Logo bg white

Wild Coast Tented Lodge

★★★★+

Het ultieme safarigevoel bij de Wild Coast Tented Lodge


Yala is wellicht Sri Lanka's bekendste en ook meest populaire nationale park en er zijn ontzettend veel soorten accommodaties waaruit u kunt kiezen. De werkelijk schitterende Wild Coast Tented Lodge (net als Ceylon Tea Trails onderdeel van de sublieme hospitalitygroep Resplendent Ceylon) is echter beslist onze favoriet.

Dit luxueuze tentenkamp is spectaculair gelegen op een plek waar de jungle samenkomt bij een ongerept strand aan de Indische Oceaan en waar de ruige zee woest tegen de kliffen beukt. De architectuur van het complex (en dan moet name van het openluchtrestaurant) is beslist indrukwekkend te noemen en heeft dan ook niet voor niets al meerder prijzen gewonnen. Door het vele gebruik van hout en bamboe gaat ze volledig op in haar omgeving.

De 28 safaritenten zijn gewoonweg schitterend en hun ontwerp is dan ook geïnspireerd op de safaritenten in Afrika. Het interieur is hoogwaardig en buitengewoon luxe, van de zeer comfortabele bedden tot de schitterende koperen badkuip. In uw vrije uurtjes kunt u ontspannen bij het aangename buitenzwembad met uitzicht op de Indische Oceaan of een heerlijke massage boeken in de spa.


All-Inclusive


Uw verblijf is op All-Inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes (van een glas witte wijn bij de lunch tot een lekkere cocktail bij de dagelijkse 'sundowner' aan zee), onbeperkte wasseretteservice en een dagelijkse jeepsafari(ofwel in de vroege ochtend, of in de namiddag) is dan ook inbegrepen. Alleen voor wat aanvullende activiteiten en services (zoals een behandeling in de spa) dient u ter plekke bij te betalen.

Favoriet voor gezinnen


We zijn ervan overtuigd dat iedereen gelukkig wordt van een verblijf in de Wild Coast Tented Lodge. Maar deze accommodatie is wellicht het meest geschikt voor gezinnen. Reist u met kinderen tot 12 jaar, dan is een verblijf in één van de Family Cocoon Suites fantastisch. Hier is een exclusieve safaritent (geschikt voor 2 volwassenen) middels een loopbrug verbonden met een iets kleiner (maar minstens zo charmant!) exemplaar voor de kinderen (de zgn. 'urchin'). Koppels verblijven in één van de Cocoon Suites (met of zonder plungepool).

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat