Logo bg white

Borneo reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Borneo reizen en/of arrangementen.

Zoeken
20 dagen
Vanaf € 8.995,– p.p.
april t/m september

Borneo reis | Borneo Delight

Een bijzondere en zeer complete rondreis Borneo langs alle grote hoogtepunten van de staten Sarawak en Sabah. U brengt een bezoek aan de parken Bako, Mulu, reist naar het Kinabatanganreservaat. U bezoekt Danum Valley, wat voor vele hét hoogtepunt van Borneo is en sluit de reis daarna af op het paradijselijke eiland Lankayan. Al het op Borneo aanwezige wildlife passeert de revue. U maakt kennis met o.a. orang-oetans, neusapen, gibbons, olifanten en dolfijnen.

Lees meer
Favoriet
18 dagen
Vanaf € 14.995,– p.p.
april t/m september

Borneo reis | Borneo Deluxe incl. Bawah

Deze schitterende luxe reis Borneo neemt u mee naar de mooiste bezienswaardigheden van de noordelijke staat Sabah waar u verblijft in de beste hotels en lodges, speciaal geselecteerd op locatie en kleinschaligheid (indien mogelijk). U brengt een bezoek aan het Kinabatangan Reservaat, het eeuwenoude oerwoud van Danum Valley en sluit de reis af met een bezoek aan Singapore en een verblijf op een paradijselijke locatie bij het exclusieve Bawah Reserve in Indonesië.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 10.250,– p.p.
maart t/m september

West-Maleisië & Borneo reis

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht onderweg in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Mandarin Oriental in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het gerenommeerde Shangri-La Rasa Ria aan Dalit Beach.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 6.450,– p.p.
april t/m september

Familiereis West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige 22-daagse familiereis door West-Maleisië en Borneo. U reist langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo en overnacht in sfeervolle accommodaties geschikt voor het gehele gezin. Deze reis is perfect te maken in de zomervakantie!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 995,– p.p.
mei t/m september

Borneo arrangement | Duiken bij Sipadan

Voor duikers en snorkelaars is Sipadan de ultieme locatie. U vindt er een zeer indrukwekkende onderwaterwereld die vrijwel nergens ter wereld overtroffen zal worden. Verleng uw reis dan ook met een verblijf in het Sipadan-Kapalai Resort.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat