Logo bg white

Borneo Eagle Resort

★★★★+

Borneo Eagle Resort op Pulau eiland


Het schitterende Borneo Eagle Resort ligt op het tropische eiland Tiga, wat gesitueerd is aan de westkust van Sabah. Het resort beschikt over 13 prachtige villa's. In The Eagle’s Nest Restaurant worden heerlijke maaltijden geserveerd volgens het farm-to-table principe. In The Landing Bar & The Sand Bar kunt u terecht voor een heerlijke cocktail. U kunt heerlijk ontspannen bij het overloopzwembad, of u uitleven in het fitnesscentrum. Mocht u een spabehandeling willen boeken, dan komen de spatherapeuten naar uw villa. U verblijft hier op op basis van volpension, wat wil zeggen dat al uw maaltijden zijn inbegrepen, evenals alle (non-alcoholische) dranken.

Pulau Tiga is gezegend met parelwitte stranden en omringd door een azuurblauwe zee, met een prachtig koraalrif. De natuur op het eiland is nog ongerept en het wemelt hier van de exotische vogels. Er zijn verschillende activiteiten die interessant zijn. Zo kunt u prachtig wandelen op het eiland. Er zijn 3 wandelpaden die o.a. leiden naar twee vulkanische modderpoelen. Vanuit een kajak kunt u de tropische wateren van bovenaf verkennen en met een snorkel kunt u het schitterende koraalrif bewonderen, waar doorgaans vissen rondzwemmen zoals bijvoorbeeld clownvissen, papegaaivissen, keizersvissen, zeesterren en zeekomkommers. Verder kunt u hier o.a. leren boogschieten en blaaspijpschieten, kulintangan leren spelen (een traditioneel instrument), en leren over je honingbijen. Tegen betaling kunt u ook een kookles boeken, een excursie naar een lokale markt, of een vistrip boeken.

Niet ver van Pulau Tiga ligt Pulau Kalampunian, ook wel Slangeneiland genoemd, vanwege de vele waterslangen die zich verzamelen rondom de rotsen. Pulau Tiga werd overigens gebruikt voor het televisieprogramma Survivor, wat de Amerikaanse variant op Expeditie Robinson is.

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat