Logo bg white

Duiken bij Sipadan

4-daags arrangement Borneo
Prijs op aanvraag
mei t/m september
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Duiken bij Sipadan


Jacques Cousteau riep het eiland Sipadan reeds uit tot één van zijn favoriete duikspots ter wereld. Het eiland is eigenlijk een oude vulkaan en rijst als een kolom omhoog van de zeebodem. De omliggende wateren zijn dan ook vooral populair bij duikers gezien de enorme diversiteit aan onderwater flora én fauna. U treft hier vooral veel grote dier- en vissoorten als zeeschildpadden, grote scholen barracuda’s en haaien, maar ook de kleinste en meest verfijnde felgekleurde tropische vissen en harde en zachte koralen in tal van kleuren.

Vanwege veiligheidsvoorschriften voor de eilanden voor de kust van oostelijk Sabah, bieden wij momenteel geen verblijf aan op de eilanden Kapalai en Mabul (evenals Pom Pom en Mataking en andere eilanden in de omgeving van Semporna/Tawau).

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Tawau – Kapalai


Op de luchthaven van Tawau start dit meerdaagse arrangement naar wellicht één van de meest indrukwekkende duiklocaties ter wereld: het eiland Sipadan, geprezen door duiklegende Jacques Cousteau.

U wordt opgewacht op de luchthaven en naar de aanlegsteiger van Semporna gebracht, uitvalsbasis voor een bezoek aan de eilanden Kapalai, Mabul & Sipadan. Per boot reist u naar Kapalai waar u de komende dagen verblijft op basis van volpension.

Houdt u er rekening mee dat u voor het duiken/snorkelen bij Sipadan een speciale permit nodig heeft.

* Indien u kiest voor een duikarrangement, duikt u vandaag al na aankomst in het prachtige azuurblauwe water rondom de eilanden. Bij een 4-daags (3 nachten) duikarrangement garandeert het Sipadan-Kapalai Resort 1 permit per persoon (voor 1 dag).

  • ★★★ Sipadan Kapalai Dive Resort (3 nachten)

Sipadan Kapalai Resort

2
2

2 & 3: Kapalai & omgeving


Gedurende deze dagen maakt u dagelijks 3 georganiseerde bootduiken bij o.a. Kapalai. Uitzonderingen zijn de dag van aankomst (maximaal 2 duiken) en dag de dag van vertrek (geen enkele duik). Bij uw verblijf is 1 duikpermit bij Sipadan inbegrepen en mocht het lukken om er meerdere voor u te bemachtigen, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Tijdens uw vrije uurtjes kunt u genieten van uw accommodatie. U kunt onbeperkt snorkelen vanaf de pier en in de avond kunt u onder het genot van een drankje genieten van de spectaculaire zonsondergang. Houdt u er rekening mee dat het Kapalai Dive Resort geen strand heeft aangezien het gebouwd is in zee. Naast snorkelen en duiken kunt u ook gaan kanoën op zee.

4
4

4: Kapalai – Tawau


Per boot reist u terug naar Semporna van waar weer een transfer is geregeld naar de luchthaven van Tawau.

Prijsindicatie voor dit Borneo arrangement


Voor een verblijf van 4 dagen / 3 nachten in het Sipadan Kapalai Resort is de prijs op aanvraag.

Inbegrepen

Het duikarrangement is inclusief volpension, alle duiken en retour (boot) - transfers vanuit Tawau. Uiteraard kunt u ook korter of langer verblijven in het Sipadan Kapalai Resort. Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten.

Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Borneo

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?


De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Borneo reizen. Zij kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat