Logo bg white

Uga Ulagalla Resort

★★★★★

Uga Ulagalla Resort


Bent u op zoek naar een exclusief resort op een rustigere locatie in Sri Lanka's Culturele Driehoek, dan is het schitterende Ulagalla Resort van Uga Escapes een sublieme keuze. Het resort is gelegen in de omgeving van Anuradhapura en telt 25 ruime en schitterende villa's met een eigen plungepool en aparte living welke verspreid liggen over het gigantische terrein. Ultieme privacy is gegarandeerd.


Het hoofdgebouw is een voormalig - ca. 150 jaar oud - landhuis met een zeer rijke historie. De uitzichten, variërend van de jungle, de rijstvelden of een meertje, zijn adembenemend. In de prachtige tuin bevindt zich een groot zwembad, u kunt genieten van een behandeling in de spa en lunchen/dineren in het sublieme restaurant Liyawela.

Ulagalla kent een uitstekende service en biedt daarnaast een interessant en breed scala aan zelf verzorgde activiteiten voor haar gasten. Zo kunt u genieten van een exclusief Kamatha-diner in een authentieke setting, een fietstocht maken door het nabijgelegen dorp, gaan paardrijden, kajakken of een kookles volgen.

Locatie


Ulagalla is uitstekend bereikbaar over land, maar u kunt het resort ook heel mooi bereiken per (privé) helikoptervlucht of per amfibisch vliegtuigje. Het mooie aan Ulagalla is dat u niet alleen de culturele hoogtepunten van de driehoek in een mum van tijd bereikt, maar dat ook het fantastische ongerepte nationale park Wilpattu binnen handbereik ligt. Hierdoor kan ook een jeepsafari worden verzorgd gedurende uw verblijf, waarbij u op zoek gaat naar o.a. luipaarden, olifanten en bergen.
Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Sri Lanka reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Sri Lanka reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Sri Lanka u te bieden heeft.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat