Logo bg white

Hotels in Sri Lanka

Alle hotels in Sri Lanka op een rij.

Op zoek naar het perfecte hotel

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte hotel te vinden.

Zoeken
★★★+

Trincomalee | Uga Jungle Beach

Het stijlvolle en kleinschalige Uga Jungle Beach ligt in de omgeving van Trincomalee aan de oostkust van Sri Lanka aan een schitterend verlaten zandstrand en is volledig opgebouwd uit natuurlijke materialen waardoor ze volledig lijkt te verdwijnen in haar natuurlijke omgeving. Het is een heerlijke locatie om enkele dagen te spenderen tijdens uw reis door Sri Lanka.

Lees meer
★★★★+

Ahungalla | Ahu Bay

Op nog geen 2 uur rijden van Colombo's internationale luchthaven aan de zuidkust van Sri Lanka bevindt zich Ahu Bay, een kleinschalig en zeer exclusief boutique hotel direct aan het prachtige strand van Ahungalla. Dit heerlijke hotel is uitgerust met al het comfort en is de ultieme locatie om uw Sri Lanka reis te starten óf te eindigen!

Lees meer
★★★★+

Yala National Park | Wild Coast Tented Lodge

Met stip één van de mooiste accommodaties van het land: de Wild Coast Tented Lodge. Dit spectaculaire kampement bestaande uit werkelijk schitterende en zeer luxueuze safaritenten ligt direct aan de ruige zuidkust op slechts enkele minuten van Sri Lanka's bekendste nationale park Yala. Vooral voor gezinnen is deze accommodatie perfect.

Lees meer
★★★★★

Hatton | Ceylon Tea Trails

De prachtige 5 bungalows van Ceylon Tea Trails zijn (wat ons betreft!) zonder twijfel Sri Lanka's mooiste accommodaties. Ze zijn gelegen in de hooglanden van Sri Lanka en worden ieder omringd door eindeloze theeplantages. Iedere bungalow kent een eigen karakter, is tot in detail verzorgd en wordt subliem gerund door een team van zeer professionele gastheren en dames.

Lees meer
★★★★

Kalkudah | Karpaha Sands

Sri Lanka's prachtige oostkust kent maar weinig mooie verblijven en Karpaha Sands, een kleinschalig hotel bestaande uit slechts een aantal zeer comfortabele tenten is beslist een pareltje. Verblijf aan het met palmen omzoomde zandstrand en geniet van deze paradijselijke plek.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat