Logo bg white

Hoogtepunten reis Indochina

25-daagse rondreis door Cambodja, Vietnam, Laos & Thailand
Vanaf € 4.545,00 p.p.
November t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

De schatten van Indochina rondreis

Deze zeer veelzijdige bijna 4-weekse Indochina hoogtepunten rondreis, biedt u al het goede van Vietnam, Cambodja en Laos. Uw reis start in het meer ontwikkelde Vietnam en voert u van Hanoi naar het sprookjesachtige Halong Bay. Via keizerstad Hué reist u naar de gezellige stad Hoi An en naar metropool Saigon in Zuid-Vietnam. Via de prachtig groene en waterrijke Mekong Delta reist u naar Phnom Penh in Cambodja waar u wordt geconfronteerd met de heftige oorlogshistorie van dit bijzondere land ten tijde van de Rode Khmer. U bezoekt o.a. het Tuol Sleng museum en de Killing Fields. Per express boot (of over land) reist u door naar Siem Reap, uitvalsbasis voor een bezoek aan Zuidoost-Azië’s bekendste tempelcomplex Angkor. Gedurende enkele dagen maakt u kennis met de belangrijkste en meest imposante tempels o.a. Angkor Wat, Angkor Thom en Banteay Srei. Door middel van een vlucht bereikt u Vientiane, de hoofdstad en het hart van Laos vanwaar u uw tocht verder over land vervolgt langs imposante karstlandschappen naar het pittoreske Luang Prabang, wellicht Zuidoost-Azië’s meest sfeervolle stad. U sluit hier de hoogtepunten reis Indochina prachtig af tussen de talloze kleine tempels in deze koloniale stad.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze Indochina rondreis!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Vietnam

Start van uw Indochina hoogtepunten reis. Begin van de avond vanaf Schiphol met KLM naar de Thaise hoofdstad Bangkok. Hier dient u over te stappen op de vlucht van Vietnam Airlines naar Hanoi.

2
2

2: Aankomst Hanoi

U arriveert ’s in de loop van de middag op de internationale luchthaven van Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Vanaf de luchthaven is er een transfer geregeld naar uw hotel. U verblijft in het bruisende oude stadskwartier. Indien u kiest voor een verblijf in het luxere Hotel de l’Opera of Sofitel Legend Metropole dan verblijft u net buiten het oude stadskwartier. De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

toeristenklasse: Essence Hotel (2n)
superieure klasse: Hotel de l’Opera (2n)
(optioneel) luxe klasse: Sofitel Legend Metropole (2n)

"Het was een geweldige ervaring om op de Tico manier kennis te maken met Zuid-Oost Azië. Terugkijkend was het een unieke reis en hebben we in korte tijd een indruk gekregen van drie landen door te reizen met het vliegtuig, auto, boot en trein."
Roel & Jantien

Video Sofitel Legend Metropole

3
3

3: Stadsexcursie Hanoi

Vandaag staat er een uitgebreide stadsexcursie onder begeleiding van een lokale gids door Hanoi op het programma. Uiteraard mag een bezoek aan het mausoleum van Ho Chi Minh (in de volksmond ook wel ‘Uncle Ho’ genoemd), niet ontbreken. Het is het meest bezochte museum van het land en vele bezoekers komen hier jaarlijks om hun respect voor Ho Chi Minh te tonen. Tevens brengt u een bezoek aan de One Pillar en de Tran Quoc Pagode. Na de lunch (inbegrepen) bezoekt u de Tempel der Literatuur (Van Mieu) en als afsluiter toert u per fietstaxi (cyclo) door de oude wijk, beter bekend als ‘The Old Quarter’.

Tempel der Literatuur

4
4

4: Hanoi – Halong Bay

’s Ochtends na het ontbijt heeft u een transfer van ca. 3 uur naar het sprookjesachtige Halong Bay, de volgende bestemming van uw hoogtepunten reis Indochina. U checkt in bij de cruisemaatschappij en rond het middaguur gaat u aan boord van een goed verzorgde jonk waarmee u de komende anderhalve dag door de schitterende Halong bay vaart. U verblijft aan boord op basis van volpension in een kajuit met eigen sanitair. Direct na afvaart krijgt u een voortreffelijke lunch geserveerd terwijl u door de baai vaart langs diverse eilanden, lagunes en grotten. Wanneer het weer het toelaat, kunt u wellicht zwemmen in emerald kleurige water. ’s Avonds diner aan boord.

 • toeristenklasse-A: Dragon Legend Cruise (1n)
 • superieure klasse: Paradise Luxury Cruise (1n)

Paradise Luxury Cruise

5
5

5: Halong Bay

Het sprookjesachtige Halong Bay is één van de populairste vakantiebestemmingen van Vietnam en opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Halong Bay is een hoogtepunt van Vietnam die niet ontbreekt tijdens uw hoogtepunten reis Indochina! In de baai liggen bijna 2.000 kalkstenen eilanden, tot aan de top begroeid. Sommige eilanden zijn hol en de grotten kunnen door de bezoeker worden bekeken. Ongeveer de helft van de eilanden heeft een naam, gebaseerd op de vorm. Het eiland Voi, wat in het Vietnamees ‘olifant’ betekent, kreeg de naam door de gelijkenis met een olifant. In Halong Bay leeft de lokale bevolking voornamelijk van de visserij. Vanaf de drijvende dorpen wordt druk gevist in de ondiepe wateren.

6
6

6: Halong Bay – Hanoi – Hué

Wanneer u vroeg opstaat, kunt u de prachtige zonsopgang zien boven Halong Bay, een ervaring die u niet snel vergeet. U vaart door Halong Bay in het vroege ochtendlicht. Het programma deze ochtend verschilt per cruisemaatschappij. In de loop van de ochtend eindigt de cruise in de haven van Halong waar u van boord gaat. Vanaf de haven is er een transfer geregeld naar de luchthaven van Hanoi. Hier checkt u in op de binnenlandse vlucht met Vietnam Airlines naar de keizerlijke stad Hué, de volgende bestemming tijdens uw Indochina rondreis. Na aankomst in Hue wordt u naar uw hotel gebracht. Kiest u voor verblijf in het superieure klasse Pilgrimage Village, dan verblijft u buiten Hue, op ca. 10 minuten rijden per shuttlebusje (aangeboden door het hotel). U kunt vandaag op eigen gelegenheid de Verboden Stad bezoeken.

 • toeristenklasse-A: Pilgrimage Village (2n)
 • superieure klasse: La Residence Resort & Spa (2n)

De verboden stad

7
7

7: Hué – Danang – Hoi An

Na het ontbijt is het tijd voor de meest spectaculaire tocht tijdens deze hoogtepunten Indochina reis. De spectaculaire tocht voert over de Hai Van Pass, Vietnam’s hoogste pas. ‘Hai Van’ betekent letterlijk ‘Zee Wolk’. Het landschap onderweg is adembenemend. U bereikt de kustplaats Danang na ongeveer 2 uur en bezoekt hier het Cham museum waar u prachtige overblijfselen van het hindoeïstische Champa koninkrijk kunt bewonderen. Na dit bezoek reist u door naar de Marble Mountains waar u stopt voor een bezoek. In de namiddag doorreis naar de historische stad Hoi An, waar u wordt afgezet bij uw centraal gelegen hotel.

 • superieure klasse: Anantara Hoi An Resort (2n)

Marble Mountains

8
8

8: Hoi An

Vrije dag in het gezellige Hoi An. U kunt eenvoudig te voet het centrum van Hoi An verkennen. U kunt de vele Chinese tempels bezichtigen, genieten van de prachtige architectuur van zowel de Frans koloniale herenhuizen als de Chinese en Japanse bouwwerken of souvenirshoppen in de straten vol kleurrijke papieren lampions. Indien gewenst, kan Tico uiteraard een begeleide stadsexcursie voor u regelen (niet inbegrepen). Ook kunt u een uitstap maken van een halve dag naar de Cham ruïnes My Son.

9
9

9: Hoi An – Saigon

Transfer naar de luchthaven van Danang voor de korte vliegreis met Vietnam Airlines naar Saigon (officiële naam van de stad is Ho Chi Minh City) waar u wordt afgezet bij uw hotel. Indien u wenst te verblijven in het prachtige Villa Song, houdt u er dan rekening mee dat dit verblijf zich bevindt in district 2, gelegen aan de overzijde van de rivier. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen tijdens deze individuele Indochina reis.

 • toeristenklasse: Silverland Sakyo Hotel & Spa (3n)
 • superieure klasse: Villa Song (3n)
10
10

10: Vespatour Saigon

De ochtend en middag heeft u vandaag vrij te besteden. U kunt o.a. een bezoek brengen aan het Opera House, het postkantoor, de 19e eeuwse Notre Dame kathedraal of het Reunification Palace. Ook een bezoek aan het Remnants museum is zeer zeker de moeite waard.

Aan het einde van de middag wordt u opgehaald bij uw hotel voor een interessante stadstour door Saigon. U zal vanavond deze stad ervaren zoals de vele bewoners van deze metropool de stad ervaren. Achterop een Vespa wordt u meegenomen langs een aantal bijzondere plekjes in Saigon. U maakt een aantal stops waar u typische Vietnamese specialiteiten voorgeschoteld krijgt. Dit doet u in wijkjes waar toeristen normaliter niet komen. Tevens maakt u een stop bij een typisch koffiecafé. In een sfeervolle ruimte wisselen getalenteerde muzikanten elkaar in snel tempo af. Zij brengen prachtige muziek ten gehore. Deze tour sluit u af in een muziekcafé. Het eten en de drankjes zijn vanavond inbegrepen.

11
11

11: Excursie Tay Ninh & Cu Chi tunnels

Vandaag staat er een excursie buiten Saigon op het programma. Allereerst reist u naar Tay Ninh, het centrum van één van de meest intrigerende religieuze groeperingen van Vietnam: de Cao Dai. Iedere dag om precies 12:00 uur, stromen hier honderden gelovigen in witte gewaden samen voor de dienst. De priesters zijn het meest indrukwekkend, gekleed in geel, rood en blauw; een zeer fotogeniek schouwspel. Het is dan ook erg bijzonder om deze dienst bij te wonen. Bezoekers van buitenaf zijn zeer welkom (Gepaste kleding is een vereiste. Hoofddeksels en korte broeken zijn niet toegestaan binnen in de tempel.) Na de lunch (inbegrepen), reist u door naar de Cu Chi tunnels, gelegen bij het gelijknamige plaatsje. Tijdens de beruchte Vietnam oorlog diende dit ingenieuze tunnelcomplex als schuilplaats voor de Vietcong gedurende de strijd tegen de Amerikanen. De tunnels bereiken gezamenlijk een lengte van wel 250 kilometer en bevinden zich op verschillende niveau’s.

Cu Chi tunnels

12
12

12: Saigon – Can Tho

Na het ontbijt wordt u opgehaald voor een prachtige tocht zuidwaarts naar Can Tho, de volgende bestemming van uw Indochina rondreis, gelegen in het vruchtbaarste gedeelte van Vietnam, de Mekongdelta. Het is tevens het meest welvarende en dichtbevolkte deel van Vietnam. Zodra u Saigon verlaat, verandert het landschap drastisch; het is een labyrint van rivieren en kanaaltjes. Bij het plaatsje Ben Tre stapt u aan boord van een sampan (een kleine gemotoriseerde houten boot) welke u door diverse kanalen vaart. Onderweg stopt u om een wandeling te maken langs de verschillende lokale werkplaatsen. Gedurende deze wandeling krijgt u een goede indruk van het leven van de lokale bevolking. U luncht vanmiddag in een restaurant met uitzicht over de rivier (inbegrepen). Na de lunch reist u per boot via de smalle kanalen weer verder. Op het moment dat u weer op het vaste land staat, staan er fietsen voor u klaar waarmee u een fietstocht maakt naar Mr. Khanh’s huis. Khanh is een gepassioneerde antiekverzamelaar en heeft een fascineerde collectie. Na dit bezoek fietst u weer terug naar de oevers en stapt u weer aan boord. Na een korte tocht stapt u weer aan wal, vanaf waar u uw reis naar Can Tho vervolgt.


 • toeristenklasse: Nam Bo Boutique Hotel (1n)
 • superieure klasse: Victoria Can Tho Resort (1n)
13
13

13: Can Tho – Chau Doc

Na het ontbijt bezoekt u de bekende drijvende markt van Cai Rang aan boord van een sampan. Het is een kleurrijk tafereel. In de loop van de ochtend reist u verder naar het grensstadje Chau Doc, gelegen vlakbij de grens met Cambodja. Nadat u bent ingecheckt staat er een bezoek per boot aan een fascinerend ‘drijvend dorp’ waar men leeft van de viskwekerij op het programma. Ook bezoekt u de Sam berg, een populair bedevaartsoord; u kunt hier de bijzonder bezienswaardige overblijfselen bewonderen van o.a. Chinese, Khmer en Cham tempels. Aan het einde van de dag wordt u weer netjes bij uw hotel afgezet.

 • toeristenklasse: Nui Sam Lodge (1n)
 • superieure klasse: Victoria Chau Doc Resort (1n)
14
14

14: Chau Doc – Phnom Penh (Cambodja)

’s Ochtends vroeg transfer naar de pier, waar u aan boord stapt van een snelle boot die u in ca. 5 uur naar Phnom Penh brengt. Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja en uw volgende bestemming tijdens deze Indochina rondreis. U arriveert hier rond het middaguur. Transfer naar uw hotel. De rest van de middag bent u vrij.

 • toeristenklasse-A: The White Mansion (2n)
 • superieure klasse: La Rose Suites (2n)

La Rose Suites

15
15

15: Phnom Penh

Vrije dag in Phnom Penh die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Het centrum van Phnom Penh heeft enkele fraaie bezienswaardigheden die zeker een bezoek waard zijn. Brengt u zeker een bezoek aan het Koninklijk Paleis met de Zilveren Pagoda, het Nationale museum en het monument van de Onafhankelijkheid. Zeer zeker interessant, maar huiveringwekkend is een bezoek aan de voormalige Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields , waar u wordt geconfronteerd met de gruwelijkheden die zich afspeelden onder het bewind van de Rode Khmer. De ‘Killing Fields’ liggen op zo’n 15 kilometer buiten de stad nabij het dorpje Cheung Ek. In de herdenkingsstupa staan 8.000 schedels tentoongesteld, stille getuigen van een zwarte periode.

Voor de avond is het zeer zeker aan te raden om naar een van de gezellige terrasjes aan de boulevard langs de Tonlé Sap rivier te gaan. Deze boulevard komt vooral tegen het eind van de dag tot leven.

Tuol Sleng gevangenis

16
16

16: Phnom Penh – Siem Reap

In de ochtend transfer naar de haven voor de reis naar Siem Reap. Per boot vaart u over het Tonlé Sap meer naar Chong Kneas. Onderweg maakt u kennis met het leven dat zich aan de oevers afspeelt: mensen die zichzelf en hun kleding wassen, huizen op houten palen, kippen en varkens die op bootjes vervoerd worden. Een lunchbox is vandaag inbegrepen. Na zo’n 6 à 7 uur varen (afhankelijk van de waterstand) bereikt u Chong Kneas, de meest dichtstbijzijnde haven van Siem Reap. Bij aankomst in Chong Kneas transfer naar uw hotel in Siem Reap, de uitvalsbasis voor uw bezoek aan het beroemde tempelcomplex Angkor.

 • toeristenklasse: Baby Elephant Boutique Hotel (3n)
 • superieure klasse: Shinta Mani Angkor (3n)
 • superieure klasse: Sala Lodge (3n)

Sala lodge

17
17

17: Excursie Angkor Wat, Angkor Thom, & Ta Phrom

Nog voor zonsopgang bezoekt u samen met uw gids de vroege 12e eeuwse Angkor Wat tempel, gewijd aan de Hindu god Visnu. Angkor Wat wordt gezien als het meesterwerk van de architectuur van de Khmer. U heeft de rest van de ochtend de tijd om dit zeer indrukwekkende complex te verkennen.

In de loop van de ochtend brengt u een bezoek aan de mystieke stad Angkor Thom, gebouwd door Jayavarman VII. U bezoekt o.a. de zuidelijke toegangspoort, de tempels van Bayon, Baphuon en Phimeanakas, de koninklijke stad met het olifantenterras en het terras van de leprakoning. Na de lunch (inbegrepen) brengt u tevens een bezoek aan de overwoekerde Ta Phrom tempel alvorens u terugkeert naar uw hotel.

18
18

18: Siem Reap & omgeving

Vrije dag tijdens deze individuele rondreis Indochina om andere tempels verder op eigen gelegenheid te verkennen. Zeer de moeite waard is een bezoek aan de kleine maar prachtig gedecoreerde tempel Banteay Srei, ofwel de ‘Citadel van de Vrouwen’. Wanneer u een beetje avontuurlijk bent ingesteld, vraagt u een lokale tuk-tuk chauffeur om u deze dag naar enkele complexen te brengen. Uiteraard kan Tico ook een georganiseerde excursie onder begeleiding van een gids voor u regelen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en extra kosten.

Banteay Srei

19
19

19: Siem Reap – Vientiane (Laos)

’s Ochtends transfer naar de luchthaven voor de vliegreis met Lao Airlines via Pakse (Zuid-Laos) naar Vientiane, de hoofdstad van Laos. Vanaf de luchthaven is een transfer geregeld naar uw hotel.

De rest van de middag bent u vrij. Bezoekt u zeker de Victory Gate, gebouwd ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de revolutie van ’75, Ho Phrakeo, de voormalige Koninklijke kapel en Wat Sisaket, de oudste tempel van de stad. Het belangrijkste monument van de hoofdstad is de Pha That Luang. Deze stupa is het symbool van Laos’ onafhankelijkheid en het meest heilige boeddhistische monument. Aan het einde van de middag kunt u aan de Mekong rivier in een van de vele restaurantjes genieten van een prachtige zonsondergang.

 • toeristenklasse: Beau Rivage Mekong Hotel (1n)
 • superieure klasse: Green Park Boutique Hotel (1n)
20
20

20: Vientiane – Vang Vieng

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw hotel voor de ca. 3 uur durende transfer naar Vang Vieng, de volgende bestemming van uw Indochina rondreis. Onderweg kunt u in overleg met uw chauffeur stoppen bij de kleurrijke markten van de H’mong stam. Ook maakt u een stop bij het archeologische complex Vang Xang waar u een aantal grote boeddhabeelden kunt bewonderen, daterend uit de 11e eeuw. Rond het middaguur arriveert u in Vang Vieng, gelegen in een prachtig karstlandschap met kalkstenen formaties. De rest van de middag bent u vrij. U kunt bijvoorbeeld een wandeling langs de oevers van de Nam Xong rivier maken, waarbij u een goede indruk krijgt van het leven dat zich aan de rivier afspeelt. Zo’n 6 kilometer ten westen van Vang Vieng bij het dorpje Ban Na Thong ligt de Tham Phu Kham, een grot in het karstgebergte. De grot bereikt u na een stevige klim. Ook kunt u een fiets huren of kajakken.

 • toeristenklasse: Villa Nam Song (1n)
 • superieure klasse: Riverside Boutique Resort (1n)
21
21

21: Vang Vieng – Luang Prabang

Vandaag staat er een prachtige rit naar uw volgende bestemming Luang Prabang op het programma. Natuurlijk kunt u regelmatig stoppen om foto’s van het mooie landschap te maken of even rond te kijken in een van de vele dorpjes die u passeert. U arriveert ’s middags in Luang Prabang. De rest van de middag bent u vrij om alvast het centrum van Luang Prabang te verkennen.

 • toeristenklasse: Mekong River View Hotel (3n)
 • superieure klasse: The Luang Say Residence (3n)
22
22

22: Excursie Luang Prabang & omgeving

In de ochtend komt uw gids u ophalen voor een interessante excursie in Luang Prabang en de omgeving. U start deze dag met een bezoek aan de Wat Xieng Thong tempel. Deze 500 jaar oude tempel is zeer indrukwekkend en een van de beste voorbeelden van de klassieke Luang Prabang stijl. Vervolgens ontdekt u de kleine zijstraatjes en proeft u van het dagelijks leven van de lokale bevolking in het charmante Luang Prabang. Op het schiereiland bezoekt u nog enkele tempels en het nationale museum. In 328 treden beklimt u de Phousi Berg. Vanuit hier heeft u spectaculair uitzicht over de omgeving. In de middag brengt u een bezoek aan de boeddhistische grotten van Pak Ou, gelegen op zo’n 25 kilometer ten noorden van Luang Prabang. U bezoekt o.a. de heilige grotten Tham Ting en Tham Phoum waarin zich honderden Boeddhabeelden bevinden. Per boot vaart u over de machtige Mekong rivier weer terug naar Luang Prabang. Onderweg brengt u nog een bezoek aan een klein dorpje, gelegen aan de rivier. Aan het einde van de dag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel.

23
23

23: Luang Prabang

Vrije dag om geheel op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen. Alle belangrijke bezienswaardigheden liggen op loopafstand, maar ook kunt u een fiets huren. In de kleine straatjes vindt u leuke winkeltjes en overal komt u kleine stoepa's en tempeltjes tegen. Langs de oever van de Mekong vindt u diverse leuke terrassen waar het goed toeven is. Wanneer u vroeg opstaat bent u getuige van een bijzonder dagelijks ritueel: de zogenaamde ‘bedelprocessie’. Lange rijen monniken wandelen vanaf ca. 06.00 uur met hun bedelnap langs de huizen en winkels om voedsel en andere giften in ontvangst te nemen. Het geheel gebeurt in stilte en is een indrukwekkend gezicht. Ook erg bijzonder is een bezoek aan de Vat Siphouthabath tempel gedurende de zonsondergang.

24
24

24: Luang Prabang – Bangkok (Thailand)

In de loop van de ochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Luang Prabang voor de vlucht met Bangkok Airways naar de Thaise hoofdstad Bangkok. U claimt uw bagage en wandelt naar buiten. Transfer naar uw hotel. De laatste dag van uw Indochina rondreis kunt u verder geheel naar eigen inzicht invullen.

 • toeristenklasse: A Day Inn (1n)
 • superieure klasse: Chatrium Suites Bangkok (1n)
25
25

25: Vertrek & Aankomst

Vandaag komt uw Indochina rondreis tot een einde. In de ochtend heeft u een transfer terug naar de luchthaven van Bangkok. Hier checkt u in de op de directe vlucht van KLM weer terug naar Amsterdam. U arriveert hier begin van de avond. Einde van uw Indochina rondreis.

Prijsindicatie voor deze Indochina rondreis

Voor deze 25-daagse hoogtepunten Indochina rondreis geldt een indicatie reissom van €4.545 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van €5.725 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten en zijn gebaseerd op laagseizoentarieven. De Indochina hoogtepunten rondreis is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale hoogtepunten Indochina rondreis!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door bijzondere bestemmingen. Onze reisspecialisten verzorgen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw Indochina rondreis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat