Logo bg white

Verenigde Staten

Hawaii

Beste reistijd Gehele jaar

Hawaii spreekt voor vele tot de verbeelding. Gouden stranden, tropisch groene regenwouden, vulkanen en buitenaards mooie landschappen. Ook al ligt deze bestemming ver weg, het is absoluut de moeite om in ieder geval eens in uw leven af te reizen naar deze bijzondere plek!

Bijzondere reizen naar Hawaii!

Hawaii is een eilandengroep in de Stille Oceaan. Alle eilanden zijn van vulkanische oorsprong en feit is dat de meest westelijke eilanden het oudste zijn en het meest oostelijke eiland het nieuwste én tevens meest actieve. Er zijn een hoop kleine, onbewoonde eilanden, en daarnaast zijn er ook enkele schitterende grotere eilanden waar u op kunt verblijven en al het moois wat Hawaii te bieden heeft van dichtbij kunt aanschouwen. Het grootste eiland draagt de naam Hawaii, maar wordt ook wel Big Island genoemd. Op dit meest oostelijke eiland zijn de meeste actieve vulkanen te vinden. Dit eiland is, omdat het jonger is, een stuk minder groen dan bijvoorbeeld Maui of Kauai. Het is dan ook aan te bevelen om tijdens een reis meerdere eilanden aan te doen, omdat u op alle eilanden weer een totaal andere ervaring zal hebben.

Hawaii is natuurlijk de uitgelezen bestemming voor een huwelijksreis, maar daarnaast is het ook een geweldige bestemming om met het gezin naar af te reizen, in bijvoorbeeld de zomervakantie. Met uw gezin zit u iedere dag aan het strand, terwijl u zich op korte afstand bevindt van de mooiste nationale parken. De reisafstanden zijn kort, maar tegelijkertijd is uw reis zeer divers. Houdt u van luxe en bijzondere ervaringen? Ook dan is Hawaii een goede keuze. Er zijn enkele schitterende hotels te vinden en daarbij zullen de bijzondere excursies u nog zeker lange tijd bijblijven!Hawaii reizen & arrangementen

Tico heeft diverse prachtige reizen en arrangementen naar Hawaii voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Hawaii reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Verenigde Staten-specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 24.900,– p.p.
Gehele jaar

USA reizen | Hawaii Deluxe

Tijdens deze luxe reis Hawaii verkent u de Big Island en Maui. U verblijft in de mooiste accommodaties die te vinden zijn op Hawaii en tevens maakt u op bijzondere wijze kennis met de adembenemend mooie natuur. U start deze reis in Los Angeles en tevens spendeert u nog enkele dagen in Napa Valley aan het einde van de reis.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 16.700,– p.p.
Gehele jaar

USA reizen | Familiereis Hawaii

Reis met het gehele gezin af naar de droombestemming Hawaii! Om de lange reis te breken spendeert u op de heenreis enkele dagen in de bruisende stad San Francisco en op de terugreis in de magische stad Los Angeles. Op Hawaii bezoekt u verschillende eilanden, welke allen hun eigen karakter hebben.

Lees meer

Er is voor Hawaii nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Wat kunt u van ons verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar de Verenigde Staten. De reisspecialisten kennen de aangeboden gebieden goed en uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige reizen naar de Verenigde Staten.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat