Logo bg white

Het team van Tico Reizen

Ons team bestaat uit 5 reisexperts met stuk voor stuk een vergaande passie voor reizen. Wij vinden het een genot om dagelijks met die passie bezig te zijn. En dat zult u merken in het contact.

Even voorstellen


Ons team bestaat uit de volgende enthousiaste reisspecialisten: Charissa Martens, Gemma Hanrath, Alexander Paalman, Annalena Hartmann, en Melanie Brouwer. Regelmatig werkt bij ons (als 'erkend leerbedrijf') een stagiair. Stuk voor stuk hebben wij een vergaande passie voor reizen. Wij vinden het een genot om dagelijks met die passie bezig te zijn en dat zult u merken in het contact.

Interesse in het versterken van ons team? Openstaande vacatures zijn terug te vinden op de pagina: Vacatures bij Tico Reizen

Blank


Charissa Martens


“Mijn naam is Charissa Martens en ik ben sinds 2007 onderdeel van Tico Reizen, een prachtig bedrijf en inmiddels gevestigd merk in de Nederlandse reisbranche.

Gedurende mijn studie International Tourism Management & Consultancy reisde ik o.a. naar Ecuador & Argentinië; het was de start van een zeer reislustig bestaan en een niet meer dovende passie. Het reisvirus stroomt door mijn aderen en zit diepgeworteld in mijn DNA. De stap naar een carrière als reisspecialist bij Tico was dan ook een logische voor mij. In de jaren die volgden, maakte ik prachtige reizen door Latijns-Amerika, Azië, Europa en Oceanië en heb ik vele ‘nieuwe’ Tico-bestemmingen mogen ontwikkelen en opzetten.

Het geeft mij nog altijd ontzéttend veel voldoening om onze klanten de best passende reisbeleving te bezorgen en ik ben dan ook nog altijd met veel plezier werkzaam als productmanager en reisspecialist. Sinds 2019 ben ik daarnaast ook mede-eigenaar van Tico en samen met mijn collega en compagnon Gemma verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Voor mijn rol als commercieel directeur vertegenwoordig ik Tico met trots bij al onze leveranciers wereldwijd en ben ik altijd op zoek naar nieuwe partners en plekken ter uitbreiding en verbetering van ons product én service.

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 774
  • Email: charissa@tico.nl

Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs."

Blank


Gemma Hanrath


“Ik ben Gemma Hanrath en sinds 2008 onderdeel van ons kleine team en mooie bedrijf.

Mijn liefde voor reizen begon na het afronden van mijn studie Leisure Management. Ik maakte een prachtige reis van 5 maanden door Midden-Amerika en was verkocht. Na terugkeer kwam ik - na enkele omzwervingen binnen de reisbranche - terecht bij Tico en ging hier in 2008 aan de slag als productmanager en reisspecialist. In de jaren die volgden is mijn reiservaring tijdens inspectiereizen uitgebreid met prachtige bestemmingen in Latijns-Amerika, Afrika en de Poolgebieden.

Ik geniet nog steeds énorm van de ultieme combinatie van schitterende reizen maken en deze kennis en ervaring vervolgens inzetten voor onze klanten en ons online product. Naast mijn werkzaamheden als reisspecialist op diverse bestemmingen, ben ik sinds 2019 samen met collega Charissa ook mede-eigenaar en mede-directeur van Tico Reizen. Als operationeel directeur ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken, alle interne processen en alle HR gerelateerde zaken. Onze reizen zijn de afgelopen jaren exclusiever geworden, onze interne bedrijfsvoering efficiënter en onze service en persoonlijke aanpak blijven speerpunten. Een genot om in deze veranderende rollen al zo lang onderdeel te zijn van Tico!

Ik ben te bereiken via
:

  • Telefoon: 020 788 772
  • Email: gemma@tico.nl


Benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs."

Blank


Alexander Paalman - Reisspecialist


“Mijn naam is Alexander Paalman en ik ben inmiddels al een behoorlijk aantal jaren een vast onderdeel van het team van Tico Reizen.

Tijdens een studiereis van drie maanden naar Tanzania in 2012 is mijn passie voor verre reizen begonnen. Na het afronden van mijn studie ben ik gestart met werken, maar de drang naar reizen bleef toch bestaan. Ik heb altijd al een buitengewone interesse in Latijns-Amerika gehad en een reis naar dit deel van de wereld stond dan dus ook bovenaan mijn lijstje. In 2017 heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik in het vliegtuig gestapt voor een avontuur naar Zuid-Amerika. In zes maanden tijd heb ik dit prachtige continent doorkruist en daarmee de meest bijzondere plekken mogen bezoeken. Een reis die mij voor altijd bij zal blijven! Eenmaal terug in Nederland besefte ik dat ik mijn passie voor reizen met anderen wilde delen.

In mijn jaren bij Tico heb ik mijn kennis en ervaring verder uitbreid door diverse indrukwekkende reizen te maken naar onder andere Midden- en Noord-Amerika, en keerde ik meermaals terug naar Zuid-Amerika. Als productmanager en reisspecialist ben ik dagelijks bezig met de meest prachtige bestemmingen en creëer ik vol enthousiasme unieke reiservaringen voor onze klanten.

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 776
  • Email: alexander@tico.nl


Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs."

Blank


Annalena Hartmann - Reisspecialist


"Met veel plezier stel ik mijzelf hierbij kort voor. Ik ben Annalena Hartmann en ben sinds april 2023 aan het werk bij Tico.

Ik heb een achtergrond in toerisme en hotelmanagement en ben dol op het samenstellen van prachtige reizen en unieke ervaringen. Geboren en getogen in Duitsland, verhuisde ik naar Nederland om hotelmanagement te studeren. Mijn bijzondere interesse ligt in het ontwerpen van unieke culinaire ervaringen, mede dankzij mijn achtergrond in de voedingswetenschap. Naast mijn liefde voor eten en alles wat met voeding te maken heeft, ben ik een fervent natuurliefhebber en spot ik graag wilde dieren tijdens mijn reizen.

Een van mijn meest gedenkwaardige reishoogtepunten was een onvergetelijke trip naar de Borneo Rainforest Lodge, verscholen in een eeuwenoud en nagenoeg ongerept regenwoud in Sabah, het Maleisische deel van Borneo. Ik hou ervan om andere culturen te ontdekken en ben naast Azië ook een groot fan van Latijns-Amerika en Oceanië. Ik kan dan ook niet wachten om meer bestemmingen en unieke accommodaties over de hele wereld te ontdekken voor Tico en hiermee onvergetelijke reiservaringen te creëren voor klanten.

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 775
  • Email: annalena@tico.nl


Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs."

Blank


Melanie Brouwer - Reisspecialist


"Ik ben Melanie Brouwer en sinds mei 2024 maak ik deel uit van het team van Tico Reizen.

Mijn reislust en de wereld willen ontdekken is al op jonge leeftijd aangewakkerd toen ik in mijn tienerjaren met mijn ouders emigreerde naar de Maleise hoofdstad Kuala Lumpur. In de tijd die volgde heb ik verschillende reizen door Azië gemaakt met als absolute favoriet een rondreis door Myanmar met een bezoek aan het tempelgebied van Bagan. Mijn liefde voor Zuidoost-Azië is nooit meer over gegaan en het is nog steeds een van mijn favoriete delen van de wereld. Hopelijk keert de rust en stabiliteit in Myanmar spoedig terug zodat we deze ongelooflijk mooie bestemming weer vol vertrouwen kunnen aanbieden aan onze klanten.

Ook tijdens mijn studie heb ik prachtige verre reizen gemaakt naar onder andere Australië en Midden-Amerika. Ik ben gek op nieuwe culturen ontdekken en kan enorm genieten van lokale gerechten en avontuurlijke activiteiten. De onderwaterwereld vind ik fascinerend daarom sla ik nooit de kans over om te duiken of snorkelen op mijn bestemming. Er gaat wat mij betreft niets boven de ongelofelijke ervaring van snorkelen met reuzenmanta’s of zeeschildpadden.

Na het afronden van ‘Hotelschool The Hague’ heb ik een aantal jaar in de hospitality- en reclamebranche gewerkt als projectmanager. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn hart te volgen en mijn passie voor reizen te combineren met deze opgedane vaardigheden welke elkaar uitstekend aanvullen. Ik zie het als een grote uitdaging om onvergetelijke reiservaringen te creëren en kan niet wachten om meer van de wereld te ontdekken."


Melanie is te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 771
  • Email: melanie@tico.nl
Blank


Ons kantoor


Wij werken vanaf ons prettige kantoor aan de centraal gelegen Amsterdamse Keizersgracht. Ons kantoor is verdeeld over de eerste en tweede verdieping en bevindt zich op de Keizersgracht nummer 75. Wij werken op werkdagen vanaf 9:30 uur tot 17:00 uur. Het is mogelijk uw reis bij ons op kantoor met een van onze reisexperts door te spreken. Maakt u hiervoor van tevoren wel een afspraak zodat de desbetreffende reisspecialist aanwezig en beschikbaar is?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat