Logo bg white

Sri Lanka reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Sri Lanka reizen en/of arrangementen.

Zoeken
19 dagen
Vanaf € 3.725,– p.p.
juni t/m augustus

Sri Lanka reizen | Familiereis Sri Lanka zomervakantie

Deze familiereis laat u in een tijdsbestek van 19 dagen op een kindvriendelijke manier kennismaken met het mooie Sri Lanka. U verblijft in prachtige accommodaties en maakt interessante excursies die speciaal voor kinderen zijn geselecteerd. De reis start nabij Colombo waarna u naar het havenplaatsje Galle reist. Hierna bezoekt de hooglanden van Sri Lanka in de omgeving van Ella en het minder bekende Gal Oya National Park. U reist u verder naar het kustplaatsje Passikudah waar u heerlijk kunt ontspannen aan het strand alvorens u naar de Culturele Driehoek afreist. U eindigt deze reis nabij het Wilpattu National Park waar u een aantal prachtige safari's maakt!

Lees meer
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
Het gehele jaar

Sri Lanka reizen | Sri Lanka groepsreis

Sri Lanka is een zeer diverse bestemming, je vindt hier een afwisseling van cultuur, natuur en ontspanning. Zo heeft Sri Lanka eeuwenoude interessante ruïnes, prachtige bergen, wildlife en paradijselijke stranden. Beklim samen de Sigiriya rots waar ooit een paleis op stond. Of wandel naar Little Adams's Peak, gelegen in de bergen nabij Ella.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.995,– p.p.
April t/m september

Sri Lanka reizen | Treasures of Nature

Bijzondere natuurreis door Sri Lanka met uw eigen chauffeur waarbij vooral gefocust wordt op de spectaculaire natuur. U gaat op safari in de zeer ongerepte parken Wilpattu en Gal Oya, verblijft aan de prachtige stranden van Trinco en reist deels per trein door de hooglanden bij Ella en Nuwara Eliya.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 5.795,– p.p.
November t/m maart

Sri Lanka reizen | Sri Lanka Deluxe

Exclusieve luxe reis Sri Lanka waarbij u verblijft in bijzondere en unieke accommodaties. Samen met uw privé-gids reist u naar de Culturele Driehoek, Kandy, Nuwara Eliya en bezoekt de historische VOC stad Galle aan de zuidkust. De reis wordt afgesloten aan de zuidkust in een prachtig resort aan zee.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.450,– p.p.
April t/m september

Sri Lanka reizen | Sri Lanka Delight

Deze prachtige en veelzijdige rondreis Sri Lanka met uw eigen chauffeur laat u kennis maken met de mooiste bezienswaardigheden van het land. Ga op safari in het ongerepte Wilpattu National Park en geniet van de schitterende stranden aan de oostkust.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat