Logo bg white

Verenigde Staten

Rocky Mountains reizen

Beste reistijd april t/m november

De majestueuze Rocky Mountains geven het gevoel in het ware Amerika te zijn beland. Het adembenemend mooie landschap van o.a. Wyoming, Montana, Utah & Colorado zullen zonder twijfel een onuitwisbare indruk op u achterlaten. In deze staten zijn tevens de meest bijzondere accommodaties van het land te vinden!

Unieke reizen naar de majestueuze Rocky Mountains!

De Rocky Mountains streken zich uit van de staat New Mexico helemaal door tot Brits-Columbia in Canada. De natuur in de Rocky Mountains is van ongekende schoonheid en het is dan ook niet vreemd dat hier vele nationale parken te vinden zijn. Onder andere de staten Montana, Wyoming, Arizona, Utah & Colorado zijn onderdeel van dit gebied en staan allen bekend om hun schitterende natuur. Reizigers die dol zijn op het buitenleven kunnen hier hun hart ophalen, maar ook de reizigers die van luxe en bijzondere accommodaties houden zijn in deze staten aan het goede adres.

Het Amangiri is voor vele de kers op de taart. De ligging van deze accommodatie in combinatie met het schitterende design zorgen voor de nodige magie. Brush Creek Ranch & de Ranch at Rock Creek bieden beide een unieke ervaring waarbij u het gevoel zal hebben in het ware Amerika te zijn.

De hoogtepunten in bovengenoemde staten zijn eindeloos. Het Yellowstone National Park, Monument Valley, het Zion National Park, de Horseshoe Bend en de Antelope Canyon zijn voor vele het meest bekend, maar er is zoveel meer te ontdekken. Denk daarbij aan plekken als het Grand Teton National Park, of het Craters of the Moon National Monument & Preserve. Ook het landschap hier zal een diepe indruk achterlaten!


USA Rocky Mountains reizen en arrangementen

Tico heeft diverse prachtige reizen en arrangementen naar de Rocky Mountains voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Verenigde Staten-specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 23.400,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Luxe 'Wild West' autoreis

Tijdens deze luxe autoreis door het Wilde Westen van Amerika verkent u de meest indrukwekkende hoogtepunten, zoals het Zion National Park, het wereldberoemde Monument Valley & de prachtige Brush Creek Ranch . Onderweg verblijft u in werkelijk schitterende accommodaties, met als hoogtepunten het Amangiri & The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 32.250,– p.p.
mei t/m september

USA reizen | Luxe rondreis Rocky Mountains

Tijdens deze adembenemend mooie luxe rondreis door de Rocky Mountains bezoekt u o.a. de vooruitstrevende stad Portland, het buitenaards mooie Yellowstone National Park, het schitterende Grand Teton National Park, maar ook drogere, maar tevens prachtige gebieden zoals Monument Valley komt aan bod in deze luxe Rocky Mountains rondreis. Deze reis sluit af in het fantastische Amangiri.

Lees meer

Er zijn voor Rocky Mountains nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Grand Canyon

De schitterende Grand Canyon spreekt voor veel mensen tot de verbeelding. U kunt dit indrukwekkende national park al wandelend verkennen, of u kunt een vluchtje met een helikopter boeken om zo dit natuurspektakel vanuit de lucht te kunnen bewonderen.

Beste reistijd april t/m juni + september & oktober
1 / 7

Wat kunt u van ons verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar de Verenigde Staten. De reisspecialisten kennen de aangeboden gebieden goed en uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige reizen naar de Verenigde Staten.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat