Logo bg white

Verenigde Staten

Florida reizen

Beste reistijd december t/m april

Het prachtige Florida wordt ook wel de 'Sunshine State' genoemd en is dan ook niet voor niets een populaire plek om te overwinteren. De tropische sfeer in de Keys, de ruige natuur in de Everglades, en de bruisende art deco-stad Miami zijn het perfecte recept voor een ultieme winterescape.

De Sunshine State!

Het zonnige Florida is gesitueerd in het zuidoosten van de Verenigde Staten aan zowel de Atlantische Oceaan, als de Golf van Mexico. Het is een populaire plek om voor lange tijd te overwinteren, maar ook de ideale bestemming om er even te ontsnappen aan de Europese winter. Verwacht naast zonnig weer ook een verrassend aanbod aan bijzondere en veelzijdige ervaringen. In de Florida Keys treft u stranden en eindeloos veel schitterende uitzichten op azuurblauwe zee. En niet te vergeten, u treft hier doorgaans vaak adembenemend mooie zonsondergangen.
Op een steenworp afstand van dit tropische paradijs bevindt zich de bruisende stad Miami, een ware cultuurmengelmoes die al uw zintuigen zal prikkelen. Net buiten Miami bevinden zich het Everglades National Park, wat een subtropisch moerasgebied is en waar u dus kunt genieten van een opmerkelijk stukje natuur.

Wanneer u besluit met het gezin af te reizen naar Florida dan zal Orlando beslist een schot in de roos zijn voor uw kinderen. Hier bevinden zich enkele van 's werelds meest indrukwekkende themaparken. Ook een bezoek aan het Kennedy Space Center is een 'must-do' voor jong en oud.

Tico verzorgt schitterende luxe reizen naar Florida voor ieder type reisgezelschap. Onze specialist stelt graag een offerte op maat voor u op.

Luxe Florida reizen en arrangementen

Tico heeft diverse prachtige luxe reizen en arrangementen naar Florida voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Verenigde Staten-specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
10 dagen
Vanaf € 17.900,– p.p.
december t/m april

USA reizen | Florida Deluxe

Tijdens deze luxe reis Florida verblijft u in de twee meest exclusieve accommodaties, terwijl u het zuiden van deze zonovergoten staat verkent. U verkent het veelzijdige Miami en het nabij gelegen Everglades National Park, om vervolgens uw laatste dagen te spenderen in het luxueuze Little Palm Island.

Lees meer

Er is voor Florida nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Wat kunt u van ons verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen naar de Verenigde Staten. De reisspecialisten kennen de aangeboden gebieden goed en uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van onze prachtige luxe reizen naar de Verenigde Staten.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat