Logo bg white

Borneo reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Borneo reizen en/of arrangementen.

Zoeken
21 dagen
Vanaf € 4.395,– p.p.
Mei t/m oktober

Borneo reizen | Avontuurlijk Borneo

Borneo is een topbestemming voor actieve en avontuurlijke natuurvakanties! Tijdens deze 21-daagse reis door Borneo worden de zeer actieve onderdelen afgewisseld met een verblijf in prachtige en zeer comfortabele hotels. De perfecte reis voor de avontuurlijke reiziger! Een goede conditie en ervaring met lange(re) wandelingen is een vereiste.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 3.925,– p.p.
Juni t/m augustus

Maleisië reizen | West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige 22-daagse privé rondreis door Maleisië en Borneo. U reist met een privé chaffeur, die tevens u gids zal zijn, langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 3.250,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Nature Delight

Bijzondere 15-daagse korte natuurreis Borneo op maat op individuele basis langs enkele bijzondere hoogtepunten van Noord-Borneo (Sabah). Maak kennis met Borneo’s bijzondere wildlife in Sepilok, het Kinabatangan reservaat en Tabin en sluit uw droomreis af aan de prachtige stranden van het afgelegen eiland Mataking.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 4.795,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Deluxe

Exclusieve 16-daagse luxe reis Borneo door de noordelijke staat Sabah. U verblijft in de mooiste hotels, speciaal geselecteerd op locatie, kleinschaligheid (indien mogelijk), of excellente service en maakt prachtige excursies (op privé-basis) in de natuur!

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 4.250,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Hoogtepunten van Sabah

Spectaculaire 19-daagse Sabah rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van de noordelijke staat Sabah. Bezoek Sabah's mooiste natuurparken en sta oog in oog met Borneo’s unieke wildlife, zowel boven, als onder water!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat