Charme en comfort vlakbij de luchthaven


Dit schitterende en zeer kleinschalige boutique hotel is de ideale start of einde van uw reis door Sri Lanka. Haar locatie op ca. 15 minuten rijden van de internationale luchthaven en 30 minuten van het centrum van Colombo, zorgt ervoor dat u zowel bij aankomst of vertrek niet heel ver meer hoeft te reizen. En dat is vooral heel erg handig wanneer u laat op de dag arriveert of juist de volgende ochtend heel vroeg alweer vertrekt.

Het stijlvolle hotel telt 18 comfortabele kamers en is gehuisvest in een prachtig 18e eeuws landhuis wat wordt omringd door een tropische tuin. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de rust, het aangename zwembad of een behandeling in de spa. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u terecht in het uitstekende restaurant The Verandah.

Zoveel meer dan een airporthotel


The Wallawwa is álles behalve een airporthotel en is een fantastische aanvulling op iedere luxe reis Sri Lanka. Heeft u meer tijd bij aankomst of vertrek, dan adviseren we een verblijf in Colombo zelf in bv. het kleinschalige Maniumpathy of het luxueuze Shangri-La.Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Alles is geregeld. Van uw vlucht, het transport, uw verblijf, tot aan al uw excursies en de rest. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat