Logo bg white

Privécruise Bai Tu Long (Halong Bay)

3-daags arrangement Vietnam
Prijs op aanvraag
oktober t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Privécruise Bai Tu Long

Beleef het prachtige Vietnam nog intenser aan boord van uw eigen jonk. Gedurende drie dagen (en twee nachten) verkent u de Bai Tu Long-baai, gelegen ten noordoosten van het beroemde Halong Bay.

In de Bai Tu Long-baai varen beduidend minder schepen dan in Halong Bay maar dat is wat ons betreft onterecht! De baai is zeer vergelijkbaar en doordat er minder schepen varen, zal u hier een betere en exclusievere ervaring hebben dan in Halong Bay.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Afvaart Indochina l'Amour

Vandaag vertrekt u naar de Bai Tu Long-baai (gelegen bij Halong Bay), één van de meest spectaculaire UNESCO-werelderfgoed gebieden en 's werelds grootste marine kalkstenenlandschap. Bij aankomst in de haven van Hon Gai stapt u boord van de Indochina l'Amour. Een verfrissend welkomstdrankje wordt geserveerd en u kunt inchecken in uw kajuit. Vervolgens zet de boot koers naar de prachtige baai van Bai Tu Long.

Onderweg kunt u genieten van een smakelijke lunch en het bijzondere landschap aan boord van uw eigen jonk! Na de lunch verkent u de goed verborgen Thien Canh Son-grot. Vervolgens kunt u op het witte zandstrand van Hon Co Island ontspannen. U kunt er ook voor kiezen om te zwemmen of de omgeving per kajak te verkennen. Terwijl de zon ondergaat, stapt u weer aan boord van de Indochina l'Amour. Het smakelijke diner wordt geserveerd, bestaande uit lokale zeevruchten. Geniet van een drankje en eventueel heeft u de mogelijkheid om vanavond te leren hoe u inktvissen kan vangen. Overnachting aan boord van uw privécruise.


  • ★★★ Indochina l'Amour (2n)

Uw eigen dek

2
2

2. Bai Tu Long

Indien u vanochtend vroeg opstaat, kunt u wellicht genieten van een prachtige zonsopkomst over de baai. Geniet van uw ontbijt en het landschap terwijl de boot naar Cong Dam vaart. Bij Cong Dam kunt u kajakken door de verborgen lagunes en de omgeving van het park.

Tussen de middag heeft u een heerlijke BBQ-lunch op een prachtig strand. Na de lunch vaart het schip verder naar het Cong Do-gebied waar u op het Hon Co eiland de goed verborgen Thien Canh Son grot verkent. Wanneer u bent teruggekeerd aan boord, vaart het schip terug naar Cap La waar het vanavond voor anker zal gaan. Diner aan boord.

3
3

3. Einde van uw privécruise Bai Tu Long

Geniet 's ochtends van de frisse lucht en de zachte bries van de baai terwijl u aan boord ontbijt. De ochtend heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk zwemmen of ontspannen. Per roeibootje bezoekt u het vissersdorpje Vung Vieng, waar u meer te weten komt over de lokale manier van leven. Terug aan boord geniet u van een lunch waarna u arriveert in de have. Einde van uw privécruise Bai Tu Long.

Prijsindicatie voor deze privécruise Bai Tu Long (Halong Bay)

Voor deze 3-daagse privécruise Bai Tu Long Vietnam is de prijs op aanvraag.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf op de Indochina l 'Amour voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Vietnam.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Vietnam?

Onze specialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat