Logo bg white

Europa

Luxe cruises naar Spitsbergen, Groenland, de noordpool en IJsland

Beste reistijd Mei t/m september

Via Tico boekt u een prachtig cruise naar het Arctisch gebied. Aan boord van de luxe en kleinschalige schepen van poolexpeditie specialist Quark Expeditions, leert u op comfortabele wijze dit onwaarschijnlijk mooie stukje Europa kennen.

Luxe cruises naar het Arctisch gebied


Samen met onze partner Quark Expeditions bieden wij prachtige cruises aan naar de Arctic. De programma's beginnen in Oslo, Reykjavik of Helsinki en bevatten vanaf dat moment alle noodzakelijke transfers en vluchten. Afhankelijk van het gekozen programma vaart u in 7 tot 22 dagen langs de hoogtepunten van Spitsbergen, Groenland, IJsland of richting de noordpool. Stuk voor stuk unieke cruises!

Vanaf mei tot en met september is het daglicht optimaal en laten de ijscondities cruises perfect toe. Het weer, dierenleven en de (ijs)omstandigheden zorgen ervoor dat een reis nooit hetzelfde verloopt dus wees altijd voorbereid op het zien van walvissen of ijsberen. Uit eigen ervaring weten we: avontuur is verzekerd! Aan boord zal het u aan niets ontbreken. De service en kwaliteit aan boord van de schepen is bijzonder hoog en dit is terug te zien in de maaltijden, faciliteiten en de interessante lectures die aan boord worden gegeven. De staff en het expeditie team zal er alles aan doen u de mooiste excursies te laten maken en u - met alle respect voor de omgeving - deze unieke omgeving en het aanwezige wildlife zo volledig mogelijk te laten zien!

Tico medewerker Gemma maakte zelf in augustus 2017 een Spitsbergen cruise mee en schreef een blog over haar ervaringen!

Spitsbergen cruises

Onderstaand treft u een overzicht aan van de mooiste Arctic cruises. Wanneer u aan onderstaande cruises deelneemt kunt u op een onvergetelijke, comfortabele en prachtige manier kennismaken met Spitsbergen en/of Groenland.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
9 dagen
Vanaf € 9.150,– p.p.
Juli

Greenland Adventure Cruise

Tijdens deze 9-daagse cruise verkent u de spectaculaire fjorden van Zuidoost-Groenland aan boord van het schitterende poolschip de Ultramarine. De Ultramarine is uitgerust met 2 helikopters, 20 snelle Zodiacs, luxe voorzieningen aan boord en biedt het grootste aanbod aan avontuurlijke opties in de Arctic. Unieke en avontuurlijke activiteiten laten u kennismaken met het majestueuze landschap.

Lees meer
Uniek arrangement
Favoriet
1 nacht
Vanaf € 700,– p.p.
Juli

Groenland | Kamperen in Groenland

Tijdens deze unieke excursie kampeert u in een kleine groep een nachtje op een unieke, exclusieve locatie in Groenland. Wandel door het prachtige landschap en leer van de lokale gidsen een fantastische maaltijd te bereiden met lokale ingrediënten.

Lees meer
Uniek arrangement
Favoriet
1 dagdeel
Vanaf € 530,– p.p.
Juli

Groenland | Mountainbiken

Tijdens deze excursie wordt u per helikopter naar het startpunt van een indrukwekkende mountainbikeroute gebracht. U fietst door het adembenemend landschap van Zuid-Groenland en wordt aan het einde van de rit weer door de helikopter opgepikt. Sportief, exclusief én avontuurlijk!

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 4.500,– p.p.
Juli t/m augustus

Spitsbergen cruise

Tijdens deze rondreis maakt u een schitterende 10-daagse cruise om Spitsbergen waarin u kennis maakt met alle hoogtepunten van Svalbard. Vanaf juli is de kans groter dat het noorden en oosten van de archipel ijsvrij zijn zodat er rondom het hele eiland gevaren kan worden.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 6.000,– p.p.
september

Spitsbergen & Groenland cruise

Een fantastische 14-daagse cruise waarin u de west- en noordkust van Spitsbergen verkent en veel kans heeft op het zien van walrussen, ijsberen en poolvossen. Na twee dagen op zee vaart u door naar Groenland waar u gedurende 8 dagen prachtige excursies kunt maken. De cruise eindigt (hopelijk na het zien van het noorderlicht) in IJsland.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 4.500,– p.p.
mei t/m juli

Noord Spitsbergen cruise

Deze mooie Spitsbergen cruise begint en eindigt in Longyearbyen op Spitsbergen, waar uw cruise aanvangt. Tijdens deze 8-daagse cruise bezoekt u de hoogtepunten van de west- en noordkust van Spitsbergen. Een fantastische kennismaking met deze unieke witte wereld.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 5,50 p.p.
September

Oost Groenland cruise

U begint deze prachtige cruise in IJsland waar u aan boord gaat van uw comfortabele expeditieschip. De eerste dag bent u op zee en vaart u richting de oostkust van Groenland. Daar aangekomen wachten u 4 dagen waarin u Scoresby Sund verkent, een spectaculair fjord!

Lees meer

Er is voor Arctic nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Met Tico naar Spitsbergen

Tico heeft een schitterend aanbod cruises naar de Noordelijke IJszee. Tijdens deze unieke cruises kunt u op vele verschillende manieren en tijdens cruises van verschillende lengte kennismaken met Spitsbergen en Groenland. Alle aangeboden reizen vinden plaats per comfortabele cruise en maken het mogelijk de gletsjers, ijsbergen en het unieke dierenleven van dichtbij te bewonderen. Rendieren, poolvossen, walrussen en uiteraard de ijsberen zullen een hoogtepunt zijn van uw reis!

"'Uitstekend! Goede informatie, nette service en mooie reizen!'"
Benjamin Boeijen

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de gebieden die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van de mooie Spitsbergen cruise!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Arctic reizen op maat

In overleg stellen we een uniek programma voor u samen waarin zowel de vluchten als een eventueel extra programma voor en/of na de cruise op uw wensen wordt afgestemd.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat