Logo bg white

Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa

★★★★+

Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa bij Dalit Beach


Dit exclusieve resort ligt in een natuurreservaat aan de Zuid-Chinese zee op ca. 45 minuten rijden van Kota Kinabalu. Het bestaat uit 2 vleugels waarover de ca. 500 kamers zijn verdeeld. Zo kunt u kiezen uit een verblijf in de familie-geörienteerde Garden Wing of de Ocean Wing, welke meer gericht is op individuele reizigers en koppels. Uw ruime en moderne kamer is van alle gemakken voorzien en beschikt eveneens over een fijn balkon met uitzicht op de omgeving (tuin-, berg- of zeezicht).

Daarnaast beschikt het resort over verschillende zwembaden, een spa, fitnessruimte, een tennis- en golfbaan, 6 restaurants en 2 bars.

Gedurende uw vrije tijd in Dalit Beach is er genoeg te doen. U kunt erop uit trekken en een wandeling maken in het nabijgelegen natuurreservaat, een tocht maken te paard over het strand, fietsen naar een nabijgelegen dorpje of een balletje slaan op de 18-hole golfbaan. Natuurlijk kunt u deze dagen eveneens heerlijk genieten van de uitgebreide faciliteiten van het resort.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat