Logo bg white

Jaya House River Park Hotel

★★★★

Jaya House River Park Hotel in Siem Reap

Het exclusieve en kleinschalige Jaya House River Park Hotel ligt in de binnenstad van Siem Reap, op slechts 5 minuten rijden van de ingang van de beroemde Angkor Wat tempel.

Het boutique hotel beschikt over 36 kamers en suites, 2 restaurants, een prachtig buitenzwembad en een heerlijke spa. Het hotel is toegewijd aan maatschappelijke steun en duurzaamheid. Met initiatieven zoals het aanbieden van een geheel plasticvrije hotelervaring, het planten van bomen en het verschaffen van educatieve kinderboeken aan kansarme kinderen willen zij een goed voorbeeld zetten en helpt uw overnachting om een positieve impact te creëren.

Geniet tijdens uw verblijf van een aantal gratis voorzieningen die het hotel aanbiedt, waaronder dagelijkse ontspannende massages, kosteloze wasservice en gratis tuktuk-transfers binnen Siem Reap.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat