Logo bg white

Bezoek de hoogtepunten van Indochina

27-daagse rondreis door Cambodja, Vietnam & Laos
Vanaf € 5.395,00 p.p.
November t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Een bezoek aan de hoogtepunten van Indochina

Een prachtige 27-daagse reis waarbij u de hoogtepunten van Indochina (Vietnam, Cambodja en Laos) aandoet. U begint uw reis in het meer ontwikkelde Vietnam waar u allereerst de hoofdstad Hanoi bezoekt. Vervolgens reist u af naar het sprookjesachtige Halong Bay, u verkent de schitterende uit kalkstenen rotsformatie bestaande baai aan boord van een jonk. U overnacht tevens aan boord. Per binnenlandse vlucht reist u in zuidelijke richting naar de keizerlijke stad Hué waar u een bezoek brengt aan de Verboden Stad. Over de bekende Hai Van Pass, met haar prachtige uitzichten, reist u naar de gezellige stad Hoi An. Na een heerlijk verblijf is het tijd voor een bezoek aan het zuiden van Vietnam. U brengt een bezoek aan het bruisende Ho Chi Minh City, en reist via de vruchtbare Mekongdelta naar Cambodja.

In Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja wordt u geconfronteerd met de verschrikkelijke geschiedenis van het land ten tijde van de Rode Khmer. Door kennis te nemen van deze geschiedenis zult u tijdens uw verdere reis door Cambodja de lokale bevolking beter begrijpen. Over land reist u verder naar Siem Reap, de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude en indrukwekkende tempels van Angkor. Vervolgens reist u over land naar het slaperige zuiden van Laos waar u verblijft op het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. In het zuiden bezoekt u tevens de omgeving van Champassak, waar u een bezoek brengt aan het Bolaven Plateau met haar verschillende stammen, watervallen en koffieplantages. Per binnenlandse vlucht reist u naar het gezellige stadje Luang Prabang, de ideale afsluiter van uw bezoek aan Indochina!

Bekijk het volledige reisprogramma van deze Indochina rondreis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Vietnam

In de loop van de ochtend vertrekt uw vlucht naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. U dient over te stappen en arriveert de volgende middag in de bruisende metropool Hanoi.

2
2

2: Aankomst Hanoi

's Middags arriveert u in Hanoi. Bij het verlaten van de luchthaven wordt u van harte welkom geheten door een vertegenwoordiger van onze lokale partner, welkom in Vietnam! Vervolgens heeft u een transfer naar uw aangename hotel, gelegen in of nabij het oude stadskwartier. De rest van de middag heeft u vrij te besteden en kunt u bijkomen van de vlucht, of de stad al op eigen gelegenheid verkennen. • ★★★ Essence Hotel (2n)
 • ★★★★ Hotel de l'Opera (2n)

3
3

3: Stadsexcursie Hanoi

Vandaag staat er een uitgebreide stadsexcursie onder begeleiding van een lokale gids door Hanoi op het programma. Als eerste brengt u samen met uw gids een bezoek aan het Hoan Kiem meer waar u een wandeling maakt en het lokale leven observeert. Het is een traditie in Vietnam om vroeg op te staan en de dag te beginnen met wat beweging. Na een bezoek aan de Ngoc Son tempel, gelegen in het midden van het meer, is het tijd voor een typisch Vietnamees bakje koffie en heerlijke Vietnamese snacks (inbegrepen). Hierna wandelt u door Old Quarter waar u Franse architectuur terug kunt vinden in de Vietnamese gebouwen. Aan het einde van de ochtend bezoekt u het Huu Tiep meer, beter bekend als het B-52 meer waar een oud B-52 bom wrak in het meer ligt.

Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u de Tempel der Literatuur (Van Mieu) en als afsluiter bezoekt u een deel van het treinspoor in Hanoi. Het is erg speciaal om te zien hoe het spoor soms maar enkele meters verwijderd is van de ingang van huizen! U sluit de dag af met heerlijke verkoelende drankjes op een terras.

Treinspoor in Hanoi

4
4

4: Hanoi – Halong Bay

’s Ochtends na het ontbijt heeft u een transfer van ca. 3 uur naar het sprookjesachtige Halong Bay. U checkt in bij de cruisemaatschappij en rond het middaguur gaat u aan boord van een goed verzorgde jonk waarmee u de komende anderhalve dag door de schitterende baai vaart. Uw verblijf aan boord is op basis van volpension en in een kajuit met eigen sanitair. Direct na afvaart krijgt u een voortreffelijke lunch geserveerd terwijl u door de adembenemende baai langs diverse eilanden, lagunes en grotten vaart.

 • ★★★+ Dragon Legend Cruise (1n)
 • ★★★★ Paradise Luxury Cruise (1n)

Video Paradise Luxury Cruise

5
5

5: Halong Bay – Hanoi – Hué

Wanneer u vanochtend vroeg opstaat, kunt u genieten van een prachtige zonsopkomst over Halong Bay. U vaart door de baai in het vroege ochtendlicht. Het programma deze ochtend verschilt per cruise. In de loop van de ochtend legt het schip aan in de haven van Halong waar u van boord gaat. U heeft een ca. 3 uur durende transfer naar de luchthaven van Hanoi. Hier checkt u in op de binnenlandse vlucht naar de keizerlijke stad Hué. Bij aankomst wordt u naar uw rustige accommodatie gebracht. Houdt u er rekening mee dat het Pilgrimage Village net buiten Hué ligt. U kunt gebruikmaken van de gratis shuttlebus, aangeboden door de accommodatie.

 • ★★★+ Pilgrimage Village (2n)
6
6

6: Excursie Hué & omgeving

Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald door uw gids en chauffeur voor een bezoek aan de Verboden Paarse Stad, ontstaan onder leiding van Keizer Gia Long in de 19de eeuw. Het is gesitueerd in de citadel van Hué, welke ernstig beschadigd is gedurende het Tet offensief in 1968. Rond het middaguur stopt u in een lokaal restaurant voor de lunch (inbegrepen).

Na de lunch stapt u aan boord van een lokale boot voor een tochtje over de Parfumrivier. Onderweg bezoekt u de Thien Mu Pagoda. U sluit deze dag af met een bezoek aan de interessante graftombes van de keizers Tu Duc en Khai Dinh. Na dit bezoek wordt u weer terug gebracht naar uw accommodatie.

7
7

7: Hué – Danang – Hoi An

Na het ontbijt start een spectaculaire tocht over de Hai Van Pass, Vietnam’s hoogste pas. ‘Hai Van’ betekent letterlijk ‘zee wolk’. Het landschap onderweg is adembenemend. U bereikt de kustplaats Da Nang na ongeveer 2 uur en bezoekt hier het Cham museum waar u prachtige overblijfselen van het hindoeïstische Champa koninkrijk kunt bewonderen. Na dit bezoek reist u door naar de Marble Mountains waar u stopt voor een bezoek. In de namiddag doorreis naar de historische stad Hoi An, waar u wordt afgezet bij uw zeer aangename en centraal gelegen hotel. • ★★★ Little Boutique Hotel & Spa (3n)
 • ★★★★ Anantara Hoi An (3n)


Video Little Boutique Hotel & Spa

Marble Mountains

8
8

8: Stadswandeling Hoi An

Na het ontbijt staat er een leuke stadswandeling op het programma. Geniet van de prachtige architectuur van zowel de Frans koloniale herenhuizen als de Chinese en Japanse bouwwerken. U brengt een bezoek aan het 200 jaar oude Tan Ky huis, de Chua Ong pagode en de lokale markt. Aan het begin van de middag wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.

De rest van de middag heeft u vrij te besteden in deze gezellige stad. Geniet van de kleurrijke papieren lampionnen op straat en de vele souvenirwinkels. U kunt ook heerlijk genieten van de faciliteiten van uw hotel of een bezoek brengen aan het nabijgelegen strand

9
9

9: Vietnamese kookworkshop

Na het ontbijt gaat u samen met uw gids, al fietsend op stap. U stopt bij de lokale en kleurrijke markt waar men hun goederen verkoopt. U leert hier meer over de lokale producten en ingrediënten die u later vanochtend zal gebruiken tijdens uw Vietnamese kookworkshop. Na een bezoek aan de markt fietst u verder naar het charmante dorpje Tra Que. Hier krijgt u een korte uitleg over de geschiedenis van het dorp en over de verbouwing van groeten in dit gebied. Uw gids neemt u mee naar de tuinen waar de groente wordt verbouwd, en waar u kennismaakt met de lokale boeren.

Samen met een lokale kok bereidt u een heerlijke Vietnamese lunch. U leert hoe u gerechten als ‘tam huu’ spring rolls en ‘Banh Xeo’, een type pannenkoek, kan maken. Een erg leuke en leerzame ervaring! Na de lunch kunt u nog wat ontspannen in en rondom het huis waar u de lunch heeft bereid. Aan het begin van de middag keert u terug naar uw accommodatie en heeft u de rest van de dag vrij te besteden.

10
10

10: Hoi An – Saigon

Transfer van ca. 45 minuten naar de luchthaven van Danang voor de korte vliegreis naar Saigon (officiële naam van de stad is Ho Chi Minh City). Bij aankomst wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner en naar uw accommodatie gereden.

Aan het einde van de middag staat er een leuke en smakelijke excursie op het avondprogramma. U stapt achter op een brommer waarmee u vanavond door de stad wordt gereden. De brommer is in Azië het meest gebruikte vervoersmiddel en uw chauffeur weet dan ook probleemloos door het verkeer te rijden. Onderweg stopt u op verschillende plekken om heerlijke Vietnamese snacks te proeven. Na een aantal snacks te hebben genuttigd, wandelt u door de stad waarbij u op plaatsen komt die niet veel door toeristen wordt aangedaan. Hier ziet u het echte leven van Saigon. Aan het einde van de excursie wordt u getrakteerd op nog een aantal smakelijke gerechten en een heerlijk Vietnamees drankje.

 • ★★★ Silverland Yen Hotel (2n)
 • ★★★★ Hotel des Arts (2n)

Vietnamese snack

11
11

11: Excursie Cao Dai Tempel & Saigon

Vandaag staat er een excursie deels buiten Saigon op het programma. Allereerst reist u naar Tay Ninh, het centrum van één van de meest intrigerende religieuze groeperingen van Vietnam: de Cao Dai. Iedere dag om precies 12:00 uur, stromen hier honderden gelovigen in witte gewaden samen voor de dienst. De priesters zijn het meest indrukwekkend, gekleed in geel, rood en blauw; een zeer fotogeniek schouwspel. Het is dan ook erg bijzonder om deze dienst bij te wonen. Bezoekers van buitenaf zijn zeer welkom.

Na de lunch (inbegrepen) reist u terug naar Saigon waar u het interessante oorlogsmuseum bezoekt. Vervolgens bezoekt u het stadhuis, de Notre Dame kathedraal, het historische postkantoor en de lokale markt Ben Thanh. Aan het einde van de middag wordt u weer teruggereden naar uw aangename accommodatie.

12
12

12: Saigon – Can Tho

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prachtige tocht zuidwaarts naar Can Tho, de volgende bestemming van uw Indochina rondreis, gelegen in het vruchtbaarste gedeelte van Vietnam, de Mekongdelta. Het is tevens het meest welvarende en dichtbevolkte deel van Vietnam. Zodra u Saigon verlaat, verandert het landschap drastisch; het is een labyrint van rivieren en kanaaltjes. Bij het plaatsje Ben Tre stapt u aan boord van een sampan (een kleine gemotoriseerde houten boot) welke u door diverse kanalen vaart. Onderweg stopt u om een wandeling te maken langs de verschillende lokale werkplaatsen. Gedurende deze wandeling krijgt u een goede indruk van het leven van de lokale bevolking. Zo ziet u hoe rijstpapier wordt gemaakt, bezoekt u een kokosnoten plantage, en een bijentuin.

Na een bezoek aan deze werkplaatsen, staan er fietsen voor u klaar waarmee u een fietstocht maakt door de omgeving. Na de tocht stapt u aan boord van een roeibootje waarmee u over een schaduwrijk kanaal vaart naar uw lunchplek. U luncht vanmiddag in een restaurant met uitzicht over de rivier (inbegrepen). Na de lunch stapt u weer aan boord en wordt u naar de pier gevaren vanwaar u een transfer heeft naar Can Tho en wordt afgezet bij uw hotel.

 • ★★★ Nam Bo Boutique Hotel (1n)
 • ★★★★ Victoria Can Tho Resort (1n)
13
13

13: Can Tho – Chau Doc

Na het ontbijt bezoekt u de bekende drijvende markt van Cai Rang aan boord van een sampan. Het is een kleurrijk tafereel. In de loop van de ochtend reist u in iets minder dan 3 uur verder naar het stadje Chau Doc, gelegen vlakbij de grens met Cambodja.

Nadat u bent ingecheckt en even heeft gerust staat er excursie in de omgeving op het programma. De eerste stop is de Van Rau pagode waar u meer leert over het Khmer boeddhisme. Tevens bezoekt u een Khmer dorpje waar u meer leert over de levensstijl van deze mensen. Na een korte stop waarbij u even wat kunt drinken, reist u verder naar het Tra Su bos. Hier stapt u in een bootje voor een half uur durende tocht. Vervolgens stapt u in een roeiboot om in stilte de natuur te aanschouwen, op zoek naar vogels en nesten. Na deze boottocht kunt u nog een 25 meter hoge observatiepost beklimmen alvorens u terugreist naar uw accommodatie.

 • ★★★ Victoria Nui Sam Lodge (1n)
 • ★★★★ Victoria Chau Doc Resort (1n)
14
14

14: Chau Doc – Phnom Penh (Cambodja)

’s Ochtends vroeg korte transfer naar de pier waar u aan boord stapt van een snelle boot. Hiermee wordt u in ca. 5 uur naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja gevaren. U arriveert rond het middaguur in Phnom Penh waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner, welkom in Cambodja! Er volgt een transfer naar uw aangename hotel en u heeft de rest van de middag vrij te besteden.

 • ★★★+ White Mansion Boutique Hotel (2n)

"Het was een geweldige ervaring om op de Tico manier kennis te maken met Zuid-Oost Azië. Terugkijkend was het een unieke reis en hebben we in korte tijd een indruk gekregen van drie landen door te reizen met het vliegtuig, auto, boot en trein."
Roel & Jantien

White Mansion Boutique Hotel:

15
15

15: Stadsexcursie, Tuol Sleng & Choeng Ek

’s Ochtends verkent u samen met uw gids de hoogtepunten van de stad. U bezoekt het Nationale museum, het Koninklijk Paleis met de Zilveren Pagoda en Wat Phnom, een tempel gelegen op een heuvel en feitelijk de officiële naam van de stad. U luncht vandaag in een lokaal restaurant.

Na de lunch staat er een interessant, maar huiveringwekkend bezoek aan de voormalige Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields op het programma. U wordt tijdens dit tweede deel van de excursie geconfronteerd met de gruwelijkheden die zich afspeelden onder het bewind van de Rode Khmer. De ‘Killing Fields’ liggen op zo’n 15 kilometer buiten de stad nabij het dorpje Cheung Ek. In de herdenkingsstupa staan 8.000 schedels tentoongesteld, stille getuigen van een zwarte periode.

Tuol Sleng gevangenis

16
16

16: Phnom Penh – Siem Reap

Vanochtend wordt u opgehaald bij uw hotel voor de transfer naar Siem Reap, uitvalsbasis voor een bezoek aan de wereldberoemde tempels van Angkor. Houdt u er rekening mee dat u een lange dag onderweg bent, ca. 7 uur. Onderweg brengt u een bezoek aan Sambor Prei Kuk, de oude hoofdstad van Chenla in de 7e eeuw, bestaande uit ruim 100 tempels. U luncht vandaag in een lokaal restaurant (inbegrepen). Wanneer u uitgekeken bent, reist u door het prachtige binnenland van Cambodja verder naar Siem Reap. U wordt afgezet bij uw aangename accommodatie.

 • ★★★ Santa Clara Boutique Hotel (3n)
 • ★★★★ Shinta Mani Angkor Luxury Boutique Resort (3n)

Sambor Prei Kuk

17
17

17: De tempels van Angkor

Nog voor zonsopkomst brengt u een bezoek aan de vroege 12e eeuwse Angkor Wat tempel, gewijd aan de Hindu god Visnu. Angkor Wat wordt gezien als het meesterwerk van de Khmer architectuur. U keert terug naar uw hotel voor een ontbijt.

Na het ontbijt bezoekt u onder begeleiding van een gids de mystieke stad Angkor Thom, gebouwd door Jayavarman VII. U bezoekt o.a. de zuidelijke toegangspoort, de tempels van Bayon, Baphuon en Phimeanakas, de koninklijke stad met het olifantenterras en het terras van de leprakoning. Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u de overwoekerde Ta Prohm tempel, de tempel is prachtig tegen het late middaglicht en wanneer de grote groepen de tempel hebben verlaten.

18
18

18: Siem Reap

Vrije dag om andere tempels verder op eigen gelegenheid te verkennen. Zeer de moeite waard is een bezoek aan de kleine maar prachtig gedecoreerde tempel Banteay Srei, ofwel de ‘Citadel van de Vrouwen’. Wanneer u een beetje avontuurlijk bent ingesteld, vraagt u een lokale tuk-tuk chauffeur om u deze dag naar enkele complexen te brengen. Uiteraard kan Tico ook een georganiseerde excursie onder begeleiding van een gids voor u regelen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en extra kosten.

19
19

19: Siem Reap – Don Khone (Laos)

Na het ontbijt wordt u in ca. 5 uur naar de grens met Laos gereden. Hier ondergaat u de grensformaliteiten en aan de andere kant van de grens wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner voor de transfer naar de 4000 Islands, gelegen in de Mekong nabij de grens met Cambodja. Per bootje wordt u naar het eiland Don Khone gevaren waar u overnacht in een eenvoudige maar drijvende studio, een zeer unieke accommodatie!

 • ★★★ Sala Don Khone (2n)
20
20

20: Si Phan Don (4000 Islands)

Na het ontbijt ontmoet u uw gids en stapt u op de fiets om het eiland te verkennen. Allereerst fietst u naar de Lippi watervallen, voor de lokale bevolking is dit een bijzondere plek. Samen met uw gids fietst u rond het eiland en aanschouwt u het lokale leven. Aan het einde van de ochtend keert u weer terug bij uw accommodatie.

Aan het einde van de middag wordt u opgehaald bij uw hotel voor een boottocht tijdens zonsondergang door de 4000 Islands. U stapt aan boord en onder het genot van een drankje geniet u van de prachtige en idyllische omgeving. Het is hier heerlijk rustig en onderweg kunt u vissers aanschouwen. U bezoekt de eilanden Done Xang, Don Pueay en Don Som waar u de gelijknamige tempel bezoekt. Vanaf hier wandelt u over het eiland en kunt u het lokale leven hier aanschouwen. Eenmaal terug aan boord vaart u terug met uitzicht op een prachtige zonsondergang. Bij aankomst op Don Khone wordt u weer afgezet bij uw accommodatie.

21
21

21: Don Khone - Champassak

‘s Ochtends heeft u een transfer naar het iets noordelijker gelegen plaatsje Champassak. Onderweg bezoekt u de grootste waterval van Zuidoost-Azië, de Khone PhaPheng waterval. Op de weg naar Champassak bezoekt u tevens het tempelcomplex Wat Phu, een oude Khmer tempel welke sinds 2002 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In de 4e eeuw vormde dit complex de meest oostelijke grens van het Khmer rijk en het wordt ook wel beschouwd als een kleinere versie van Angkor Wat. Na het bezoek wordt u naar uw aangename accommodatie gebracht, gelegen aan de prachtige Mekong rivier. • ★★★+ The River Resort (2n)
22
22

22: Bolaven Plateau

In de ochtend wordt u opgehaald door uw chauffeur en gids voor de transfer naar Paksong, waar u een bezoek brengt aan een lokale markt, waar de lokale bevolking samenkomt om hun producten te verhandelen. U leert hier meer over de tradities en het leven van de lokale Zuid-Laotiaanse bevolking. Paksong staat ook bekend om de vele koffievelden. Vervolgens brengt u een bezoek aan de prachtige Tad Fane watervallen. Deze watervallen vallen ca. 200 meter de afgrond in. Vervolgens reist u verder naar Ban Phuong Cook, een gebied waar de Katou minderheid leeft. Tevens wonen hier andere etnische minderheden, zoals de Khmu, de Alt, de Ngae, de Kalung, de Lavane, de Lavere en de Katung. In overleg met uw gids kunt u vandaag eventueel ook nog andere watervallen bezoeken alvorens u terugkeert naar uw accommodatie in Champassak.

23
23

23: Champassak - Luang Prabang

De ochtend en het begin van de middag heeft u nog vrij te besteden. Houdt u er wel rekening mee dat u officieel rond het middaguur dient uit te checken. U kunt er op eigen gelegenheid per fiets op uittrekken om de omgeving van het hotel te verkennen en langs de over van de Mekong te fietsen. U kunt er ook voor kiezen om heerlijk te ontspannen bij uw accommodatie. In de loop van de middag wordt u opgehaald voor de transfer naar de kleine luchthaven van Pakse. Hier checkt u in op uw binnenlandse vlucht naar het gezellige stadje Luang Prabang. Bij aankomst wordt u naar uw aangename hotel gebracht. • ★★★ Le Sen Boutique Hotel (3n)
 • ★★★★+ Luang Say Residence (3n)
24
24

24: Stadswandeling Luang Prabang

Na het ontbijt staat er een interessante stadswandeling door Luang Prabang op het programma. Het compacte centrum van Luang Prabang is uitstekend te voet te verkennen. Met uw gids brengt u eerst een bezoek aan Luang Prabang’s mooiste tempel: Vat Xieng Thong. Hierna wandelt u door kleinere straatjes, routes die de meeste toeristen niet weten te vinden en leert u het ware gezicht van Luang Prabang kennen. Ook bezoekt u vandaag het nationale museum wat ooit het Koninklijk Paleis was. De wandeling wordt afgesloten met een klim naar de top van de heuvel Phu Si voor een mooi uitzicht op de omgeving. U keert terug naar uw accommodatie.

25
25

25: Omgeving Luang Prabang & de Kuang Si watervallen

Na het ontbijt wordt u opgewacht door uw gids en chauffeur. Vanochtend brengt u een eerst een bezoek aan het Traditional Arts en Ethnology centrum, een museum waar u meer leert over de etnische minderheden in Laos. Vervolgens rijdt u naar het rustgevende platteland in de omgeving van Luang Prabang. Onderweg bezoekt u diverse stammen zoals de Hmong en de Khmu en komt u meer te weten over hun geloof, tradities en levensstijl. In een aantal dorpjes zal een lokale gids u rondleiden (die de taal van de stammen spreekt) en kunt u enkele huisjes van binnen bekijken.

‘s Middags brengt u een bezoek aan een van de mooiste watervallen van Zuidoost-Azië, Kuang Si. Eenmaal aangekomen bij de prachtige waterval, die bestaat uit verschillende niveaus, kunt u een verkoelende duik in het turquoise water nemen. Aan het einde van de middag wordt u weer naar uw accommodatie gereden. Onderweg stopt u nog bij een buffel boerderij, een nieuw concept in Laos. Hier leert u meer over deze belangrijke dieren.

Hmong stam

26
26

26: Luang Prabang - Bangkok & avond tuk-tuk excursie

Aan het einde van de ochtend heeft u een korte transfer naar de kleine luchthaven van Luang Prabang. Hier checkt u in op uw vlucht naar Bangkok in Thailand. Een stop hier is noodzakelijk wanneer u van Luang Prabang terug naar Nederland reist. Bij aankomst in Bangkok wordt u naar uw accommodatie gereden.

Aan het begin van de avond wordt u opgehaald bij uw accommodatie voor een avondexcursie door Bangkok waarbij u verschillende Thaise lekkernijen te proeven krijgt (inbegrepen). U wordt per tuk-tuk door de stand gereden en stopt bij verschillende stalletjes om wat snacks en gerechten te proeven. Tussen de stops door, rijdt u langs verschillende hoogtepunten van de stad zodat u deze in een ander daglicht kunt bewonderen.

 • ★★★ Inn a Day (1n)
 • ★★★★ Ariyasom Villa (1n)

Thaise snacks

27
27

27: Vertrek & aankomst

Vanochtend wordt u naar de luchthaven van Bangkok gereden waar u incheckt op uw vlucht terug naar Amsterdam. Bij aankomst einde van uw reis.

Prijsindicatie voor dit bezoek aan Indochina

Voor dit 27-daagse bezoek aan Indochina geldt een indicatie reissom van €5.395 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van ca. €6.725 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten en zijn gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze reis door Indochina is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale bezoek aan Indochina!


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door bijzondere bestemmingen. Onze reisspecialisten verzorgen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw reis door Vietnam, Cambodja & Laos.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat