Logo bg white

Ahaspokuna Bush Walks Camp Sri Lanka

4-daags arrangement Sri Lanka
Vanaf € 645,00 p.p.
december t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Ahaspokuna: exclusief kamperen in Sri Lanka

Het Ahaspokuna Bush Walks Camp is een zeer bijzondere accommodatie gelegen in de natuurrijke omgeving Ahaspokuna tussen het Horton Plains en het Udawalawe National Park. Dit exclusieve kamp is enkel te voet te bereiken en bestaat uit 3 comfortabele tenten, allen uitgerust met eigen sanitair.

Bij uw verblijf zijn alle maaltijden en geselecteerde drankjes inbegrepen. Evenals de verschillende wandelingen onder begeleiding van een naturalist. Uw eigen accommodatie beschikt over een buiten bed waar u overdag heerlijk in de zon kan ontspannen en 's avonds van de sterrenhemel kunt genieten.

Indien u houdt van wandelen, avontuur en exclusiviteit dan is een verblijf in Ahaspokuna een onvergetelijke toevoeging aan uw reis door Sri Lanka!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

Aankomst Ahaspokuna

Vandaag arriveert u in het bijzondere Ahaspokuna Bush Walks Camp. Vanaf de parkeerplaats is het nog zo’n 20 minuten lopen naar het kampement. Tijdens deze wandeling hoeft u zich geen zorgen te maken over de bagage. Uw bagage wordt naar het kamp gebracht door een van de porters. U verblijft de komende nachten in een zeer exclusief kampement, voorzien van al het comfort. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, wandelingen (in een klein groepje) en geselecteerde drankjes inbegrepen.

Na een heerlijke lunch kunt u ontspannen of u kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan de ca. 3 uur durende boswandeling. De wandeling voert u door de bosrijke omgeving. U sluit de middag af bij een uitzichtpunt waar u een prachtig zicht heeft op de ondergaande zon. U dineert vanavond bij het kampvuur onder een sterrenhemel.

  • ★★★ Ahaspokuna Bush Walks Camp (3n)

Uw comfortabele tent

2
2

2 & 3: Ahaspokuna

Vrije dagen in deze natuurrijke omgeving die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt deelnemen aan de activiteiten en wandelingen die georganiseerd worden door de accommodatie (inbegrepen) of helemaal tot rust komen in bij uw accommodatie in deze heerlijke rustgevende omgeving.

‘s Ochtends vroeg kunt u deelnemen aan een ca. 1 uur durende wandeling. Dit is een heerlijke actieve manier om de dag te beginnen waarbij u het wildleven wakker ziet worden. Na de wandeling kunt u genieten van een heerlijk ontbijt. In de loop van de ochtend kunt u deelnemen aan een 3 uur durende wandeling door graslanden en het bos. Indien het weer het toelaat kunt u een verfrissende duik nemen op de top van de Gan Ella Waterval. Bij terugkomst in het kamp staat er een smakelijke lunch op u te wachten. Na de lunch heeft u de tijd om heerlijk te ontspannen en te genieten van uw accommodatie in deze natuurrijke omgeving.

‘s Avonds kunt u deelnemen aan een ca. 3 uur durende avondwandeling.

Ontspannen bij het kampvuur

4
4

4: Einde van uw Ahaspokuna arrangement

Vanochtend kunt u voor het ontbijt nog deelnemen aan een wandeling. Na het ontbijt maakt u zich klaar voor de ca. 5 kilometer lange wandeling terug naar de parkeerplaats. Houdt u er rekening mee dat dit een andere en langere wandeling is dan wanneer u in het kamp arriveerde. U vervolgt uw reis door Sri Lanka, einde van uw Ahaspokuna Bush Walks Camp arrangement.

Prijsindicatie voor een verblijf in het Ahaspokuna Bush Walks Camp Sri Lanka

Voor dit 4-daagse Ahaspokuna Bush Walks Camp arrangement geldt een indicatie reissom van € 645 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van all inclusive. Deze prijsindicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen in het Ahaspokuna Bush Walks Camp voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Sri Lanka.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Sri Lanka

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Sri Lanka?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Sri Lanka. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat