Logo bg white

Borneo Rainforest Lodge

★★★★+

Borneo Rainforest Lodge in Danum Valley


Deze lodge behoort met stip tot onze favoriete junglelodges ter wereld en ligt spectaculair in het primaire regenwoud van het Danum Valley Conservation Area aan de rivier, op ruim 2 uur rijden van de bewoonde wereld.
Verscholen te midden van het weelderige regenwoud van Borneo, biedt de lodge een unieke gelegenheid om de overweldigende biodiversiteit van het ecosysteem te verkennen.

Borneo Rainforest Lodge telt ca. 30 chalets, variërend van standaard chalets met uitzicht op de rivier of de jungle, tot superdeluxe en zeer ruime premium chalets met een spectaculair terras en plunge pool.

De lodge verwelkomt gasten met adembenemende uitzichten op het ongerepte regenwoud, waarbij u gedurende uw verblijf de gelegenheid krijgt om de diverse fauna van Borneo van dichtbij te ervaren. Niet alleen tijdens georganiseerde dagelijkse excursies, maar ook vanuit het restaurant en uw eigen kamer zult u dagelijks kansen hebben om unieke dieren te observeren. De biodiversiteit is buitengewoon indrukwekkend: het is de thuishaven voor o.a. 320 soorten vogels, 124 soorten zoogdieren, 72 reptielensoorten, 56 soorten amfibieën en wel 200 soorten planten per hectare. Het is daarnaast een belangrijk gebied voor veel Orang Utans die na jarenlange rehabilitatie in Sepilok werden vrijgelaten in dit gebied. De dieren zijn wild en de kans is klein, maar het is zeer zeker mogelijk dat u tijdens een wandeling oog in oog staat met een Orang Utan in Danum Valley.

Bij uw verblijf zijn dagelijkse excursies (in kleine groepen of op privé-basis) inbegrepen. Er zijn vanuit de directe omgeving van de lodge vele wandelpaden uitgestippeld langs kleine stroompjes en watervallen die de spectaculaire natuurgidsen hier op hun duimpje kennen. Vanaf de 27 meter hoge hangbrug heeft u spectaculair uitzicht vanaf de boomtoppen op dit uitgestrekte en indrukwekkende stukje natuur.

Gedurende uw verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en worden geserveerd in het schitterende restaurant, waar de chef de sterren van de hemel kookt.Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat