Logo bg white

Familiereis Thailand

15-daagse rondreis door Thailand
Vanaf € 8.000,00 p.p.
december t/m mei
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Indrukwekkende familiereis Thailand


Tijdens deze familiereis Thailand maakt u kennis met het veelzijdige Thailand. Samen met uw gezin bezoekt zowel het groene noorden als het tropische zuiden van dit indrukwekkende land.

Uw reis start in de metropool Bangkok, welke wat Tico betreft tot een van de leukste steden ter wereld behoort! Vervolgens reist u per privétransfer naar het plaatsje Kanchanaburi, waar u overnacht in een drijvende accommodatie. Een unieke ervaring! U vindt in deze omgeving wellicht de mooiste watervallen van Thailand. Na een paar indrukwekkende dagen vliegt u vanuit Bangkok naar de gezellige stad Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. In Chiang Mai staan er enkele bijzondere excursies op het programma. Per privétransfer reist u verder naar uw volgende accommodatie in Pai. Deze heerlijke familiereis Thailand sluit u af aan de tropische kust bij Phuket, gelegen in het zuiden van Thailand.

De accommodaties waar u tijdens deze familiereis Thailand verblijft, zijn de meest prachtige opties wanneer u reist met uw gezin.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze familiereis Thailand.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Bangkok


Uw familiereis Thailand gaat vandaag van start! U vertrekt vanaf Schiphol met een directe KLM-vlucht naar de Thaise hoofdstad Bangkok. U arriveert de volgende dag op Thaise bodem.

2
2

2: Aankomst in Bangkok


U arriveert vandaag op de luchthaven van Bangkok. Hier wordt u hartelijk welkom geheten door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. Vanaf de luchthaven is er een transfer geregeld naar uw hotel. De rest van de middag heeft u vrij te besteden en kunt u bijkomen van de lange vliegreis.

  • ★★★★ Chatrium Hotel Riverside (2 nachten)

"Als Tico jouw reis organiseert, dan kan je er 100% vanop aan dat alles tot in de puntjes is verzorgd."
Tico-reiziger

Chatrium Hotel Riverside

3
3

3: Fietsexcursie door Bangkok


Na het ontbijt wordt u door uw gids opgehaald voor een interessante fietstocht door Bangkok! U fietst door kronkelende steegjes naar de oudste gemeentes van de stad in het Thonburi-gebied. Tijdens de fietstocht maakt u een stop bij het Artist’s House. Dit is een eeuwenoud teakhouten huis dat is omgebouwd tot een galerij met kunstwerken en een poppentheater. U luncht vandaag in een lokaal restaurant en stapt vervolgens aan boord van een traditionele ‘longtail’ boot. De boottocht vaart door de kanalen van Thonburi, wat ook wel de naam ‘Venetië van het Oosten’ heeft gekregen. Na deze indrukwekkende boottocht wordt u weer netjes teruggebracht naar uw hotel.

4
4

4: Bangkok - Kanchanaburi


Al vroeg in de ochtend wordt u bij uw hotel opgehaald door uw chauffeur en gids die de komende dagen tot uw beschikking staan. U reist in ca. 3 uur naar uw volgende bestemming, Kanchanaburi. Dit stadje staat bekend om de bekende spoorbrug die onderdeel is van de omstreden Birma-spoorlijn. Deze spoorlijn werd in de tweede wereldoorlog door dwangarbeiders vanuit de hele wereld gebouwd in opdracht van de Japanners. Naar schatting zijn er bij de aanleg van deze spoorlijn meer dan 100.000 mensen gestorven door uitputting en ziekte.

Er staat een indrukwekkende, maar heftige middag op het programma*. Bij aankomst in Kanchanaburi bezoekt u namelijk het Birmaspoorlijncentrum, een interactief museum waarbij u veel leert over de geschiedenis van deze spoorlijn. Vervolgens bezoekt u de geallieerde oorlogsbegraafplaats waar zo’n 6.000 gevangen worden herdacht die tijdens het maken van de spoorlijn om het leven kwamen. Als laatste bezoekt u de beroemde brug over de Kwai rivier. In de middag wordt u afgezet bij eenc unieke accommodatie. U verblijft op het rivier in een prachtig authentiek drijvend resort.


  • ★★★ Float House River Kwai (2 nachten)


* Indien gewenst kan Tico deze dag ook een andere excursie voor u organiseren.

Blank
5
5

5: Erawan National Park


Vandaag staat er een bezoek aan het Erawan National Park voor u op het programma. Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar het National Park gereden. De meest interessante bezienswaardigheiden van het park zijn de Erawan-watervallen, een indrukwekkende serie van zeven watervallen, elk gelegen op een ander niveau en elk met hun eigen karakteristieke eigenschappen. Allen vallen ze over kalkstenen kliffen waardoor de watervallen een prachtige kleur hebben en het water helder turquoise oogt. Deze ochtend kunt u op een rustig tempo de verschillende watervallen verkennen. U kunt helemaal omhoog wandelen naar het uiterste topje van de waterval, of zwemmen in het verkoelende water.

Na een heerlijke ochtend wordt u weer teruggebracht naar uw accommodatie waar u de rest van de middag vrij te besteden heeft.

Blank
6
6

6: Kanchanaburi - Chiang Mai


Na het ontbijt wordt u bij uw hotel opgehaald en in ruim 4 uur naar de luchthaven in Bangkok gebracht. Hier checkt u in op uw vlucht naar Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Na aankomst heeft u een transfer van de luchthaven naar uw comfortabele hotel.

  • ★★★★ 137 Pillars House Chiang Mai (2 nachten)
7
7

7: Zipline excursie Chiang Mai & wandeltocht


Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een avontuur in de jungle! Via ziplines verplaatst u zich vandaag in hoog tempo van het ene platform naar het andere in het regenwoud. De platforms zijn in de toppen van de bomen geplaatst, waardoor u onderweg getrakteerd wordt op schitterende vergezichten. Via de tokkelbaan, bruggen en treden komt u telkens bij het volgende landingspunt. Na deze avontuurlijke ervaring wacht er een heerlijke lunch in het restaurant op u.

’s middags wandelt u op een deel van de Monnik's Trail naar het tempelcomplex Wat Phra That Doi Suthep. Het wandelpad staat bekend als het Monnikenpad met een eeuwenlange geschiedenis van bedevaartgangers dit ditzelfde pad naar de top van de Doi Suthep liepen voordat de weg werd aangelegd. Eenmaal aangekomen bij de serene jungle tempel heeft u voldoende tijd om de oude stenen gebouwen met ingewikkeld houtsnijwerk en opmerkelijke beelden te bewonderen voordat u verder gaat naar de top van Doi Suthep.

U beklimt de 308 treden van de mythische Naga slangentrap naar Wat Phra That Doi Suthep waar u wordt beloond met een uitzicht over de stad beneden. Deze middag is een werkelijk fantastische manier om meer over het boeddhisme te leren en de invloed ervan op de cultuur en het dagelijks leven van de Thaise bevolking.

Blank
Blank
8
8

8: Chiang Mai - Pai


Na het ontbijt wordt u opgehaald en in ca. 3 uur naar Pai gebracht, gelegen in het prachtige bergachtige noorden van Thailand. Het is een hele prettige omgeving om enkele dagen tot rust te komen en om te genieten van de natuur. Onderweg brengt u een bezoek aan de Mork Fah-waterval en de Pong Duead Hot Spring. De komende dagen verblijft u in een bijzonder sfeervol hotel. De middag heeft u vrij te besteden en kunt u alvast op verkenning gaan in het charmante Pai.

  • ★★★+ Reverie Siam (3 nachten)
"Wat hebben we een fantastisch mooie reis gehad! Jullie onderscheiden je van de andere organisaties door telkens de unieke hotels eruit te pikken, de fantastische gidsen vertellen gepassioneerd en weten je telkens te verrassen met bijzondere locaties, professionele chauffeurs die keurig op tijd klaar staan en je netjes naar je bestemming brengen, een handig en mooi verzorgde map met alle reisbescheiden, de kleine details tijdens de reis, een attentie hier en daar en een verrassing bij thuiskomst!"
Liesbet & Dirk
Blank
9
9

9: Wandeltocht naar een waterval


Vandaag staat er een mooie wandeling op de planning! U wandelt eerst naar een Lisu-dorp. Hier wonen traditionele bergvolkeren die u graag laten zien hoe zij leven en hoe zij tradities in stand houden. Na deze wandeling wacht er een heerlijke lunch op u. Vervolgens wordt de wandeling voortgezet en wandelt u naar het volgende Lahu-dorp. Bij dit dorp vindt u een prachtige waterval die in 3 niveau's naar beneden stroomt. U kunt hier heerlijk afkoelen en ontspannen. Nadat u bent opgefrist, volgt er een transfer terug naar uw hotel.

10
10

10: Vrije dag in Pai


Vrije dag in deze mooie omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt een bezoek brengen aan de Pai Canyon of heerlijk ontspannen bij het zwembad van uw verblijf. Indien gewenst kan Tico deze dag een excursie voor u organiseren.

11
11

11: Pai - Phuket


Na het ontbijt wordt u opgehaald en naar de luchthaven van Chiang Mai gebracht. U vliegt vandaag met een rechtstreeks vlucht naar de noordzijde van het eiland Phuket, gelegen aan de zuidwestkust van Thailand. Na aankomst op de luchthaven wordt u opgehaald en naar de Ao Por Grand Marina pier gebracht waar u per speedboot naar het privé-eiland Naka Island gevaren wordt. Hier verblijft u de komende dagen in een exclusief resort. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

  • ★★★★ Naka Island Resort (5 nachten)
12
12

​12 & 13: Vrije dagen op Naka Island


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt besluiten deze dagen te spenderen op het strand, of aan het prachtige zwembad van uw verblijf. U kunt een spabehandeling boeken, of besluiten toch nog een uitstapje te maken. Excursies boekt u gemakkelijk via de receptie van uw verblijf.

Naka Island Resort

14
14

14: Snorkelen bij Koh Khai Nok


Vandaag maakt u een excursie naar het idyllische eiland Koh Khai Nok aan de oostkust van Phuket. Na een vroeg ontbijt in uw resort wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur en naar de lokale pier in Leam Hin Village gebracht. Vanaf hier neemt u een privé longtailboot dat u in ongeveer 25 minuten naar Koh Khai Nok brengt. Het eiland is volledig omgeven door koraalrif, een van de vele natuurlijke koraaltuinen in de Andamanse Zee. Het koraal biedt een prachtige gelegenheid om een variatie aan tropische vissen van dichtbij te zien, waaronder clownvissen, beroemd geworden uit de film 'Finding Nemo'. Naast zwemmen en snorkelen tussen het onderwaterleven in het turquoise water krijgt u de tijd om te zonnebaden en te relaxen op een van de perfecte stranden van het eiland. U sluit je de tocht af met een smakelijke vislunch met uitzicht op de pier. Daarna volgt een transfer terug naar uw resort en kunt u van de rest van de namiddag op uw eigen gemak genieten.

Blank
15
15

​15: Vertrek & Aankomst


Deze ochtend komt er een einde aan uw prachtige familiereis Thailand. U reist per boot terug naar pier van Phuket, waar u netjes opgehaald wordt door een chauffeur die u naar de luchthaven van Phuket zal brengen. Hier checkt u in op uw vlucht terug naar huis. U dient op de terugreis eenmaal over te stappen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze of een andere Thailand reis? Neem dan contact op met één van onze reisspecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijsindicatie voor deze familiereis Thailand


Voor deze 15-daagse familiereis Thailand dient u rekening te houden met een reissom vanaf ca. €8.000 per persoon (bij deelname van 4 personen).

Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (economyclass) inbegrepen, evenals alle overnachtingen inclusief ontbijt, de benodigde (in het programma vermelde) privétransfers en alle in het programma vermelde ervaringen.

Wenst u businessclass te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde familiereis Thailand.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Thailand

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte familiereis Thailand voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke accommodaties

Wij selecteren graag bijzondere en unieke accommodaties voor u welke een positieve bijdrage leveren aan de ervaring van een bestemming.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat