Logo bg white

Latijns-Amerika

Argentinië reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Argentinië is met haar enorme uitgestrektheid een schitterende reisbestemming en biedt vele mogelijkheden voor iedere reiziger. Reis af naar het land van de tango, maak kennis met het leven van de gaucho in de pampas, reis door de indrukwekkende ruige natuur in Patagonië, de wereldberoemde wijnregio Mendoza, torenhoge bergtoppen van het Andesgebergte en zoutmeren bij Salta of het idyllische merendistrict bij Bariloche.

De mooiste Argentinië reizen

Argentinië is een schitterend land in Latijns-Amerika en heeft door het enorme oppervlakte een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Van de Iguazú watervallen en het kleurrijke Andesgebergte in de provincies Salta en Jujuy in het noorden tot spectaculaire gletsjers, uitgestrekte vlaktes en het verlaten Vuurland in het diepe zuiden van Patagonië. Deze bezienswaardigheden zorgen voor een bijzondere reis door Argentinië. De hoogtepunten zijn met reguliere en comfortabele binnenlandse vluchten, transfers en autohuur op een comfortabele manier te verkennen.

Argentinië reizen en unieke arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige Argentinië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Argentinië reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 13.900,– p.p.
oktober t/m maart

Argentinië reizen l Remote Argentinië

Vermijd de mensenmassa en ga terug naar de natuur van Argentijns Patagonië. U rijdt met uw pick-up truck door de pampas naar Bahia Bustamente en Península Valdés waar u wordt omringd door pinguïns, zeeolifanten, guanacos en rheas. In het Los Glaciares National Park, waar u verblijft in het spiksplinternieuwe super deluxe Explora El Chaltén Hotel, maakt u schitterende wandelingen naar gletsjers en bergmeren.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 17.500,– p.p.
November t/m maart

Argentinië reizen | Argentinië Deluxe

Deze spectaculaire reis laat u in alle luxe kennis maken met Argentinië's mooiste hoogtepunten. U verblijft in de mooiste en meest exclusieve accommodaties en bezoekt o.a. Buenos Aires, de gletsjers in het ruige Patagonië, de omgeving van Bariloche en San Martin de los Andes en de wijnregio bij Mendoza. De reis wordt afgesloten bij de watervallen van Iguazú.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
op aanvraag
April, mei, september, oktober

Argentinië arrangement | Awasi Iguazú

Een reis door Argentinië is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek te brengen aan de indrukwekkende watervallen van Iguazú. In deze omgeving bevindt zich het zeer exclusieve Awasi Iguazú, een kleinschalige, luxe lodge gelegen temidden van het tropische regenwoud.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
op aanvraag
Medio oktober t/m april

Argentinië arrangement | Explora El Chaltén

De exclusieve Explora-groep heeft in El Chaltén haar allernieuwste aanwinst geopend in het hart van Argentijns Patagonië. Deze omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en bergbeklimmers.

Lees meer

Er zijn voor Argentinië nog 11 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Iguazú watervallen

De watervallen van Iguazú liggen op de grens met Brazilië en Paraguay en behoren zonder twijfel tot de belangrijkste hoogtepunten van Argentinië. Reis af naar dit natuurspektakel en laat u overweldigen door de enorme kracht van de grootste waterval van Zuid-Amerika!

Beste reistijd Gehele jaar
1 / 3

Talloze mogelijkheden voor de mooiste Argentinië reizen

In het noorden van Argentinië kunt u de Iguazú watervallen bezoeken en kunt u schitterende self-drives in de omgeving van Salta en Mendoza maken. In Bariloche kunt u kennis maken met het merengebied. De omgeving leent zich hier perfect voor het maken van wandeltochten of bijvoorbeeld een raft-excursie. In Patagonië is de omgeving van El Calafate, met onder andere de gletsjer Perito Moreno en de omgeving van El Chaltén, een hoogtepunt. De fraaie natuur in Patagonië en Vuurland in het zuiden zijn daarnaast een niet te missen bestemming voor de natuurliefhebber en wandelaar. De aanwezigheid van bruisende steden als Buenos Aires, Mendoza en Salta maken Argentinië als reisbestemming nog completer!

Blank
"In de voorbereiding waren jullie een perfecte partner om te bepalen hoe en op waar de reis het beste zou passen bij onze wensen. Dank voor jullie support en de realisatie van onze droomreis!"
Rob & Marijke Krijgsman

Waarom met Tico naar Argentinië?

Alle reizen die Tico organiseert zijn uniek en speciaal ontworpen voor uw gezelschap. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen Argentinië reis samenstelt. Wij kennen het land goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Bijzondere accommodaties

Niet alleen de route, maar ook de hotels passen wij graag op uw wensen aan. Onze accommodaties zijn speciaal geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid en dragen daadwerkelijk bij aan de ervaring.

Genieten van Argentinië

Er rest u niet meer dan te genieten van uw fantastische vakantie in dit heerlijke land, de bezienswaardigheden, het fantastische eten en de uitstekende wijnen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat