Logo bg white

Verenigde Staten

Westkust Amerika

Beste reistijd februari t/m november

De westkust van Amerika spreekt tot vele tot de verbeelding. Iconische steden zoals Los Angeles & San Francisco in combinatie met schitterende nationale parken, uitstekende wijngebieden en een van de mooiste kustwegen ter wereld maken deze regio tot een geliefde vakantiebestemming!

Schitterende reizen naar de westkust van Amerika!

Tico Reizen verzorgt bijzondere reizen naar de westkust van Amerika. Wanneer u helemaal vanuit Seattle naar San Diego zou reizen dan doorkruist u verschillende staten. Helemaal in het noorden, tegen de Canadese grens, ligt de staat Washington, met als bekendste stad Seattle. Deze stad heeft een rijke muziekgeschiedenis, op deze plek zijn namelijk een hoop muzieklegendes grootgebracht.

Ten zuiden van Washington ligt Oregon. Deze staat staat bekend om haar dramatische kustlijn, de 'Historic Colombia River Highway' en het vooruitstrevende Portland. Portland staat tevens bekend om haar rijke koffie- en biercultuur.

De bekendste staat is zonder twijfel Californië. Wie droomt er niet van om over de wereldberoemde kustweg 'Highway 1' te rijden, te flaneren over Hollywood Boulevard, of Rodeo Drive in de 'City of Angeles', zich te vergapen aan de schoonheid van de iconische Golden Gate Bridge en zich te verwonderen over de grootsheid van El Capitan in het Yosemite National Park. Het is de plek waar de 'Magic Happens' en een bezoek aan deze staat stelt eigenlijk nooit teleur!


Vanaf medio 2020 verzorgt Tico Reizen prachtige reizen naar de Westkust van Amerika!

The Big Sur

De kustweg van Californië staat bekend vanwege haar ongekende schoonheid. The Big Sur is een gebied tussen San Francisco & Los Angeles en in deze regio heeft u fenomenale uitzichten op deze beeldschone kustlijn.

Beste reistijd mei t/m oktober
1 / 7

Wat kunt u van ons verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goed excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een interessante foodie-tour, maak een spectaculaire helikoptervlucht, of woon een sportwedstrijd, of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat