Logo bg white

Luxe reis Sri Lanka 'Deluxe'

16-daagse rondreis door Sri Lanka
Vanaf € 10.500,00 p.p.
november t/m maart
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Luxe reis Sri Lanka

Vliegtuig
Over land
Boot

Prijsindicatie luxe reis Sri Lanka


Voor deze 16-daagse luxe reis Sri Lanka dient u rekening te houden met een reissom vanaf € 10.500 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Inbegrepen


In bovengenoemde reissom zijn alle vluchten in Economy Class*, het benodigde transport op privé-basis, alle accommodaties inclusief ontbijt en de in het programma vermelde excursies inbegrepen. Deze luxe reis Sri Lanka is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.

* Indien u graag Premium Economy, Business Class of First Class wenst te reizen, dan horen we dit graag. Mocht de voorkeur uitgaan naar een specifieke luchtvaartmaatschappij, dan is dit uiteraard ook geen enkel program. Wij passen het voorstel met alle plezier voor u aan zodat uw ideale familiereis Sri Lanka ontstaat.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Sri Lanka

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom u kiest voor Tico Reizen

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat