Amangalla in het fort van Galle


Dit schitterende hotel is onderdeel van de gerenommeerde Aman hotelgroep, een sublieme collectie met 's werelds mooiste hotels. Het is gelegen in het hart van het oude fort van Galle, op loopafstand van al haar bezienswaardigheden. Na het verkennen van het fort trekt u zich terug in deze aangename oase.

Amangalla kent een rijke historie. Het pand diende altijd al als hotel en was bekend onder de naam New Oriental Hotel totdat Aman het pand in 2004 overnam en omtoverde tot spectaculair boutique hotel. Met slechts 28 prachtige kamers en suites, verdeeld over verschillende categorieën, is een verblijf in Amangalla exclusief en intiem. Onze favoriet zijn de rustiger gelegen garden suites met uitzicht op de tuinen van het resort.

In het centrum van het hotel vindt u de prachtige tuin en het zwembad. Kom tot rust tijdens een behandeling in de fantastische spa 'The Baths' en laat u gastronomisch verwennen in het restaurant waar de chef de sterren van de hemel kookt.

Houd er rekening mee dat het gebouw door de aanwezigheid van authentieke houten vloeren wat gehorig kan zijn en ook de kamers aan de straatzijde (weliswaar met de meest iconische uitzichten op Galle) geluidsoverlast kunnen geven.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat