Logo bg white

Duiken bij Sipadan en Kapalai

4-daags arrangement Borneo
Vanaf € 850,00 p.p.
Mei t/m september
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Duiken bij Sipadan en Kapalai

Jacques Cousteau riep het eiland Sipadan reeds uit tot één van zijn favoriete duikspots ter wereld. Het eiland is eigenlijk een oude vulkaan en reist als een kolom omhoog van de zeebodem. De omliggende wateren zijn dan ook vooral populair bij duikers gezien de enorme diversiteit aan onderwater flora én fauna. U treft hier vooral veel grote dier- en vissoorten als zeeschildpadden, grote scholen barracuda’s en haaien, maar ook de kleinste en meest verfijnde felgekleurde tropische vissen en harde en zachte koralen in tal van kleuren.

Vanwege veiligheidsvoorschriften voor de eilanden voor de kust van oostelijk Sabah, bieden wij momenteel geen verblijf aan op de eilanden Lankayan, Selingan (Turtle), Pom Pom, Mataking, Mabul en Sipadan-Kapalai.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Tawau – Kapalai

Vandaag start uw meerdaagse arrangement naar wellicht één van de meest indrukwekkende duiklocaties ter wereld: het eiland Sipadan, geprezen door duiklegende Jacques Cousteau. Op de luchthaven van Tawau wordt u opgewacht voor uw transfer naar de aanlegsteiger van Semporna, uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilanden Kapalai, Mabul & Sipadan. Per boot reist u naar Kapalai waar u de komende dagen verblijft op basis van volpension. Houdt u er rekening mee dat u voor het duiken/snorkelen bij Sipadan een speciale permit nodig heeft.

Indien u kiest voor een duikarrangement, duikt u vandaag al na aankomst in het prachtige azuurblauwe water rondom de eilanden. Bij een 4-daags (3 nachten) duikarrangement garandeert het Sipadan-Kapalai Resort 1 permit per persoon (voor 1 dag).

  • ★★★ Sipadan Kapalai Dive Resort (3n – vp)

Sipadan Kapalai Resort

2
2

2 & 3: Kapalai & omgeving

Gedurende deze dagen kunt u heerlijk genieten van uw accommodatie. Overdag kunt u onbeperkt snorkelen vanaf de pier van het resort en in de avond kunt u onder het genot van een drankje genieten van de spectaculaire zonsondergangen. Houdt u er rekening mee dat het Kapalai Dive Resort geen strand heeft aangezien het gebouwd is in zee. Naast snorkelen en duiken kunt u ook een kano huren om een mooie tocht over zee te maken.

Indien u kiest voor het duikarrangement maakt u dagelijks 3 georganiseerde duiken vanaf een boot (georganiseerd door het resort). Uitzonderingen zijn de dag van aankomst (maximaal 2 duiken) en dag de dag van vertrek (geen enkele duik).

4
4

4: Kapalai – Tawau

Per boot reist u terug naar Semporna van waar weer een transfer is geregeld naar de luchthaven van Tawau. Hier eindigt uw arrangement. Uiteraard kan Tico dit arrangement voor u opnemen in een veelzijdige rondreis verder over Borneo of zelfs naar West-Maleisië. Onze voorbeeldreizen verschaffen u uitgebreide informatie omtrent de vele mogelijkheden. Indien gewenst, helpen de medewerkers van Tico u graag verder.

Prijsindicatie voor dit Borneo arrangement

Bij een verblijf van 3 dagen / 2 nachten in het Sipadan Kapalai Resort dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 850 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Het arrangement is gebaseerd op volpension, en alle duiken en retour (boot) - transfers vanuit Tawau zijn tevens inbegrepen. Uiteraard kunt u ook korter of langer verblijven in het Sipadan Kapalai Resort. Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten. Bent u geen duiker maar wilt u erg graag verblijven in Sipadan? Vraag Tico naar de mogelijkheden.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Borneo reizen. Zij kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat