Logo bg white

Europa

Luxe cruises naar Spitsbergen, Groenland, de noordpool en IJsland

Beste reistijd Mei t/m september

Via Tico boekt u een prachtig cruise naar het Arctisch gebied. Aan boord van de luxe en kleinschalige schepen van poolexpeditie specialist Quark Expeditions, leert u op comfortabele wijze dit onwaarschijnlijk mooie stukje Europa kennen.

Luxe cruises naar het Arctisch gebied'


Samen met onze partner Quark Expeditions bieden wij prachtige cruises aan naar de Arctic. De programma's beginnen in Reykjavik, Helsinki of Aberdeen en bevatten vanaf dat moment alle noodzakelijke transfers en vluchten. Afhankelijk van het gekozen programma heeft u een 7 tot 18-daags programma langs de hoogtepunten van Spitsbergen, Groenland en/of IJsland. Stuk voor stuk unieke cruises!


Vanaf mei tot en met september is het daglicht optimaal en laten de ijscondities cruises perfect toe. Het weer, dierenleven en de (ijs)omstandigheden zorgen ervoor dat een reis nooit hetzelfde verloopt dus wees altijd voorbereid op het zien van walvissen of ijsberen. Uit eigen ervaring weten we: avontuur is verzekerd! Aan boord zal het u aan niets ontbreken. De service en kwaliteit aan boord van de schepen is bijzonder hoog en dit is terug te zien in de maaltijden, faciliteiten en de interessante lectures die aan boord worden gegeven. De staff en het expeditie team zal er alles aan doen u de mooiste excursies te laten maken en u - met alle respect voor de omgeving - deze unieke omgeving en het aanwezige wildlife zo volledig mogelijk te laten zien!


Tico medewerker Gemma maakte zelf in augustus 2017 een Spitsbergen cruise mee en schreef een blog over haar ervaringen!

Sommige Quark Expeditions cruises staan niet uitgewerkt als voorbeeldreis op onze website, maar alle cruiseprogramma's kunnen bij ons geboekt worden. Er gelden regelmatig kortingen tot 20%-30% op nieuw geboekte Arctic cruises. Contacteert u ons voor een mooi Arctic reisvoorstel?

Arctic cruises

Onderstaand treft u een overzicht aan van de mooiste Arctic cruises. Wanneer u aan onderstaande cruises deelneemt kunt u op een onvergetelijke, comfortabele en prachtige manier kennismaken met Spitsbergen en/of Groenland.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
9 / 11 dagen
Vanaf € 10.200,– p.p.
Juli en september

Groenland | Greenland Adventure cruise

Tijdens deze cruise verkent u de spectaculaire fjorden in het zuiden van Groenland aan boord van het schitterende poolschip de Ultramarine. De Ultramarine is uitgerust met 2 helikopters, 20 snelle Zodiacs, kent luxe voorzieningen aan boord en biedt het grootste aanbod aan avontuurlijke opties in de Arctic. Unieke en avontuurlijke activiteiten laten u kennismaken met het majestueuze landschap.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 9.700,– p.p.
Alle vertrekken vinden plaats in de maand juni

Spitsbergen | Explorer Wildlife cruise

Tijdens deze rondreis maakt u een schitterende 12-daagse cruise langs de zuid-, west en noordkust van Spitsbergen waarin u kennis maakt met vele hoogtepunten van Svalbard. Spitsbergen staat bekend als 'wildlife hoofdstad van de Arctic' en tijdens deze cruise ontdekt u waarom! U heeft extra veel dagen op en rond Spitsbergen tijdens deze cruise, dus heeft alle tijd veel dieren te spotten.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 8.400,– p.p.
mei en juni

Spitsbergen | Introduction cruise

Deze mooie Spitsbergen cruise begint en eindigt in de Finse hoofdstad Helsinki. Vanuit hier vliegt u naar Longyearbyen op Spitsbergen, waar uw schitterende cruise aanvangt. Tijdens deze 10-daagse cruise bezoekt u de hoogtepunten van de west- en noordkust van Spitsbergen. Een fantastische cruise voor een eerste kennismaking met deze unieke witte wereld vol Arctisch dierenleven.

Lees meer
7 dagen
Vanaf € 5.800,– p.p.
Mei t/m juli

Spitsbergen | Highlights cruise

De Hoogtepunten van Spitsbergen cruise is de kortste cruise uit ons Arctische aanbod. U vliegt tijdens dit programma vanuit Helsinki naar Longyearbyen (Spitsbergen) waar u aan boord gaat van uw prachtige schip en kennis maakt met uw hut, medereisgenoten en de crew. Gedurende 4 dagen vaart het schip langs de westkust van Spitsbergen richting het noorden van het eiland en maakt u prachtige excursies.

Lees meer

Er zijn voor Arctic nog 6 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Met Tico naar Spitsbergen, Groenland, IJsland en de Noordpool!

Tico heeft een schitterend aanbod cruises naar de Noordelijke IJszee. Tijdens deze unieke cruises kunt u op vele verschillende manieren en tijdens cruises van verschillende lengte kennismaken met Spitsbergen en Groenland. Alle aangeboden reizen vinden plaats per comfortabele cruise en maken het mogelijk de gletsjers, ijsbergen en het unieke dierenleven van dichtbij te bewonderen. Rendieren, poolvossen, walrussen en uiteraard de ijsberen zullen een hoogtepunt zijn van uw reis!

"Wij hebben een geweldige cruise gehad. Hut en schip waren prima en overeenkomstig onze verwachtingen. De gidsen hebben alle moeite gedaan om ons veel te laten zien en beleven. Het delen van hun kennis was een mooie aanvulling op de belevenis in dit bijzondere gebied. "
Tico-reizigers

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de gebieden die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van de mooie Arctic cruise!

Deskundig aanspreekpunt

Wij werken samen met de beste expeditiecruise partners en zijn van begin tot eind van de reis uw aanspreekpunt. Daardoor boekt u gemakkelijk en veilig en met SGR en Calamiteitenfonds garantie.

Uw cruise op maat

U kunt de cruise los boeken, maar eventueel ook bijpassende vluchten en excursies voor en/of na de cruise toe laten voegen. Uiteraard informeren we u ook over optionele 'Adventure excursions' tijdens de cruise!

Genieten tijdens de reis

U ontvangt van ons alle reisinformatie en aanvullende documenten waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden op de cruise. U hoeft niets anders te doen dan te genieten van deze unieke bestemming en schitterende ervaringen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat