Logo bg white

Verenigde Staten

New England reizen

Beste reistijd mei t/m november

New England bevindt zich in het uiterste noordoosten van de Verenigde Staten en bestaat uit 6 verschillende staten. De natuur in deze regio is veelzijdig, van ruige bergen, tot schitterende uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en een romantische kustlijn. Veel reizigers bezoeken New England tijdens haar beeldschone Indian Summer.

De meest idyllische regio van de VS: New England

New England is het gebied in het uiterste noordoosten van de Verenigde Staten en bestaat uit 6 staten; Connecticut, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. New England werd in de 17e eeuw gekoloniseerd door de Engelsen, die hier het nieuwe Jeruzalem wilde stichten en hun geloof wilde verspreiden.

De natuur in het noordoosten van New England is adembenemend mooi. Ruige bergen wisselen zich af met een glooiend heuvellandschap, eindeloos veel bossen die zich uitstekend lenen voor buitenactiviteiten en daarnaast natuurlijk ook nog de charmante kustlijn aan de oostkust van de Verenigde Staten.

Het verblijf in de natuur valt perfect te combineren met een bezoek aan het gemoedelijke Boston, wat als de officieuze hoofdstad van New England wordt beschouwd, maar ook met enkele dagen in de indrukwekkende stad New York. New York behoort niet tot New England, maar grenst wel direct aan Connecticut, waardoor het eigenlijk een niet te missen stop wordt in een reis naar New England.
Luxe New England reizen en arrangementen

Tico heeft diverse prachtige luxe reizen en arrangementen naar New England voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Verenigde Staten-specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 12.900,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | New England & New York

Tijdens deze 19-daagse reis verkent u de hoogtepunten van New England. Onderweg verblijft u in de meest charmante accommodaties en laten wij u op unieke wijze kennismaken met de steden en de prachtige natuur die dit gebied rijk is.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar de Verenigde Staten. De reisspecialisten kennen de aangeboden gebieden goed en uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige luxe reizen naar de Verenigde Staten.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat