Logo bg white

Ceylon Tea Trails

★★★★★

Service van absolute wereldklasse in Ceylon Tea Trails


Er zijn maar weinig accommodaties waar werkelijk alles perfect lijkt te zijn, maar in Ceylon Tea Trails lijkt perfectie dan toch echt te bestaan. Deze werkelijk schitterende accommodatie bestaande uit 5 prachtige, authentieke en volledig gerenoveerde voormalige plantagebungalows is gelegen in de hooglanden van Sri Lanka, niet ver van de plaats Hatton.

Bij aankomst krijgt u een persoonlijke butler toegewezen, wat wellicht wat stijver klinkt dan het in werkelijkheid is. Uw 'butler' is een prettige metgezel die u tijdens uw verblijf met van álles zal kunnen assisteren. Van het serveren van uw ontbijt, het plannen van uw excursies of het spelen van een gezellig potje cricket!

All-Inclusive


Uw verblijf is op All-Inclusive basis. Alle maaltijden, drankjes (van een glas witte wijn bij de lunch, tot een high tea in de middag en een heerlijke cocktail voordat u in de avond aan tafel gaat), onbeperkte wasseretteservice en een bezoek aan de authentieke Dunkeld theefabriek is dan ook inbegrepen. Alleen voor wat aanvullende activiteiten (zoals kajakken op het Castlereaghmeer, een boottocht of begeleide wandeling) dient u ter plekke een toeslag te betalen.

Vijf unieke bungalows


Iedere bungalow is uniek en tot in ieder detail verzorgd en het is dan ook vooral een kwestie van persoonlijke smaak en voorkeur welke bungalow u het beste zal bevallen. Allen zijn uitgerust met een groot buitenzwembad en sommigen met een jacuzzi en biljart. Bent u bv. gevoelig voor het állermooiste uitzicht, dan is een verblijf in de Dunkeld bungalow beslist een aanrader. Vanuit Dunkeld heeft u subliem uitzicht op het Castlereaghmeer en de theefabriek ligt hier op het terrein. Aan de overkant van het meer bevindt zich de lieflijke bungalow Summerville, een mooie bungalow in 'cottage style' met een zeer huiselijke sfeer. Tientsin is de oudste van het stel af en ligt het meest afgelegen.

Bereikbaarheid per spoor, over land en de lucht


Hatton is fantastisch bereikbaar per trein vanuit zowel Kandy in het noorden als vanuit Ella en Nuwara Eliya in het westen. Een treinreis door de hooglanden langs talloze watervallen en eindeloze theeplantages is een fantastisch onderdeel van een reis door Sri Lanka en zullen we dan ook zeker - indien het programma dit toelaat - meenemen in de reis.

Maar beslist de moeite is een aankomst of vertrek per watervliegtuig vanaf het Castlereagmeer. In ongeveer een half uurtje vliegt u naar Colombo, naar het Yala National Park of naar Galle. De vluchtjes kunnen zowel privé als gedeeld worden geboekt en bieden niet alleen een magisch uitzicht op de hooglanden van Sri Lanka, ze zorgen ook nog eens voor een vlotte en efficiënte reisdag. Een absolute aanrader!

Blank
Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat