Logo bg white

Sukau Rainforest Lodge

★★★+

Sukau Rainforest Lodge aan de Kinabatangan-rivier


Deze schitterende lodge is gelegen aan de Kinabatangan-rivier in de omgeving van Sukau telt ca. 40 kamers, verdeeld over de 'standaard' superior kamers en de luxere Borneo Villa's welke allen zijn uitgerust met zowel een fan als airconditioning. Er is een bar en een restaurant waar alle maaltijden in buffetvorm worden geserveerd.

De lodge is onderdeel van National Geographic's Unique Lodges the World en heeft de bescherming én het behoud van de natuur, duurzaamheid en de ontwikkeling van de lokale gemeenschap hoog in het vaandel staan.

Tijdens uw verblijf maakt u dagelijkse boottochten waarbij u op zoek gaat naar diverse aapsoorten, olifanten en andere dieren die het reservaat hun thuis noemen. Het Kinabatangan-reservaat staat bekend om het rijke en zeer kleurrijke dierenleven. Icoon van dit natuurgebied is toch wel de inheemse Nasalis Larvatus, ofwel de neusaap, een zeer bijzonder beest met zijn grote neus, witte staart en dikke hangbuik. Bij de Menanggol-rivier, een zijtak van de Kinabatangan-rivier, heeft u grote kans deze unieke aap te zien. Met een beetje geluk spot u tijdens uw verblijf ook de bijzondere wilde pygmy-olifanten aan de rivieroevers. Het reservaat is een paradijs voor natuurliefhebbers, ook orang-oetans, gibbons en vele vogelsoorten zijn hier te vinden.


Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat