Logo bg white

Four Seasons Chiang Mai

★★★★+

Luxe verblijf in het Four Seasons Chiang Mai


Verscholen in de weelderige omgeving van Mae Rim, een idyllisch district in het noordwesten van Chiang Mai, biedt dit prachtige resort een oase van rust en luxe in Noord-Thailand. Mae Rim staat bekend om zijn adembenemende berglandschappen, weelderige rijstvelden en serene omgeving.

Met 98 pavilions en villa's biedt het Four Seasons Resort een exclusieve en comfortabele ervaring. Geniet van lokale en internationale gerechten in twee uitstekende restaurants, ontspan bij het buitenzwembad, verwen uzelf met een behandeling in de mooie spa, of maak gebruik van de tennisbanen en fitnessfaciliteiten.

Daarnaast biedt het resort een scala aan activiteiten, waaronder wandeltochten, culturele excursies en kooklessen.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat