Logo bg white

Via Ferrata Kinabalu National Park

3-daags arrangement Borneo
Prijs op aanvraag
Juni t/m augustus
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Via Ferrata


Voor natuurliefhebbers, actieve reizigers en bergbeklimmers is het Kinabalu National Park een must-visit en de beklimming van Mount Kinabalu, de hoogste berg van Zuidoost-Azië een niet te missen ervaring. De zeer professionele organisatie Mountain Torq voegt nog wat extra adrenaline toe aan de beklimming van Mount Kinabalu. Nadat u de zon heeft zien opkomen vanaf de top, daalt u gezekerd aan stalen kabels via het zgn. ‘Low’s Peak Circuit’ van 3.776 meter naar 3.411 meter. Doet u vooral rustig aan en geniet van de onvergetelijke vergezichten! Al met al bent u zo’n 4-6 uur bezig met deze afdaling. Het ‘Low’s Peak Circuit’ is alleen geschikt voor avontuurlijke reizigers met een goede conditie. Een onvergetelijk onderdeel van uw Borneo avontuur!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Kota Kinabalu – Kinabalu National Park


Vandaag start een avontuurlijk 3-daags arrangement naar het Kinabalu National Park, een hoogtepunt van uw bezoek aan Borneo’s noordelijke staat Sabah. U beklimt gedurende de komende dagen Mount Kinabalu, de hoogste berg van Zuidoost-Azië. Bij het arrangement zijn alle maaltijden inbegrepen, evenals begeleiding door professionele gidsen.’s Ochtends wordt u opgehaald bij uw hotel door een vertegenwoordiger van Mountain Torq bij uw hotel in Kota Kinabalu voor de ca. 2 uur durende transfer het Kinabalu National Park. Aangekomen in het Nationaal Park, wandelt u vanaf de Timpohon poort, gelegen op 1.866 meter boven zeeniveau, naar de Pendant Hut, uw overnachtingsplaats voor de komende nachten. U overnacht vanavond in een eenvoudige berghut (in slaapzalen, gedeeld sanitair)  • ★★ Pendant Hut (2n – vp)

Kinabalu National Park

2
2

2: Beklimming van Mount Kinabalu & Via Ferrata


De dag start vandaag al vroeg! Na een calorierijk ontbijt start u om 02:30 uur het laatste traject naar Kinabalu’s top samen met uw gids. Geniet van een spectaculaire zonsopgang en het prachtige uitzicht, een ware beloning voor uw inspanning. Hierna ontmoet u uw gids bij het afgesproken punt en gaat u gezamenlijk starten met het Via Ferrata programma. Voor beide programma’s is een goede conditie een vereiste, echter is het kortere programma voor een gemiddeld fitte reiziger uitstekend te doen.

U keert rond lunchtijd terug in de Pendant Hut. De rest van de middag bent u vrij om te ontspannen in deze prachtige omgeving.

Zonsopgang Kinabalu National Park

3
3

3: Terug naar het hoofdkwartier van het National Park


Na het ontbijt verlaat u om ca. 08:30 uur de Pendant Hut en wandelt u weer terug naar de Timpohon poort met uw gids waar u rond lunchtijd arriveert (ca. 4 uur). Dit programma eindigt weer bij het hoofdkwartier van het National Park.

U kunt uw reis door Borneo vanuit hier vervolgen naar bv. Sandakan/Sepilok of terug reizen naar Kota Kinabalu. Informeert u bij Tico naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie voor dit arrangement


Voor dit arrangement is de prijs op aanvraag.

Deze reissom is op basis van vol pension, en is inclusief een (retour) transfer naar Kinabalu Nationaal Park, alle overnachtingen in slaapzalen met gedeeld sanitair en is onder begeleiding van een professionele, Engelssprekende gids.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat