Logo bg white

Sofitel Legend Metropole Hanoi

★★★★★

Sofitel Legend Metropole in Hanoi


Het Sofitel Legend Metropole Hotel ademt de tijdloze klasse en finesse van het Franse erfgoed, prachtig gelegen in een rustige wijk op loopafstand van het oude stadscentrum van Hanoi. Met zijn oorsprong in 1901 straalt het gebouw Franse elegantie uit, doordrenkt met een subtiel vleugje Vietnamese charme. Het hotel bestaat uit twee vleugels: de Opera Wing met 255 kamers en de Heritage Wing met 109 kamers.

Een schitterende binnentuin, compleet met een buitenzwembad en een restaurant, verbindt de twee wings met elkaar. Op de begane grond van het hotel bevinden zich enkele van de meest exclusieve winkels van de stad, waaronder namen als Hermes, Philippe Patek en Bottega Veneta. Het gastronomische aanbod wordt versterkt door 4 restaurants en 3 bars.

Het historische karakter van het gebouw wordt verder benadrukt door de aanwezigheid van een nog steeds toegankelijke bomvrije bunker voor gasten. Een boeiende historische route biedt gasten de mogelijkheid om meer te ontdekken over de rijke geschiedenis van het hotel o.a. ook tijdens de Vietnam oorlog.

Het hotel bechikt over een uitgebreide spa, sauna, stoombad, fitnesscentrum en zelfs een eigen epicerie. Het Sofitel Legend Metropole biedt luxe comfort en rust in het levendige Hanoi en vormt de ideale uitvalsbasis voor een prachtig verblijf in deze authentieke stad.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat