Logo bg white

Verenigde Staten

Westkust Amerika

Beste reistijd februari t/m november

De westkust van Amerika spreekt tot vele tot de verbeelding. Iconische steden zoals Los Angeles & San Francisco in combinatie met schitterende nationale parken, uitstekende wijngebieden en een van de mooiste kustwegen ter wereld maken deze regio tot een geliefde vakantiebestemming!

Schitterende reizen naar de westkust van Amerika!

Tico Reizen verzorgt bijzondere reizen naar de westkust van Amerika. Wanneer u helemaal vanuit Seattle naar San Diego zou reizen dan doorkruist u verschillende staten. Helemaal in het noorden, tegen de Canadese grens, ligt de staat Washington, met als bekendste stad Seattle. Deze stad heeft een rijke muziekgeschiedenis, op deze plek zijn namelijk een hoop muzieklegendes grootgebracht.

Ten zuiden van Washington ligt Oregon. Deze staat staat bekend om haar dramatische kustlijn, de 'Historic Colombia River Highway' en het vooruitstrevende Portland. Portland staat tevens bekend om haar rijke koffie- en biercultuur.

De bekendste staat is zonder twijfel Californië. Wie droomt er niet van om over de wereldberoemde kustweg 'Highway 1' te rijden, te flaneren over Hollywood Boulevard, of Rodeo Drive in de 'City of Angeles', zich te vergapen aan de schoonheid van de iconische Golden Gate Bridge en zich te verwonderen over de grootsheid van El Capitan in het Yosemite National Park. Het is de plek waar de 'Magic Happens' en een bezoek aan deze staat stelt eigenlijk nooit teleur!

USA Westkust reizen en arrangementen

Tico heeft diverse prachtige reizen en arrangementen naar de westkust van de Verenigde Staten voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Westkust reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Verenigde Staten-specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 19.800,– p.p.
Gehele jaar

USA reizen | West Coast Deluxe

Tijdens deze schitterende luxe reis naar de westkust van Amerika, maakt u kennis met de veelzijdige staat Californië. U start de reis ontspannen in de bruisende stad San Francisco. Vervolgens reist u per huurauto naar de wereldberoemde wijnregio Napa Valley, de Big Sur en Santa Barbara. U sluit deze reis af in de magische stad Los Angeles. Onderweg overnacht u in de mooiste accommodaties die in Californië te vinden zijn.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 9.550,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Californië Delight

Tijdens deze schitterende rondreis Californië maakt u kennis met de veelzijdigheid van deze zeer interessante Amerikaanse staat. U start de reis in de magische stad Los Angeles, vanuit waar u met een huurauto in noordelijke richting reist. Santa Barbara, de prachtige natuur rondom The Big Sur, het Yosemite National Park en de wereldberoemde wijnregio van Napa Valley ontbreken niet in dit programma. U sluit deze reis af in de gemoedelijke stad San Francisco.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 9.050,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Westkust & Woestijn Familiereis

Wilt u met het gehele gezin in de zomervakantie naar de Verenigde Staten? Perfect plan! Het weer is uitstekend, het rondreizen met kinderen is per selfdrive zeer gemakkelijk en de bezienswaardigheden zullen indruk maken op zowel jong als oud. U begint de reis in San Francisco en reist hierna naar Yosemite, Carmel by the Sea, Santa Barbara, Los Angeles, Las Vegas en sluit de reis af in de Nationale parken Zion en Capitol Reef. Steden, stranden en natuurparken worden dus op geweldige wijze afgewisseld.

Lees meer

Er zijn voor Westkust nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

San Francisco

San Francisco is een indrukwekkende stad met veel unieke kenmerken. Met haar iconische Golden Gate Bridge en heuvelachtige straten herken je deze stad uit duizenden!

Beste reistijd April t/m oktober
1 / 7

Wat kunt u van ons verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar de Verenigde Staten. De reisspecialisten kennen de aangeboden gebieden goed en uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige reizen naar de Verenigde Staten.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat