Logo bg white

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

★★★★★

Luxe in de jungle bij Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

Het Four Seasons Tented Camp Golden Triangle ligt in het uiterste noorden van Thailand, nabij de grens met Myanmar en Laos. Tijdens uw verblijf overnacht u in een luxe tent, spectaculair gelegen en middenin de natuur. Vanaf uw terras heeft u een prachtig uitzicht over de sprookjesachtige omgeving. Deze unieke accommodatie is gelegen in de jungle aan de oevers van de Ruak rivier en nabij de Mekong rivier die Thailand, Myanmar en Laos van elkaar scheidt. De luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien en bieden een prachtig uitzicht over de omgeving. Geniet tijdens uw verblijf van de heerlijke faciliteiten van de accommodatie. Bij uw verblijf zit een éénmalige spa behandeling inbegrepen. Zo kunt u hier heerlijk tot rust komen.

De Gouden Driehoek

Tijdens uw verblijf zijn er diverse activiteiten in de omgeving inbegrepen. Zo kunt u deelnemen aan een excursie naar de Gouden Driehoek. Deze plek is bekend vanwege de opiumteelt die hier (vroeger) plaatsvond. Tegenwoordig heeft de naam eerder betrekking op de plek waar de grenzen van Thailand, Myanmar en Laos samenkomen. Ook kunt u deelnemen aan een Mahout training waarbij u veel leert over olifanten. Bij deze olifantenopvang worden de dieren niet gefokt of getraind maar met respect verzorgd en opgevangen. Tevens kunt u tijdens uw verblijf eenmalig genieten van een 90 minuten durende spa behandeling.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Unieke accommodaties

Wij selecteren graag bijzondere en unieke accommodaties voor u welke een positieve bijdrage leveren aan de ervaring van een bestemming.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat