Oceanië

Oceanië is de collectieve naam voor een groot aantal eilanden in de Stille Oceaan. Tico verzorgt schitterende individuele reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. Iedere bestemming is uniek en biedt talloze mogelijkheden voor een prachtige vakantie!Jelisa Davids • Reisexpert Oceanië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Onze mooiste Oceanië reizen

Hieronder vindt u een selectie van onze favoriete Oceanië reizen door Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji.

31 dagen
Vanaf € 4.895,– p.p.
April t/m november

Australië reizen | Eastern Delight

Een spectaculaire 31-daagse selfdrive rondreis Australië langs de belangrijkste hoogtepunten van het oostelijke deel van Down Under: Sydney, het Rode Hart en het adembenemende Great Barrier Reef gecombineerd in één reis!

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 12.500,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw-Zeeland reizen | Luxe reis Nieuw-Zeeland

Gedurende deze zeer exclusieve 26-daagse luxe reis Nieuw-Zeeland verblijft u in de meest luxe accommodaties die dit prachtige land te bieden heeft. De unieke schoonheid van Nieuw-Zeeland in combinatie met het comfort van de beste accommodaties ter plekke zijn een garantie voor een onvergetelijke reis.

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Vanaf € 1.325,– p.p.
Mei t/m oktober

Fiji arrangement | Mamanuca eilanden

Gedurende dit 7-daagse arrangement brengt u een bezoek aan de Mamanuca-eilanden. Allereerst overnacht u op het hoofdeiland Viti Levu, waar u enkele interessante excursies kunt maken. Vervolgens verblijft u enkele dagen in een comfortabel resort aan de prachtige stranden van de Mamanuca-eilanden.Dit 7-daagse Fiji arrangement is de perfecte afsluiter van een reis naar Australië & Nieuw-Zeeland.

Lees meer
35 dagen
Vanaf € 6.695,– p.p.
April t/m oktober

Australië reizen | Western Adventure

Spectaculaire tocht per 4WD voor de avontuurlijke reiziger door het westen van Australië van Darwin naar Perth. Deze reis voert door de ruige Kimberleys over de befaamde Gibb River Road en vervolgens langs de adembenemende westkust van Australië.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.275,– p.p.
Mei t/m oktober

Australië arrangement | Exclusieve safari in Bamurru Plains (Noord)

Het exclusieve safaritentencomplex Bamurru Plains, gelegen in de uiterwaarden van de Mary rivier, aan de westzijde van het Kakadu National Park, is een spectaculaire locatie om enkele dagen te spenderen.

Lees meer
32 dagen
Vanaf € 5.000,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw Zeeland | Avontuurlijk "Off the beaten Track"

Deze 32-daagse avontuurlijke reis Nieuw-Zeeland neemt u mee naar de minder bezochte gebieden van zowel het Noorder- als het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Gedurende deze reis reist u in alle rust van het meest Noordelijke gebied, naar Stewart Island, het meest zuidelijke gebied van Nieuw-Zeeland. Dit is de ultieme reis voor de reizigers die zich graag op de minder begane wegen begeven!

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van bijzondere Oceanië reizen op maat en kennen iedere bestemming goed. Het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos genieten!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat