550,– p.p.
Oktober t/m maart

Argentinië reizen | Beagle (Patagonië)

Deze bijzondere reis voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van Argentijns Patagonië. U brengt een bezoek aan Buenos Aires, Península Valdés, Ushuaia, El Calafate met de Perito Moreno gletsjer, El Chaltén en het prachtige merendistrict bij Bariloche waar u de reis afsluit.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.380,– p.p.
April t/m november

Argentinië reizen | Camino del Vino (Noord-West)

Deze fantastische autorondreis Argentinië laat u kennis maken met het ongerepte noordwesten van Argentinië. U rijdt door spectaculaire natuur met een huurauto van Salta naar Mendoza. U brengt een bezoek aan Buenos Aires, Salta, Purmamarca, Cachi, Cafayate, Talampaya, Ischigualasto en Mendoza op de route!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.725,– p.p.
Oktober t/m maart

Argentinië reizen | Natuurreis Argentinië

Voor de natuurliefhebber heeft Tico deze spectaculaire reis samengesteld. U reist in een kleine drie weken naar Argentinië’s meest imposante natuurlijke hoogtepunten en ongerepte wildernissen en verblijft in mooie ecolodges en traditionele estancias. U bezoekt o.a. Iguazú, de Yacutinga Lodge, de moeraslanden van Esteros del Iberá, Buenos Aires en het Los Glaciares National Park.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 4.650,– p.p.
Oktober t/m maart

Combinatiereis | Argentinië & Chili 'Evita'

Interessante reis waarbij u naast de belangrijkste hoogtepunten van Argentinië, ook een bezoek brengt aan het spectaculaire park Torres del Paine, in het zuiden van Chili. U bezoekt o.a. de watervallen van Iguazú, Buenos Aires en El Calafate.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 5.420,– p.p.
Oktober t/m maart

Combinatiereis | Argentinië & Chili

Deze 22-daagse Argentinië en Chili reis is grotendeels gefocust op een bezoek aan Chili, maar start met een bezoek aan de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires en El Calafate in Patagonië. In Chili verblijft u in de comfortabele koepeltenten van het Ecocamp in Torres del Paine en reist u per huurauto van Puerto Montt naar Temuco in het Chileense merendistrict.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 4.555,– p.p.
April t/m mei & September t/m oktober

Combinatiereis | Argentinië & Uruguay

Deze combinatiereis is een zeer diverse 21-daagse reis door Argentinië en Uruguay waarin u kennis maakt met het noorden en het noordwesten van Argentinië, de unieke stad Buenos Aires en enkele interessante plaatsen in Uruguay. U bezoekt tijdens een self-drive Salta, Purmamarca, Cachi en Cafayate. U sluit de reis af met een bezoek aan Uruguay en maakt kennis met Colonia del Sacramento en José Ignacio.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 3.975,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Chili & Argentinië 'El Norte'

El Norte is een 21-daagse individuele rondreis door Chili & Argentinië waarbij u zowel het spectaculaire noorden van Chili en het noordwesten van Argentinië aandoet.U begint de reis in Santiago de Chile en vliegt naar het hoge noorden naar San Pedro de Atacama. Per bus steekt u de grens met Argentinië over en staat een self-drive vanuit Salta op u te wachten. Onderweg bezoekt u Cachi, het Nationale Park Talampaya en Ischigualasto park en Mendoza. U sluit deze Chili en Argentinië reis af in de levendige stad Buenos Aires.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.195,– p.p.
September t/m mei

Argentinië arrangement | Cavas Wine Lodge

Verwen uzelf met een verblijf in de unieke Cavas Wine Lodge in het wijngebied bij Mendoza. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van heerlijke wijnen, deelnemen aan verschillende excursies in de regio en kunt u uiteraard genieten van de uitstekende faciliteiten van deze lodge van wereldklasse.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.075,– p.p.
Oktober t/m maart

Argentinië arrangement | Estancia San Antonio de Areco

Vanuit Buenos Aires kunt u in minder dan 2 uur naar het leuke plaatsje San Antonio de Areco rijden. U bevindt zich hier in de bakermat van de gauchocultuur en treft hier uitgestrekte graslanden met veeteelt en landbouw. De prachtige en zeer kleinschalige Estancia La Bamba de Areco is gelegen op ca. 15 minuten rijden van het dorpje. Tijdens een verblijf bij La Bamba kunt u ontspannen, heerlijk genieten van het zwembad, de goede maaltijden en kunt u paardrijden en wandelen.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.250,– p.p.
April, mei, september & oktober

Argentinië arrangement | Esteros del Iberá

Een bezoek aan het unieke natuurgebied van Esteros del Iberá is een must voor iedere natuurliefhebber! Reis af naar de prachtige Iberá moerasgebieden, een bijna onaangetaste wildernis gecombineerd met het kleurrijke land van de gauchos.


Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 595,– p.p.
Gehele jaar

Argentinië arrangement | Yacutinga Lodge bij Iguazú

Midden in de jungle van Iguazú ligt de Yacutinga Lodge, te midden van oorspronkelijk subtropisch woud, grenzend aan de Iguazú rivier. Het bijzondere verblijf bij de Yacutinga Lodge is een prachtige aanvulling op uw reis, naast een bezoek aan de watervallen van Iguazú.

Lees meer

Er zijn voor Argentinië nog 9 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Iguazú watervallen

De watervallen van Iguazú liggen op de grens met Brazilië en Paraguay en behoren zonder twijfel tot de belangrijkste hoogtepunten van Argentinië. Reis af naar dit natuurspektakel en laat u overweldigen door de enorme kracht van de grootste waterval van Zuid-Amerika!

Beste reistijd Gehele jaar
1 / 3

Talloze mogelijkheden voor de mooiste Argentinië reizen

In het noorden van Argentinië kunt u de Iguazú watervallen bezoeken en kunt u schitterende self-drives in de omgeving van Salta en Mendoza maken. In Bariloche kunt u kennis maken met het merengebied. De omgeving leent zich hier perfect voor het maken van wandeltochten of bijvoorbeeld een raft-excursie. In Patagonië is de omgeving van El Calafate, met onder andere de gletsjer Perito Moreno en de omgeving van El Chaltén, een hoogtepunt. De fraaie natuur in Patagonië en Vuurland in het zuiden zijn daarnaast een niet te missen bestemming voor de natuurliefhebber en wandelaar. De aanwezigheid van bruisende steden als Buenos Aires, Mendoza en Salta maken Argentinië als reisbestemming nog completer!

Blank
"In de voorbereiding waren jullie een perfecte partner om te bepalen hoe en op waar de reis het beste zou passen bij onze wensen. Dank voor jullie support en de realisatie van onze droomreis!"
Rob & Marijke Krijgsman

Waarom met Tico naar Argentinië?

Alle reizen die Tico organiseert zijn uniek en speciaal ontworpen voor uw gezelschap. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen Argentinië reis samenstelt. Wij kennen het land goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Bijzondere accommodaties

Niet alleen de route, maar ook de hotels passen wij graag op uw wensen aan. Onze accommodaties zijn speciaal geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid en dragen daadwerkelijk bij aan de ervaring.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat