Logo bg white

Amantaka Luang Prabang

★★★★★

Luxe verblijf in Amantaka!


Het prachtige Amantaka is een elegant gerenoveerd koloniaal hotel dat uitkijkt over de spirituele hoofdstad van Laos, Luang Prabang. Gelegen ten zuiden van de majestueuze Mount Phousi, bevindt het hotel zich op een steenworp afstand van de vele tempels, boetiekjes en restaurants langs de hoofdstraat, die beroemd is om zijn opmerkelijk goed bewaarde mix van traditionele en koloniale architectuur. Amantaka ligt tevens ook dicht bij de oevers van de Mekong rivier en de beroemde nachtmarkt.

Met 24 suites verdeeld over 5 types, biedt het hotel een weelde aan ruimte en comfort. Elke suite is voorzien van hoge plafonds en prachtig ingericht met koloniale meubelstukken. Amantaka beschikt over een goot buitenzwembad, een restaurant, een pool bar en een lounge waar lokale specialiteiten en Franse hoogstandjes worden geserveerd.

Uitstekende service & centrale ligging


Tijdens uw verblijf ervaart u de luxe en de uitstekende service waar de Aman-hotels bekend om staan. Laat uzelf verwennen in de weelderige Aman-spa of neem deel aan verkwikkende fitness- of yogales. Dankzij de centrale ligging bevinden alle historische bezienswaardigheden zich binnen handbereik, waardoor u moeiteloos kunt genieten van al het prachtigs dat Luang Prabang te bieden heeft.

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat