Logo bg white

Borneo reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Borneo reizen en/of arrangementen.

Zoeken
21 dagen
Vanaf € 10.250,– p.p.
maart t/m september

Combinatiereis | Exclusieve vakantie Maleisië & Borneo

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht onderweg in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Mandarin Oriental in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het gerenommeerde Shangri-La Rasa Ria aan Dalit Beach.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 5.350,– p.p.
Mei t/m oktober

Borneo reizen | Avontuurlijk Borneo

Borneo is een topbestemming voor actieve en avontuurlijke natuurvakanties! Tijdens deze 21-daagse reis door Borneo worden de zeer actieve onderdelen afgewisseld met een verblijf in prachtige en zeer comfortabele hotels. De perfecte reis voor de avontuurlijke reiziger! Een goede conditie en ervaring met lange(re) wandelingen is een vereiste.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 6.450,– p.p.
april t/m september

Combinatiereis | Familiereis West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige 22-daagse familiereis door West-Maleisië en Borneo. U reist langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo en overnacht in sfeervolle accommodaties geschikt voor het gehele gezin. Deze reis is perfect te maken in de zomervakantie!

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 6.520,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Deluxe

Schitterende 17-daagse luxe reis Borneo door de noordelijke staat Sabah. U verblijft in de mooiste hotels, speciaal geselecteerd op locatie, kleinschaligheid (indien mogelijk) of excellente service. Tijdens deze bijzondere reis maakt u de meest prachtige excursies (op privé-basis) in de natuur! Het hoogtepunt van deze reis is zonder twijfel het verblijf in de Borneo Rainforest Lodge!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.270,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Delight

Een bijzondere rondreis Borneo langs alle grote hoogtepunten van de staten Sarawak en Sabah. U brengt een bezoek aan de parken Bako, Batang Ai en Mulu en reist naar het Kinabatanganreservaat. U bezoekt Danum Valley, wat voor vele hét hoogtepunt van Borneo is en sluit de reis daarna af aan Dalit Beach.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat