Logo bg white

De medewerkers van Tico Reizen

Ons team bestaat uit enkele reisexperts met stuk voor stuk vergaande passie voor reizen. Wij vinden het een genot om dagelijks met die passie bezig te zijn. En dat zult u merken in het contact.

Het Tico team


Ons team bestaat uit de volgende enthousiaste reisspecialisten: Charissa Martens, Gemma Hanrath, Fraukje van Nes, Alexander Paalman en Annalena Hartmann. Regelmatig werkt bij ons (als 'erkend leerbedrijf') een stagiair. Stuk voor stuk hebben de medewerkers een vergaande passie voor reizen. Wij vinden het een genot om dagelijks met die passie bezig te zijn en dat zult u merken in het contact.

Interesse in het versterken van ons team? Openstaande vacatures zijn terug te vinden op de pagina: Vacatures bij Tico Reizen

Blank


Charissa Martens


“Mijn naam is Charissa Martens en ik ben sinds 2007 onderdeel van Tico Reizen, een prachtig bedrijf en inmiddels gevestigd merk in de Nederlandse reisbranche.

Gedurende mijn studie International Tourism Management & Consultancy reisde ik o.a. naar Ecuador & Argentinië; het was de start van een zeer reislustig bestaan en een niet meer dovende passie. Het reisvirus stroomt door mijn aderen en zit diepgeworteld in mijn DNA. De stap naar een carrière als reisspecialist bij Tico was dan ook een logische voor mij. In de jaren die volgden, maakte ik prachtige reizen door Latijns-Amerika, Azië, Europa en Oceanië en heb ik vele ‘nieuwe’ Tico-bestemmingen mogen ontwikkelen en opzetten.

Het geeft mij nog altijd ontzéttend veel voldoening om onze klanten de best passende reisbeleving te bezorgen en ik ben dan ook nog altijd met veel plezier werkzaam als productmanager en reisspecialist. Sinds 2019 ben ik daarnaast ook mede-eigenaar van Tico en samen met mijn collega en compagnon Gemma verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Voor mijn rol als commercieel directeur vertegenwoordig ik Tico met trots bij al onze leveranciers wereldwijd en ben ik altijd op zoek naar nieuwe partners en plekken ter uitbreiding en verbetering van ons product én service.

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 774
  • Email: charissa@tico.nl

Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs"

Blank


Gemma Hanrath


“Ik ben Gemma Hanrath en sinds 2008 onderdeel van ons kleine team en mooie bedrijf.

Mijn liefde voor reizen begon na het afronden van mijn studie Leisure Management. Ik maakte een prachtige reis van 5 maanden door Midden-Amerika en was verkocht. Na terugkeer kwam ik - na enkele omzwervingen binnen de reisbranche - terecht bij Tico en ging hier in 2008 aan de slag als productmanager en reisspecialist. In de jaren die volgden is mijn reiservaring tijdens inspectiereizen uitgebreid met prachtige bestemmingen in Latijns-Amerika, Afrika en de Poolgebieden.

Ik geniet nog steeds énorm van de ultieme combinatie van schitterende reizen maken en deze kennis en ervaring vervolgens inzetten voor onze klanten en ons online product. Naast mijn werkzaamheden als reisspecialist op diverse bestemmingen, ben ik sinds 2019 samen met collega Charissa ook mede-eigenaar en mede-directeur van Tico Reizen. Als operationeel directeur ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken, alle interne processen en alle HR gerelateerde zaken. Onze reizen zijn de afgelopen jaren exclusiever geworden, onze interne bedrijfsvoering efficiënter en onze service en persoonlijke aanpak blijven speerpunten. Een genot om in deze veranderende rollen al zo lang onderdeel te zijn van Tico!

Ik ben te bereiken via
:

  • Telefoon: 020 788 772
  • Email: gemma@tico.nl


Benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs"

Blank


Fraukje van Nes - Reisspecialist


"Mijn naam is Fraukje van Nes en ik ben sinds 2013 met heel veel plezier werkzaam voor Tico.

Al van jongs af aan wist ik dat ik een wereldreis wilde maken en direct nadat ik het VWO had afgerond, reisde ik dan ook vol enthousiasme met mijn rugzak voor langere tijd af naar Midden-Amerika. Vanaf dat moment werd de wens om meer van de wereld zien steeds groter en enkele maanden na thuiskomst vertrok ik dan ook opnieuw voor een half jaar naar Australië & Zuidoost-Azië. Ook tijdens mijn studie heb ik niet stil gezeten en had ik het zo geregeld dat ik nog enkele maanden de tijd had om ook Latijns-Amerika te verkennen. Na afronding van de Hogere Hotelschool ben ik aan de slag gegaan als reisspecialist bij Tico Reizen.

Tijdens de vele jaren die ik hier inmiddels werkzaam ben, heb ik nog vele andere kortere, en langere indrukwekkende reizen mogen maken. De reizen naar Nieuw-Zeeland zijn mij het meeste bijgebleven. Wat een ongekend mooi land! Daarnaast zijn Zuid-Afrika & Ierland ook twee landen die mij keer op keer weer weten te betoveren. Ik voel mij bevoorrecht en zeer dankbaar dat ik vanwege dit werk op zoveel uitzonderlijk mooie plekken kom en dat ik de landen die ik bezoek op de meest unieke wijze beleef. Zoals u misschien wel begrijpt is het fantastisch om als productmanager voor Tico op dagelijkse basis te mogen werken met al deze bijzondere reisbestemmingen.

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 771
  • Email: fraukje@tico.nl


Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs!"

Blank


Alexander Paalman - Reisspecialist


“Mijn naam is Alexander Paalman en ik ben inmiddels al een behoorlijk aantal jaren een vast onderdeel van het team van Tico Reizen.

Tijdens een studiereis van drie maanden naar Tanzania in 2012 is mijn passie voor verre reizen begonnen. Na het afronden van mijn studie ben ik gestart met werken, maar de drang naar reizen bleef toch bestaan. Ik heb altijd al een buitengewone interesse in Latijns-Amerika gehad en een reis naar dit deel van de wereld stond dan dus ook bovenaan mijn lijstje. In 2017 heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik in het vliegtuig gestapt voor een avontuur naar Zuid-Amerika. In zes maanden tijd heb ik dit prachtige continent doorkruist en daarmee de meest bijzondere plekken mogen bezoeken. Een reis die mij voor altijd bij zal blijven! Eenmaal terug in Nederland besefte ik dat ik mijn passie voor reizen met anderen wilde delen.

In mijn jaren bij Tico heb ik mijn kennis en ervaring verder uitbreid door diverse indrukwekkende reizen te maken naar onder andere Midden- en Noord-Amerika, en keerde ik meermaals terug naar Zuid-Amerika. Als productmanager en reisspecialist ben ik dagelijks bezig met de meest prachtige bestemmingen en creëer ik vol enthousiasme unieke reiservaringen voor onze klanten.

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 776
  • Email: alexander@tico.nl


Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs"

Blank


Annalena Hartmann - Reisspecialist


"Met veel plezier stel ik mijzelf hierbij kort voor. Ik ben Annalena Hartmann en ben sinds april 2023 aan het werk bij Tico.

Ik heb een achtergrond in toerisme en hotelmanagement en ben dol op het samenstellen van prachtige reizen en unieke ervaringen. Geboren en getogen in Duitsland, verhuisde ik naar Nederland om hotelmanagement te studeren. Mijn bijzondere interesse ligt in het ontwerpen van unieke culinaire ervaringen, mede dankzij mijn achtergrond in de voedingswetenschap. Naast mijn liefde voor eten en alles wat met voeding te maken heeft, ben ik een fervent natuurliefhebber en spot ik graag wilde dieren tijdens mijn reizen.

Een van mijn meest gedenkwaardige reishoogtepunten was een onvergetelijke trip naar de Borneo Rainforest Lodge, verscholen in een eeuwenoud en nagenoeg ongerept regenwoud in Sabah, het Maleisische deel van Borneo. Ik hou ervan om andere culturen te ontdekken en ben naast Azië ook een groot fan van Latijns-Amerika en Oceanië. Ik kan dan ook niet wachten om meer bestemmingen en unieke accommodaties over de hele wereld te ontdekken voor Tico en hiermee onvergetelijke reiservaringen te creëren voor klanten. .

Ik ben te bereiken via:

  • Telefoon: 020 788 775
  • Email: annalena@tico.nl


Bent u benieuwd naar mijn reiservaringen? Lees dan hier mijn blogs!"

Blank


Ons kantoor


Wij werken vanaf ons prettige kantoor aan de centraal gelegen Amsterdamse Keizersgracht. Ons kantoor is verdeeld over de eerste en tweede verdieping en bevindt zich op de Keizersgracht nummer 75. Wij werken op werkdagen vanaf 9:30 uur tot 17:00 uur. Het is mogelijk uw reis bij ons op kantoor met een van onze reisexperts door te spreken. Maakt u hiervoor van tevoren wel een afspraak zodat de desbetreffende reisspecialist aanwezig en beschikbaar is?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat