Logo bg white

Santani Wellness Kandy

★★★★+

Santani Wellness


Dit prachtige hotel ligt werkelijk spectaculair in het heuvelachtige landschap in de omgeving van Kandy in het centrale deel van Sri Lanka en is een fantastisch onderdeel van een reis door Sri Lanka wanneer u op zoek bent naar een rustpunt, een plek voor yoga, meditatie en bezinning. Zeker na enkele dagen te hebben gespendeerd bij de druk bezochte eeuwenoude tempels van Pollonaruwa, Sigiriya en Dambulla, is een verblijf in het minimalistische Santani waar u wordt omringd door tropische bossen, rijstvelden en theeplantages een verademing.

U bevindt zich hier op een hoogte van ca. 850 meter boven zeeniveau en de lucht is beduidend frisser dan in de laaglanden. Het regent er meer dan in de rest van Sri Lanka met maar liefst 2 moessonseizoenen. Santani werd geheel in harmonie met de omgeving gebouwd en kent een zeer minimalistisch design met grote raampartijen voor die ongekend prachtige connectie tussen binnen en buiten. Bij voorkeur selecteren we een verblijf in één van de schitterende mountain view chalets met een adembenemend uitzicht op de omgeving wat de rust alleen maar ten goede zal komen.

Bij uw verblijf in Santani zijn alle gezonde met zorg door de chef bereide maaltijden inbegrepen, evenals dagelijkse (90 minuten durende) spabehandelingen, dagelijkse Hatha-yogalessen (in groepsverband) zowel in de ochtend áls de avond, toegang tot de sauna, stoombad en zoutwaterbad en begeleide wandelingen in de natuur inbegrepen.

Locatie van Santani Wellness


Houd er rekening mee dat Kandy zelf op ongeveer 1 uur rijden ten westen van Santani is gelegen. De stad laat zich dan ook niet heel gemakkelijk bezoeken vanuit Santani. We adviseren u natuurlijk graag bij het samenstellen van uw ideale Sri Lanka reis.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat