Verenigde Staten

De Verenigde Staten, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Ook als het op reizen aankomt! De diversiteit in landschap is ongekend, de steden zijn iconisch en de cultuur is fascinerend. De grootsheid van dit land met al haar prachtige hoogtepunten is weergaloos!

Fraukje van Nes • Reisexpert Verenigde Staten

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Mooiste voorbeeldreizen en arrangementen in de Verenigde Staten

Onderstaand een mooi overzicht met de meest bijzondere reizen naar de Verenigde Staten.

17 dagen
Vanaf € 15.400,– p.p.
Gehele jaar

USA reizen | West Coast Deluxe

Tijdens deze schitterende luxe reis naar de westkust van Amerika, maar u kennis met de veelzijdige staat Californië. U start de reis ontspannen in de bruisende stad San Francisco. Vervolgens reist u per huurauto naar de wereldberoemde wijnregio Napa Valley, de Big Sur en Santa Barbara. U sluit deze reis af in de magische stad Los Angeles. Onderweg overnacht u in de mooiste accommodaties die in Californië te vinden zijn.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 13.750,– p.p.
mei t/m oktober

USA reizen | Luxe 'Wild West' autoreis

Tijdens deze luxe autoreis door het Wilde Westen van Amerika verkent u de meest indrukwekkende hoogtepunten, zoals het Zion National Park, het wereldberoemde Monument Valley & de prachtige Brush Creek Ranch . Onderweg verblijft u in werkelijk schitterende accommodaties, met als hoogtepunten het Amangiri & The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 15.900,– p.p.
Gehele jaar

USA reizen | Hawaii Deluxe

Tijdens deze luxe reis Hawaii verkent u de Big Island en Maui. U verblijft in de mooiste accommodaties die te vinden zijn op Hawaii en tevens maakt u op bijzondere wijze kennis met de adembenemend mooie natuur. U start deze reis in Los Angeles en tevens spendeert u nog enkele dagen in Napa Valley aan het einde van de reis.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 4.625,– p.p.
Gehele jaar

USA arrangement | Exclusief verblijf Amangiri

Het Amangiri biedt een van de meest bijzondere en exclusieve ervaringen wereldwijd. Deze accommodatie is een graag bezocht hotel door de 'rich & famous' en dit is zeker niet voor niets. De adembenemend mooie ligging in combinatie met het zeer bijzondere design van het Amangiri en service van topklasse maakt deze plek werkelijk uniek!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.350,– p.p.
mei t/m oktober

USA arrangement | Authentieke Brush Creek Ranch

Wanneer u naar de Verenigde Staten afreist dan mag een verblijf in een authentieke ranch eigenlijk niet ontbreken in uw programma. Brush Creek Ranch behoort tot de meest unieke ranches van het land en een verblijf hier zal zonder twijfel diepe indruk op uw achter laten.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van uw facinerende reis naar de Verenigde Staten!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goed excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een interessante foodie-tour, maak een spectaculaire helikoptervlucht, of woon een sportwedstrijd, of awardshow bij.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Beste reistijd voor alle reisgebieden in de Verenigde Staten

Bij het plannen van uw reis is het altijd belangrijk rekening te houden met het weer. Wij informeren u graag over de beste reistijd per gebied in de Verenigde Staten.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat