Logo bg white

Latijns-Amerika

Antarctica cruise

Beste reistijd November t/m maart

Bij Tico kunt u prachtige cruises boeken naar Antarctica, de Falklandeilanden en South Georgia. Met een luxe en relatief kleinschalig schip vaart u vanuit Argentinië naar het zevende continent of (wanneer u de dagen op zee graag overslaat) kunt u kiezen voor een vlucht naar Antarctica vanuit Chili. Wacht niet langer en maak kennis met dit unieke gebied en het fantastische dierenleven!

Luxe cruises naar Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden


Antarctica is het zuidelijkste continent van aarde en kent extreme klimatologische omstandigheden. Het landschap op de zuidpool is uniek en biedt panorama’s van onvoorstelbaar grote ijsbergen. Naast het unieke landschap en de onvoorstelbare vergezichten, is een belangrijke reden voor een bezoek aan Antarctica voor velen uiteraard het aanwezige dierenleven. In ons aanbod zitten cruises die u enkel kennis laten maken met de zuidpool, maar er zijn ook geweldige combinaties mogelijk met de Falklandeilanden en South Georgia. Alle cruises worden uitgevoerd door onze cruisepartner Quark Expeditions en vinden plaats aan boord van luxe en kleinschalige expeditieschepen. De cruises beginnen in Zuid-Amerika vanuit Ushuaia (Argentinië) of Punta Arenas (Chili). Een unieke kans op zeer comfortabele manier kennis te maken met het 7e continent!

U vindt bij iedere cruise een uitgebreide omschrijving en overzicht van de vertrekken en tarieven. Voor de volledigheid kunt u daarnaast ook onderstaande overzichten bekijken met alle vertrekken en prijsindicaties voor 2022/2023.

Boekt u een nieuwe reis, dan gelden er afhankelijk van het vertrek kortingen tot 35%!Uiteraard is het ook mogelijk een cruise voor 2023/2024 te boeken. Wij zien uit naar uw offerteaanvraag!

Prachtige Antarctica cruise per luxe expeditieschip

Wij bieden de mooiste Antarctica cruises aan, georganiseerd door Quark Expeditions; een zeer ervaren poolspecialist met hart voor het continent, het dierenleven en een zeer hoog serviceniveau. Wij adviseren u graag over de beschikbaarheid en assisteren u graag bij het kiezen van de best passende Antarctica reis.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
11 - 13 dagen
Vanaf € 11.750,– p.p.
Oktober t/m maart

Antarctica Cruise | Antarctic Explorer

Tijdens deze 11, 12 of 13- daagse cruise bezoekt u in de Zuidelijke Shetlandeilanden en het Antarctisch schiereiland. Het programma begint in Buenos Aires of Ushuaia. De afvaart vindt in alle gevallen plaats vanuit Ushuaia (Argentinië). Nadat u de Drake Passage bent gepasseerd verblijft u in een schitterende omgeving met gigantische ijsbergen, pinguïns en met sneeuw bedekte bergketens. U overnacht aan boord van een zeer comfortabel schip van Quark Expeditions.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 20.300,– p.p.
November, december en januari

Falklands, South Georgia & Antarctica cruise

Deze onwaarschijnlijk mooie cruise laat u in 20 dagen kennismaken met de Falklandeilanden, South Georgia, de Zuidelijke Shetlandeilanden en het Antarctisch Schiereiland. Dit is dé cruise voor vogelliefhebbers, mensen die naast Antarctica ook koningspinguïns willen zien en die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de Falklandeilanden.

Lees meer
Favoriet
8 dagen
Vanaf € 13.700,– p.p.
December, februari en maart

Antarctica cruise | Fly the Drake

Tijdens dit Antarctica cruise programma vliegt u vanuit Punta Arenas (gelegen in het zuiden van Chili) met een 2 uur durende vlucht naar Antarctica. Hiermee slaat u de oversteek over de Drake Passage over en bespaart u dus 4 dagen varen! U kunt direct beginnen aan de cruise en genieten van het Antarctisch Schiereiland en de Zuidelijke Shetlandeilanden!

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 16.100,– p.p.
Januari en februari

Antarctica cruise | Crossing the Circle

Tijdens deze 14-daagse cruise heeft u meer dagen te besteden bij het Antarctisch Schiereiland dan tijdens de Antarctic Explorer en brengt het luxe expeditieschip u zuidelijker. Niet alleen zet u tijdens deze cruise voet op het 7e continent, ook passeert u tijdens de 'Crossing the Circle' de zuidpoolcirkel op 66°33' ZB.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 16.100,– p.p.
November t/m maart

South Georgia & Antarctica cruise

Tijdens deze cruise bezoekt u het mooie en veelzijdige South Georgia (ook wel Galápagos van de poolgebieden genoemd), de Zuidelijke Shetlandeilanden en het Antarctisch Schiereiland. Een prachtig 16-daags programma waarin de interessante geschiedenis en het dierenleven op South Georgia en de schoonheid en het dierenleven op de Zuidpool centraal staat.

Lees meer

Er zijn voor Antarctica nog 5 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Een onvergetelijke Antarctica cruise!

Antarctica (ook het zevende continent genoemd) is bijna geheel bedekt met ijs. De enorme ijsschotsen, waarvan het grootste gedeelte onder water ligt, bieden de bezoeker een spectaculair panorama. De vergezichten zijn indrukwekkend en tijdens wandelingen verkent u prachtige baaien. Niet alleen het landschap, ook het aanwezige dierenleven is natuurlijk uniek!

"Mijn reis naar Antarctica was toch wel de meest bijzondere reis die ik ooit heb gemaakt. Het was in alle opzichten geweldig. Het Antarctisch schiereiland met de vele eilanden en ijsbergen erom heen is overweldigend; desolaat en weids met schitterende gletsjers, ijsformaties in alle soorten en maten en imposante kliffen en rotsformaties. Wat het echt bijzonder maakt is de uiterst professionele organisatie en het zeer toegewijde expeditieteam."
Philippe

Ondanks het feit dat Antarctica slechts een beperkt aantal inheemse diersoorten kent, zijn deze zeer speciaal en specifiek voor dit gebied: het zijn immers deze unieke dieren die kunnen overleven in dit extreme klimaat. Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden kennen enorme pinguïnkolonies tot wel tienduizenden per kolonie waaronder o.a. ezels-, kinband-, adélie-, konings- en keizerspinguïns. Maar u vindt hier ook walvissen, orka’s, dolfijnen, zeehonden en -olifanten, diverse zeevogels en het zeldzame zeeluipaard.

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben de schoonheid van Antarctica zelf ervaren en kennen de verschillende schepen. Wij helpen u dan ook deskundig en vol enthousiasme met het verzorgen van een unieke Antarctica cruise. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van de prachtige Antarctica cruise.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen van Quark Expeditions zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten. Daarnaast zijn het kleinschalige schepen en is de service aan boord uitstekend!

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat