Logo bg white

Sri Lanka reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Sri Lanka reizen en/of arrangementen.

Zoeken
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
Het gehele jaar

Sri Lanka reizen | Sri Lanka groepsreis

Sri Lanka is een zeer diverse bestemming, je vindt hier een afwisseling van cultuur, natuur en ontspanning. Zo heeft Sri Lanka eeuwenoude interessante ruïnes, prachtige bergen, wildlife en paradijselijke stranden. Beklim samen de Sigiriya rots waar ooit een paleis op stond. Of wandel naar Little Adams's Peak, gelegen in de bergen nabij Ella.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.995,– p.p.
April t/m september

Sri Lanka reizen | Treasures of Nature

Bijzondere natuurreis door Sri Lanka met uw eigen chauffeur waarbij vooral gefocust wordt op de spectaculaire natuur. U gaat op safari in de zeer ongerepte parken Wilpattu en Gal Oya, verblijft aan de prachtige stranden van Trinco en reist deels per trein door de hooglanden bij Ella en Nuwara Eliya.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 5.795,– p.p.
November t/m maart

Sri Lanka reizen | Sri Lanka Deluxe

Exclusieve luxe reis Sri Lanka waarbij u verblijft in bijzondere en unieke accommodaties. Samen met uw privé-gids reist u naar de Culturele Driehoek, Kandy, Nuwara Eliya en bezoekt de historische VOC stad Galle aan de zuidkust. De reis wordt afgesloten aan de zuidkust in een prachtig resort aan zee.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.450,– p.p.
April t/m september

Sri Lanka reizen | Sri Lanka Delight

Deze prachtige en veelzijdige rondreis Sri Lanka met uw eigen chauffeur laat u kennis maken met de mooiste bezienswaardigheden van het land. Ga op safari in het ongerepte Wilpattu National Park en geniet van de schitterende stranden aan de oostkust.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 250,– p.p.
November t/m april

Sri Lanka arrangement | Sinharaja reservaat

Het Sinharaja reservaat is Sri Lanka’s laatste stukje tropisch regenwoud en ligt in het zuiden van het land. U verblijft hier in een bijzondere ecolodge met een spectaculaire locatie tussen de theeplantages, grenzend aan het regenwoud van het Sinharaja reservaat.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat