De exclusieve tenten van Karpaha Sands


Op ongeveer 20 minuten rijden van de iets bekendere 'badplaats' Passikudah aan de schitterende oostkust van Sri Lanka, bevindt zich aan een prachtig verlaten strand aan het einde van een zandweg deze absolute parel: de exclusieve tenten van Karpaha Sands.

Dit kleinschalige tentenkamp bestaat uit slechts 17 exclusieve en schitterend gedecoreerde tenten. U kunt kiezen uit een tent met wat meer privacy en met uitzicht op de oude kokospalmplantage ('Kolaya suite') of een prachtige tent óp het strand met direct uitzicht op zee ('Palam suite'). Voor families zijn er daarnaast ook tenten met 2 slaapkamers (de zgn. 'Seed suites').

De lodge is gebouwd én wordt gerund in harmonie met haar omgeving. Voor haar gasten is er daarnaast een aangenaam restaurant met uitzicht op zee, een lounge, bibliotheek en een spa, waar u terecht kunt voor een welverdiende massage of andere behandeling.


Locatie


De oostkust is ongerept en wordt nog altijd door maar weinig bezoekers aangedaan. Jarenlang was dit deel van het land afgesloten van de buitenwereld door de hevige burgeroorlog die hier woedde. En ondanks het feit dat deze oorlog inmiddels in een ver verleden ligt, komt het toerisme nog altijd lastig op gang. U treft hier dus nog een authentieke en rustige strandlocatie.

De stranden zijn hier aan de oostkust hagelwit en langgerekt en worden omzoomd door grote aantallen palmbomen. Het toerisme is hier zeer kleinschalig; verwacht dan ook zeker breed aanbod aan lokale restaurants, winkeltjes of een bruisende badplaats. Er zijn weinig activiteiten. U komt hier puur voor een aangenaam rustpunt in de reis op een paradijselijke locatie.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat