Logo bg white

Afrika

Zuid-Afrika reizen op maat

Beste reistijd Gehele jaar

Voor liefhebbers van natuur en safari’s is Zuid-Afrika een zeer aantrekkelijke reisbestemming. Zuid-Afrika kent vele hoogtepunten, zoals prachtige stranden, mooie steden en voor de fijnproevers uitstekende restaurants en wijnhuizen. Zuid-Afrika kent daarnaast vele adembenemend mooie lodges. Tico Reizen stelt graag een op maat gemaakte reis naar Zuid-Afrika voor u samen.

Bijzondere reizen naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is het meest zuidelijke land op het continent Afrika en staat bekend om zijn vele prachtige hoogtepunten. Zo telt het land meer dan 500 nationale parken en wildreservaten. Voor liefhebbers van natuur en safari’s is Zuid-Afrika dan ook een droombestemming! Naast al het bijzondere dierenleven tref je in dit land ook vele gerenommeerde wijnhuizen, bruisende steden, schitterende stranden en adembenemend mooie routes zoals de Panoramaroute en de Tuinroute. Daarnaast kunnen de liefhebbers van bijzondere accommodaties hun hart ophalen hier. Zuid-Afrika biedt namelijk thuis aan talloze spectaculair mooie lodges.

Tico heeft een mooi aanbod van bijzondere reizen naar Zuid-Afrika. De reizen die u hier op onze website vindt zijn slechts voorbeelden. Wij ontwikkelen individuele reizen op maat naar o.a. Zuid-Afrika. Laat u zich dan ook inspireren door onze reizen en speciale arrangementen en dan stellen wij daarna graag u Zuid-Afrika reis op maat samen!

Zuid-Afrika op maat reizen en arrangementen

Tico heeft een aantal prachtige en zeer bijzondere Zuid-Afrika reizen op maat en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Zuid-Afrika op maat reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Zuid-Afrika specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 13.600,– p.p.
januari t/m april & september t/m november

Reizen Zuid-Afrika | Deluxe Zuid-Afrika

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Zuid-Afrika verblijft u in de meest schitterende accommodaties die dit unieke land te bieden heeft. U start de reis in het bruisende Kaapstad, vanuit waar de reis zich vervolgt naar het indrukwekkende Bushmans Kloof Reserve, de schitterende wijnregio en de nog onontdekte regio De Hoop Nature Reserve. Vanuit Kaapstad vliegt u naar Johannesburg, om vervolgens deze reis af te sluiten met safari's in het Marataba-reservaat.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 9.250,– p.p.
Gehele jaar door

Reizen Zuid-Afrika | Luxe familiereis Zuid-Afrika

Deze luxe familiereis Zuid-Afrika laat u in alle luxe kennismaken met een aantal schitterende gebieden welke nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Zo bezoekt u Kaapstad, het Samara Karoo Reserve, De Hoop Nature Reserve, en verblijft u in de wonderschone wijnregio. Onderweg verblijft u in adembenemend mooie én kindvriendelijke accommodaties.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 19.500,– p.p.
april t/m september

Reizen Zuid-Afrika | Safarireis Zuid-Afrika & Zimbabwe

Deze luxe safarireis naar Victoria Falls in Zimbabwe en het Kruger National Park in Zuid-Afrika neemt de fanatieke natuurliefhebber mee naar de mooiste safariplekken in deze regio. Uw verblijf aan de Zambezi-rivier in Zimbabwe biedt een compleet andere safari-ervaring, dan de ervaring die u in het indrukwekkende Kruger National Park zal hebben.

Lees meer

Er zijn voor Zuid-Afrika nog 8 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Lodges van Zuid-Afrika

Wanneer u van bijzondere accommodaties houdt dan is een reis naar Zuid-Afrika zeer aan te bevelen. Zuid-Afrika biedt thuis aan talloze schitterende lodges waarvan er een aantal bovenuit springen. Bushmans Kloof is voor veel van onze klanten hét hoogtepunt van een reis naar Zuid-Afrika. De indrukwekkende omgeving in combinatie met de prachtige kamers, de uitmuntende service en waanzinnig goede keuken maken een verblijf hier een feest! Andere lodges die hoog bij Tico in het vaandel staan, zijn Clouds Estate, de Grootbos Forest Lodge, de Tsala Treetop Lodge, de Phinda Vlei Lodge en de Marataba Mountain Lodge. Indien u meer informatie wenst over de bijzondere lodges van Zuid-Afrika, neem dan contact op met een van onze Zuid-Afrika reisspecialisten.

Beste reistijd maart, april, september t/m november
1 / 3

Bijzondere Zuid-Afrika reizen op maat

Zuid-Afrika is het zuidelijkste land van het Afrikaanse continent en is ongeveer 30 keer zo groot als Nederland. Het landschap van Zuid-Afrika is zeer gevarieerd en kent dan ook vele hoogtepunten. U kunt tijdens uw rondreis kennismaken met een diverse flora en fauna in de vele prachtige nationale parken. Zuid-Afrika is een bestemming waar u gemakkelijk met een huurauto kunt reizen. Het land heeft een goede infrastructuur en in de wildparken zijn voldoende accommodaties aanwezig. Voor sommige langere, of eentonige trajecten bieden wij bij voorkeur een binnenlandse vlucht aan.

Zuid-Afrika is een land waar talloze schitterende lodges van wereldklasse te vinden zijn en het is dan ook niet moeilijk om een bijzondere reis naar Zuid-Afrika voor u op maat samen te stellen. De liefhebber van bijzondere accommodaties mag een verblijf in Bushmans Kloof, Tswalu Kahalari, of een overnachting in een luxe treehouse niet overslaan. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de eindeloos vele lodges die er in Zuid-Afrika te vinden zijn!

"We zijn afgelopen zaterdag teruggekomen van onze reis en het was echt fantastisch (natuur, mensen, eigenlijk alles)! Wat een super locaties hebben jullie weer uitgezocht. Alles is vlekkeloos verlopen dankzij jullie inspanningen. Zo, nu kunnen we weer gaan nadenken over een volgende trip..."
Brenda en Hans
Blank

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Zuid-Afrika op maat reizen. Zij kennen het land en de accommodaties zeer goed, dankzij diverse inspectiereizen die gemaakt zijn naar dit bijzondere land. Als Zuid-Afrika specialist kunnen zij dan ook uit eigen ervaring probleemloos een prachtige op maat gemaakte Zuid-Afrika reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat