Logo bg white

Incentive reizen Sri Lanka

Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
Het gehele jaar

Prachtige groepsreizen of incentive reizen Sri Lanka

Wij bij Tico helpen u graag met de organisatie van een schitterende (zakelijke) groepsreis of incentive reis Sri Lanka! In overleg stellen wij graag de perfecte incentive reis Sri Lanka voor u samen waarbij er veel mogelijkheden zijn en wij rekening houden met uw wensen. Zoals u van ons gewend bent, kunt u rekenen op deskundige en snelle service. Ter plaatse werken wij samen met goede agenten zodat het voor u enkel nog een kwestie is van genieten. Sinds 1993 zijn wij specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd. U kunt dan ook rekenen op een unieke incentive reis Sri Lanka voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep, tot in de puntjes verzorgd!

Sri Lanka is een heerlijke diverse bestemming. Zo vind je in Sri Lanka een afwisseling van cultuur, natuur en ontspanning. Bezoek samen de interessante eeuwenoude ruïnes, beklim bergen of ga op zoek naar wildlife in de verschillende nationale parken. Sri Lanka kent ook prachtige uitgestrekte stranden en uiteraard heel erg lekker eten! De perfecte afwisseling voor uw incentive reis!

Waarom uw groeps- of incentive reis Sri Lanka laten organiseren door Tico?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Dat begrijpen wij volkomen. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw incentive reis Sri Lanka, welke tot in de puntjes is verzorgd.

Genieten in uw eigen gezelschap

Er rest u niets anders dan te genieten van uw fantastische incentive reis. De reis is tot in de puntjes georganiseerd dus het gezelschap kan zonder moeite het land, de bezienswaardigheden en de lokale keuken verkennen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat