Logo bg white

Latijns-Amerika

Antarctica cruise

Beste reistijd November t/m maart

Tico Reizen organiseert Antarctica cruises en cruises naar de Falklandeilanden en South Georgia. Met een kleinschalig expeditieschip vaart u vanuit Argentinië naar het zevende continent of (wanneer u minder tijd heeft of niet van dagen op zee houdt) kunt u kiezen voor een vlucht vanuit Chili. Wacht niet langer en maak kennis met dit unieke gebied en het fantastische dierenleven!

Onvergetelijke cruises naar Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden


Antarctica is het continent rond de Zuidpool van de aarde en kent extreme klimatologische omstandigheden. Het landschap is uniek en biedt panorama’s van onvoorstelbaar grote ijsbergen. Maar de voornaamste reden van een bezoek aan Antarctica is toch wel het aanwezige dierenleven. Alle cruises vinden plaats op kleinschalige expeditieschepen en laten u kennismaken met grote kolonies pinguïns, zeeleeuwen, zeeolifanten, albatrossen en wellicht ook walvissen en orka’s.

Alle reizen naar het Antarctisch gebied die Tico aanbiedt, beginnen in Zuid-Amerika (Argentinië of Chili). Het aanbod van routes is gevarieerd en u kunt ervoor kiezen niet alleen kennis te maken met Antarctica, maar ook met South Georgia en de Falklandeilanden! Een unieke kans kennis te maken met het poolgebied!

Antarctica cruise naar keuze

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de mooiste Antarctica cruises; allen georganiseerd door cruisemaatschappijen met hart voor het continent, het dierenleven en een zeer hoog serviceniveau! Wij adviseren u graag over de beschikbaarheid (wees er zo vroeg mogelijk bij!) en assisteren u graag bij het kiezen van de best passende Antarctica reis.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
12 dagen
Vanaf € 7.850,– p.p.
November t/m maart

Antarctica cruise | Klassieke Antarctica Cruise

Tijdens deze klassieke Antarctica cruise bezoekt u in 10, 11 of 12 dagen het meest noordelijk gelegen gedeelte van het vasteland van Antarctica. Deze prachtige expeditiecruise begint in Ushuaia, in het zuidelijkste puntje van Argentinië. Nadat u de Drake Passage bent gepasseerd verblijft in een schitterende omgeving met gigantische ijsbergen, tienduizenden pinguïns en met sneeuw bedekte bergketens. U overnacht gedurende de volledige reis aan boord van een comfortabel en kleinschalig schip.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 10.400,– p.p.
November t/m februari

Antarctica cruise | Air Cruise

Tijdens deze Antarctica Air Cruise vliegt u vanuit Punta Arenas (gelegen in het zuiden van Chili) met een 2 uur durende vlucht naar Antarctica. Hiermee slaat u de oversteek over de Drake Passage over en bespaart u dus 4 dagen varen! U kunt direct beginnen aan de cruise en genieten van het Antarctisch Schiereiland en de South Shetland Islands!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 12.900,– p.p.
November t/m maart

Antarctica cruise | Falklandeilanden, South Georgia & Antarctica

Deze onwaarschijnlijk mooie cruise laat u in ca. 20 dagen kennis maken met de Falklandeilanden, South Georgia, de Zuid-Shetland Eilanden en het Antarctisch Schiereiland. Dit is dé cruise voor vogelliefhebbers, mensen die koningspinguïns willen zien en die bovendien veel van de geschiedenis van de Falklandeilanden mee krijgen!

Lees meer
Uniek arrangement
11 dagen
Vanaf € 425,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Poolduiken

De ligging en de extreme klimatologische omstandigheden maken Antarctica een van 's werelds meest unieke duiklocaties! Tijdens diverse cruises is het mogelijk te kiezen voor deze optionele activiteit. Tijdens de duikexpedities duikt u vanaf het strand of een zodiac en maakt u kennis met uitzonderlijke ijsformaties en de bijzondere Antarctische onderwater flora en fauna!

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 10.450,– p.p.
November

Antarctica cruise | Keizerspinguïn Cruise

Deze bijzondere Antarctica reis laat u in 11 dagen kennis maken met de Weddell Sea. Wanneer u uw zinnen hebt gezet op het zien van de indrukwekkende keizerspinguïns, is deze expeditiecruise voor u de perfecte keuze. Helikoptertrips zijn een vast onderdeel van deze cruise!

Lees meer
Uniek arrangement
8 dagen
Vanaf € 2.500,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Vluchten naar Argentinië

Dit vluchten arrangement kunt u combineren met alle Antarctica reizen die vertrekken vanuit Ushuaia, gelegen in het zuiden van Argentinië. Tijdens dit arrangement brengt u een bezoek aan Buenos Aires en Ushuaia en zijn alle vluchten inbegrepen.

Lees meer
Uniek arrangement
9 dagen
Vanaf € 2.500,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Vluchten via Chili

Dit vluchten arrangement kunt u combineren met alle Antarctica Air Cruises. Alle Air Cruise programma’s vertrekken vanuit Punta Arenas, de zuidelijkst gelegen stad van Chili. Tijdens dit vluchtarrangement zijn alle vluchten en een verblijf in Santiago de Chile inbegrepen.

Lees meer
Uniek arrangement
11 dagen
Vanaf € 850,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Kajakken

Ervaar Antarctica op unieke wijze vanuit een kajak. Het indrukwekkende landschap, de ijsbergen, het dierenleven… u zult alles op een andere manier ervaren wanneer u zich rustig peddelend door de golven voortbeweegt.

Lees meer
Uniek arrangement
11 dagen
Vanaf € 150,– p.p.
November t/m maart

Antarctica arrangement | Kamperen

Slapen onder de sterrenhemel en wakker worden in een verstilde, witte omgeving.. Uw Antarctica ervaring kunt u nog specialer maken door te kamperen tijdens uw cruise!

Lees meer

Een onvergetelijke Antarctica cruise!

Antarctica (ook het zevende continent genoemd) is bijna geheel bedekt met ijs. De enorme ijsschotsen, waarvan het grootste gedeelte onder water ligt, bieden de bezoeker een spectaculair panorama. De vergezichten zijn indrukwekkend en tijdens wandelingen verkent u prachtige baaien. Niet alleen het landschap, ook het aanwezige dierenleven is natuurlijk uniek!

"Mijn reis naar Antarctica was toch wel de meest bijzondere reis die ik ooit heb gemaakt. Het was in alle opzichten geweldig. Het Antarctisch schiereiland met de vele eilanden en ijsbergen erom heen is overweldigend; desolaat en weids met schitterende gletsjers, ijsformaties in alle soorten en maten en imposante kliffen en rotsformaties. Wat het echt bijzonder maakt is de uiterst professionele organisatie en het zeer toegewijde expeditieteam."
Philippe

Ondanks het feit dat Antarctica slechts een beperkt aantal inheemse diersoorten kent, zijn deze zeer speciaal en specifiek voor dit gebied: het zijn immers deze unieke dieren die kunnen overleven in dit extreme klimaat. Antarctica, South Georgia en de Falklandeilanden kennen enorme pinguïnkolonies tot wel tienduizenden per kolonie waaronder o.a. ezels-, kinband-, adélie-, konings- en keizerspinguïns. Maar u vindt hier ook walvissen, orka’s, dolfijnen, zeehonden en -olifanten, diverse zeevogels en het zeldzame zeeluipaard.

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. Wij hebben de schoonheid van Antarctica zelf ervaren en kennen de verschillende schepen. Wij helpen u dan ook deskundig en vol enthousiasme met het verzorgen van een unieke Antarctica cruise. Ook voor bijbehorende vluchten en aanvullende reisarrangementen zijn we u graag van dienst. U hoeft enkel te genieten van de prachtige Antarctica cruise.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Comfortabele expeditieschepen

De expeditieschepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben altijd privé faciliteiten (een eigen douche en toilet). Daarnaast zijn het kleinschalige schepen voor 70 - 200 gasten.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat