Logo bg white

Verenigde Staten

Rocky Mountains Reizen

Beste reistijd april t/m november

De majestueuze Rocky Mountains geven het gevoel in het ware Amerika te zijn beland. Het adembenemend mooie landschap van o.a. Wyoming, Montana, Utah & Colorado zullen zonder twijfel een onuitwisbare indruk op u achterlaten. In deze staten zijn tevens de meest bijzondere accommodaties van het land te vinden!

Unieke reizen naar de Majestueuze Rocky Mountains!

De Rocky Mountains streken zich uit van de staat New Mexico helemaal door tot Brits-Columbia in Canada. De natuur in de Rocky Mountains is van ongekende schoonheid en het is dan ook niet vreemd dat hier vele nationale parken te vinden zijn. Onder Andere de staten Montana, Wyoming, Utah & Colorado zijn onderdeel van dit gebied en staan allen bekend om hun schitterende natuur. Reizigers die dol zijn op het buitenleven kunnen hier hun hart ophalen, maar ook de reizigers die van luxe en bijzondere accommodaties houden zijn in deze staten aan het goede adres.

Het Amangiri is voor vele de kerst op de taart. De ligging van deze accommodatie in combinatie met het schitterende design zorgen voor de nodige magie. Brush Creek Ranch & de Ranch at Rock Creek bieden beide een unieke ervaring waarbij u het gevoel zal hebben in het ware Amerika te zijn.

De hoogtepunten in bovengenoemde staten zijn eindeloos. Het Yellowstone National Park, Monument Valley, het Zion National Park, de Horseshoe Bend en de Antelope Canyon zijn voor vele het meest bekend, maar er zoveel meer te ontdekken. Denk daarbij aan plekken als het Grand Teton National Park, of het Craters of the Moon National Monument & Preserve. Ook het landschap hier zal een diepe indruk achterlaten!


Vanaf medio 2020 start Tico met het organiseren van reizen naar de Verenigde Staten. Tegen deze tijd vindt u voorbeeldreizen en unieke arrangementen op onze website ter inspiratie!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat