Logo bg white

W15 Hanthana Estate

★★★★+

Elegantie in de heuvels van Kandy


Op ongeveer 20 minuten rijden ten zuiden van Kandy in Centraal-Sri Lanka bevindt zich het exclusieve en zeer kleinschalige W15 Hanthana Estate, een schitterend landgoed omringd door de bergen en uitgestrekte theeplantages.

De voormalige plantagebungalow werd prachtig gerenoveerd en telt slechts 10 prachtige en zeer ruime suites, verdeeld over 3 categorieën. Ze zijn stuk voor stuk uitgerust met ál het benodigde comfort, maar zijn geheel in 'oude' stijl gedecoreerd. Een verblijf in Hanthana Estate neemt u dan ook mee terug naar de tijd van de Britse kolonisatie.

U verblijft hier op All-Inclusive-basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes, én activiteiten zijn inbegrepen. Gedurende uw verblijf krijgt u zelfs uw persoonlijke butler toegewezen die u overal bij zal assisteren en uw aanspreekpunt zal zijn.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat