Oceanië

Oceanië is de collectieve naam voor een groot aantal eilanden in de Stille Oceaan. Tico verzorgt schitterende individuele reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. Iedere bestemming is uniek en biedt talloze mogelijkheden voor een prachtige vakantie!Gemma Hanrath • Reisexpert Oceanië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Onze mooiste Oceanië reizen

Hieronder vindt u een selectie van onze favoriete Oceanië reizen door Australië en Nieuw-Zeeland.

26 dagen
Vanaf € 24.900,– p.p.
Oktober t/m maart

Nieuw-Zeeland reis | Nieuw-Zeeland Deluxe

Gedurende deze bijzondere 26-daagse luxe reis Nieuw-Zeeland bezoekt u de hoogtepunten van dit bijzondere land en onderweg verblijft u in schitterende luxe accommodaties. De unieke schoonheid van Nieuw-Zeeland in combinatie met het comfort van de meest bijzondere accommodaties ter plekke zijn een garantie voor een onvergetelijke reis.

Lees meer
29 dagen
Vanaf € 37.300,– p.p.
april - mei & september - oktober

Australië reizen | Australië Exclusief

Australië heeft de reizigers die graag verblijven in de meest exclusieve accommodaties op de meest unieke locaties een hoop te bieden. Tijdens deze exclusieve vakantie in Australië verblijft u o.a. het prachtige Sydney en het niet ver daarvandaan gelegen Pretty Beach House, in het gerenommeerde Longitude 131, de gezellig stad Melbourne en haar schitterende omgeving en verblijft u in de Saffire op Tasmanië. U sluit af met het hoogtepunt: de Southern Ocean Lodge op Kangaroo Island!

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van bijzondere Oceanië reizen op maat en kennen iedere bestemming goed. Het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos genieten!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's

Beste reistijd voor alle bestemmingen in Oceanië

Bij het plannen van uw reis is het verstandig rekening te houden met de beste reistijd van een land en zelfs per regio. Om u een duidelijk overzicht te geven van de beste reistijd hebben wij per maand voor u aangegeven welke Tico bestemmingen in Oceanië u het beste kunt bezoeken.

januari

De volgende bestemmingen in Oceanië kunt u goed bezoeken in de maand januari. Wanneer u klikt op het land naar keuze, kunt u bij 'beste reistijd per regio' gedetailleerde informatie vinden over weer per gebied.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat